نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    Question اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    سلام
    من میخواستم بدونم راهی هست که یه فایل exe رو روی کامپیوتر کاربر از طریق وب فراخوانی کرد و اجراش کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    شما با این کد جاوا اسکریپت می تونید ای کارو بکنید ولی به شرطی که یوزر اونو بلاک نکنه!
    function runcmd() {
    File="cmd.exe";
    WSH=new ActiveXObject("WScript.shell");
    WSH.run(File);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    و این کار فقط در IE ممکنه.
    در مرورگرهای دیگه اگر راهی پیدا کنید میتونید به سازنده مرورگر اطلاع بدید و جایزه بگیرید.احتمالا جایزش از کل بودجه پروژتون بیشتره.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    و این کار فقط در IE ممکنه.
    در مرورگرهای دیگه اگر راهی پیدا کنید میتونید به سازنده مرورگر اطلاع بدید و جایزه بگیرید.احتمالا جایزش از کل بودجه پروژتون بیشتره.
    من یک سایت خارجی رو دیدم که از این روش استفاده کرده اول یه فایل میده واسه نصب روی ویندوز بعد هر بار بخوایم از توی وب سایت اون برنامه اجرا میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    بله ولی با این روش جام زهر قبل از فایل exe با جاوا نوشیده شده.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    بله ولی با این روش جام زهر قبل از فایل exe با جاوا نوشیده شده.
    دوست عزیز من این روش مطمئن پیدا کردم و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه، یک استاندارد کلی است
    https://barnamenevis.org/showthread.p...29#post1901429

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اجرای فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط وب

    اینطوری مشکلی نداره چون خود کاربر حاضر شده برنامه رو نصب کنه.
    این رو مقایسه کنید با چیزی که در پست اول گفتید.که میشه ازش برداشت کرد که وبسایت شما بتونه هر فایلی رو اجرا کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا کردن یک فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط PHP !
    نوشته شده توسط siavashsay در بخش C#‎‎
    پاسخ: 29
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1392, 10:52 صبح
  2. سوال: اجرا کردن یک فایل EXE در کامپیوتر کاربر توسط PHP !
    نوشته شده توسط siavashsay در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 11:41 صبح
  3. اجرای فایل exe توسط یک سایت
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 اسفند 1389, 00:40 صبح
  4. اجرای فایل exe بر روی کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 00:13 صبح
  5. اجرای فایل exe توسط ASP.NET
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1382, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •