نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از کلاس ها و بدون استفاده از دیتا بیس... گرفتن مشخصات n دانشجو

  1. #1

    استفاده از کلاس ها و بدون استفاده از دیتا بیس... گرفتن مشخصات n دانشجو

    سلام دوستانه مهندس
    ببخشید میخواستم بپرسم که
    من دارم برنامه ایی مینوسم که مشخصات n دانشجو رو بگیره و ذخیره در حافظه کنه و معدلشون رو تک تک حساب کنه
    و معدل کل هم بده
    و حلا مشکله من::
    من میتونم مشخصات یک نفر رو بگیرم معدلشو حساب کنم ولی مشخصات نفر دوم رو میگیرم مشخصات نفر اول از دست میره

    چطوری نوشتم؟ :

    کلاسی به اسم پرسن درست کردم که نام و فامیلی و .. ووو ... رو داخلش تعریف کردم
    و در main نوشتم
    Person P = new Person();
    بعد مثلا نوشتم
    تکست یک رو بریز تو نام:
    P.name=textName.txt
    فامیلی روهم در P.family:
    p.family=textfamily.text;
    سن رو هم p.age
    و الا اخر

    مشکل اینجاس __:__:__:_:
    اگه داده دوم را وارد کنم داده اولی از دست میره و تنها داده ایی که در حافظه دارم اخرین دادس که توسط کاربر وارد شده
    هر کسی یه ایده ایی داره بگه دارم سعی میکنم سی شارپ یاد بگیرم ایدتونو بگید اگه هم تونستید کد هم بذارید متشکرم از شما که تا به اینجا تکست منو خوندی

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کلاس ها و بدون استفاده از دیتا بیس... گرفتن مشخصات n دانشجو

    میتونی از list استفاده کنی... امیدوارم این کد بهت ایده بده:

    //توي کلاست براي نمره درسها از يه ديکشنري استفاده کن

    class person
    {
    public Dictionary<string, float> numbers;
    public string name;
    public string family;
    public float average;
    //...

    }


    List<Person> person_list; // افرادي رو که ميخواهي به اين ليست اضافه کن

    Person p = new Person();
    p.name = "name";
    p.numbers["english"] = float.parse(textbox_english.Text); // اين طوري به ديکشنريت هر درس رو اضافه کن
    /*
    * اطلاعات فرد رو وارد کن
    *
    */

    persons_list.Add(p); // به هر شکلي مثلاً با زدن دکمه تاييد فرد رو به ليست اضافه کن

    //حالا براي معدل گيري ديگه کل افراد رو داري

    float total = 0;
    int count = 0;

    foreach(var p in persons_list)
    {
    foreach(float n in p.numbers)
    {
    total += n.value();
    count++;
    }

    p.average = total/count; // معدل
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Vitallity : پنج شنبه 25 مهر 1392 در 03:50 صبح دلیل: ...

  3. #3

    نقل قول: استفاده از کلاس ها و بدون استفاده از دیتا بیس... گرفتن مشخصات n دانشجو

    مرسی از دوست مهندسمون من به یه مشکلی برخوردم اگه امکانش هست راهنمایی کنید
    خوده فایل:

    OBJECT BAZI.rarاینم کد :

    namespace OBJECT_BAZI

    {

    publicpartialclassForm1 : Form

    {

    public class Person
    {


    publicDictionary<string, float> numbers;

    publicstring Name;

    publicstring Family;

    publicfloat Average;

    //string StuNum;


    }

    List<Person> Person_list = newList<Person>();

    public Form1()

    {

    InitializeComponent();

    }


    publicstring displayMembers(List<String> vegetables)

    {

    returnstring.Join(Environment.NewLine, vegetables.ToArray());

    }

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    if (textBox7.Text!="")

    {


    Person P = new Person();

    P.Name = textBox1.Text;

    Person_list.Add(P);


    // textBox2.Text = displayMembers(Person_list);

    }

    }

    privatevoid button2_Click(object sender, EventArgs e)

    {


    textBox7.Text = string.Join(" ", Person_list);

    textBox7.Text = String.Join(Environment.NewLine, Person_list);


    }

    }

    }


    خروجی
    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله sohrabi.1384 : یک شنبه 05 آبان 1392 در 10:59 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نمونه سازی از کلاس بدون استفاده از new
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 15:34 عصر
  2. لینک دادن به یک مسیر بدون استفاده از کنترل hyperlink
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 11:24 صبح
  3. استفاده از webpart با دیتابیسی به غیر از دیتا بیس پیش فرض
    نوشته شده توسط naimeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 19:45 عصر
  4. سوال: استفاده از SQL در برنامه، بدون استفاده از نصب آن
    نوشته شده توسط elena در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 17:02 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •