نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

  1. #1

    Question جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    چرا وقتی این قطعه کد را در رویداد کلیک دکمه ای مینویسیم خطا نمیگیرد؟
    form myform = new form();
    myform.Show();

    یعنی myform های جدید از کلاس فرم با چه نامی ذخیره میشوند و چرا هرچقدر کلیک کنیم فرم تولید میشود و خطایی روی نمیدهد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    این کد کلا خطا داره ، !!!
    از چه چیزی میخوای آبجکتی ایجاد کنی ؟! خوو مطمئنن چیزی که وجود نداشته باشه ، قابل شی سازی نیست . مگر اینکه یه name space به نام فرم داشته باشی .
    حالا اگه Form را با F بزرگ بنویسی ، دیگه آبجکت از چیزه دیگه ای ساخته میشه .

    یه چیز دیگه که میمونه اینه که یه form خودت با نام گذاری خودت ساختی .

  3. #3

    نقل قول: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    این کد کلا خطا داره ، !!!
    از چه چیزی میخوای آبجکتی ایجاد کنی ؟! خوو مطمئنن چیزی که وجود نداشته باشه ، قابل شی سازی نیست . مگر اینکه یه name space به نام فرم داشته باشی .
    حالا اگه Form را با F بزرگ بنویسی ، دیگه آبجکت از چیزه دیگه ای ساخته میشه .

    یه چیز دیگه که میمونه اینه که یه form خودت با نام گذاری خودت ساختی .
    منظورم این نبود ، خودم با یه اسم دیگه امتحان کردم جواب میده:
    اینم کد:

    form2 myform=new form2;
    myform.show

    سوالم اینه که :یعنی myform های جدید از کلاس فرم با چه نامی ذخیره میشوند و چرا هرچقدر کلیک کنیم my form تولید میشود و خطایی روی نمیدهد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    با خصوصیت Name. نامشون رو ببینید.چرا خطا روی بده؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    سلام اقا مهدی عزیز.سی شارپ یک محیط کاملا شی گرا و هوشمند هستش.شما هر چقد اون دکمرو فشار بدید سی شارپ خطا نمیده و برای شما فرم می سازه و نمایش میده تا جایی که رم کامپیوترتون پر بشه .همچنین شما با ایجاد هر کلاس فرم (کلیک کردن) فرم ساخته میشه و روال سازنده فرم dispose میشه واسه همین شما خطایی بر مینای هم نام بودنش نمیبینید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: جواب منطقی به این سوال درباره کلاس فرم

    سلام
    new این یک چیز روشن هستش.
    اگه با قرار گرفتن متغیر ها در حافظه و پشته آشنایی داشته باشی.
    با مفهوم عمل کرد New هیچ مشکلی نخوای داشت.
    خوب هر وفت عمل New کردن رو انجام می دی یه متغیر جدید در حافظه New کردید به همین سادگی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره کلاس دیاگرام
    نوشته شده توسط saba_2362 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 10:36 صبح
  2. دو سوال درباره بستن فرم
    نوشته شده توسط water_lily_2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 18:38 عصر
  3. یک سوال درباره طراحی فرم
    نوشته شده توسط mehdi_naghoos در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 11:22 صبح
  4. سوال: چند سوال درباره کلاس
    نوشته شده توسط seven7777777 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 23:55 عصر
  5. یک سوال درباره کنترل فرم
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 15:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •