نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مسج باکس برای این قطعه کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    مسج باکس برای این قطعه کد


    privatevoid textBox5_Leave(object sender, EventArgs e)



    {


    try



    {


    DataClasses1DataContext db = newDataClasses1DataContext();

    int m = int.Parse(textBox5.Text);

    var Qury = (from T in db.moshtaris

    where T.kod == m

    selectnew { T.name, T.salon }).SingleOrDefault();



    textBox6.Text = Qury.name.ToString();

    textBox7.Text = Qury.salon.ToString();

    }


    catch { };

    if (string.IsNullOrEmpty(textBox5.Text))

    textBox6.Text = textBox7.Text = "";


    سلام. من این کد رو برای تکس باکس اتوماتیک نوشتم . چگونه یک دستور if بنویسم که اکر نام و سالن در جدول مشتری خالی بود پیام بده این مشتری وجود ندارد

  2. #2

    نقل قول: مسج باکس برای این قطعه کد

    راستش من دقیقا نمی دونم این شیوه ای که شما استفاده کردی چیه (اگه اشتباه نکنم باید لینک باشه) اما اگر از ado انجام داده بودی، بهت می گفتم که تو همین رویداد، تکس رو بگیر و به بده به یه دیتا آداپتر تا تو بانکت بگرده، اگر پیدا کرد که حداقل یه سطر تو دیتا تیبلت هست دیگه ! می تونی بفهمی که این نام وجود داره! اگر می تونی این روش رو تبدیل کن به روشی که خودت داری استفاده می کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مسج باکس برای این قطعه کد

    درسته لینکه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مسج باکس برای این قطعه کد

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    درسته لینکه
    .................................................. ......................
              TdbDataContext context = new TdbDataContext();
    var sh = from p in context.Items where p.Selected == true select p;

    if (sh == null)
    {
    MessageBox.Show("کوچه خالی ،خانه خالی ،ساغر ومیخانه خالی");
    }
    // یا اینکه

    if (!sh.Any())
    MessageBox.Show("کوچه خالی ،خانه خالی ،ساغر ومیخانه خالی ");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نظرتون در مورد امنیت این قطعه کد برای ورود چیه؟
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 18:20 عصر
  2. سوال: کد نویسی برای باتن های مسج باکس
    نوشته شده توسط masaioki.ono در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 01:56 صبح
  3. سوال: آیا می توان برای این مسج باکس کد نوشت
    نوشته شده توسط alifatehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 15:06 عصر
  4. راه حلی برای این جستجو
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 13:47 عصر
  5. یه چت روم برای این سایت راه اندازی کنید
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 01:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •