نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از DataAnnotation های Entity در برنامه های Win Form

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    Question استفاده از DataAnnotation های Entity در برنامه های Win Form

    سلام دوستان
    کسی می دونه چطوری میشه از Data Annotation هایی که در Entity تعبیه شده اند مثل

    [DefaultValue()]
    [Display(Name = "")]
    [Required(ErrorMessage = ")]
    [Range(10,20,ErrorMessage = "")]

    و بقیه مواردی که به راحتی در MVC میشه ازشون استفاده کرد رو تیو WinApp ها استفاده کرد/؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: استفاده از DataAnnotation های Entity در برنامه های Win Form

    دوستان به جواب رسیدم
    فقط مثلاً برای
    [Display(Name = "")]
    اونجا باید
    [DisplayName("")]
    استفاده کرد
    :)

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کتابخانه GIS.NET در برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط Nuzhat در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1393, 13:50 عصر
  2. استفاده از کتابخانه GIS.NET در برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط Nuzhat در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 01:14 صبح
  3. گفتگو: استفاده از کتابخانه GIS.NET در برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط Nuzhat در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 20:54 عصر
  4. استفاده از کلاس های ATL در برنامه های MFC
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1384, 12:20 عصر
  5. استفاده از اشیاء دات نت در برنامه های دلفی ( Win32 )
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 اسفند 1382, 05:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •