نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: r.a.d.editor 6.0 واقعآ توپه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    Smile r.a.d.editor 6.0 واقعآ توپه

    با سلام و عرض تبریک فرارسیدن سال نو خدمت همگی دوستان !
    در مطالب پیشین سایت تاپیکی تحت عنوان ادیتور داشتیم و اساتید همه اونجا ادیتور های
    مختلفی را معرفی کردند .
    من چند روز پیش تو سایت Telerik ، بودم و r.a.d.editor 6.0 and AJAX
    را دیدم که ادیتور واقعآ کامل و جامعی بود و از همه مهمتر Ajax Compatible هم بود .
    کسی از بزرگواران کرک شده یا .... از این برنامه یا ورژن های قدیمیترش را داره ؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    متاسفانه راست به چپ رو پشتیبانی نمیکنه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    راست چین

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    متاسفانه راست به چپ رو پشتیبانی نمیکنه.
    من Online با هاش کار کردم ، مشکلی نداشت ؟

  4. #4
    منم ازش استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره

  5. #5
    اگه کرک دارید لطف کنید توی بخش کرک ها بگذارید ماهم استفاده کینیم ممنون میشم
    cute_editor هم چیزه جالبیه ولی کرکش نیست... اون هم اگه کسی داشت بگه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam
    اگه کرک دارید لطف کنید توی بخش کرک ها بگذارید ماهم استفاده کینیم ممنون میشم
    cute_editor هم چیزه جالبیه ولی کرکش نیست... اون هم اگه کسی داشت بگه
    ببخشید میشه آدرس بخش کرکها رو بگید کجاست ؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan
    منم ازش استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره
    سلام آقا حامد :
    شما بصورت Online در سایتی برای خودتون استفاده میکنید ؟
    چون بعضی ورژناش LocalHost جواب میده ولی نمیشه Upload کرد !!!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100
    نقل قول نوشته شده توسط EHSH
    با سلام و عرض تبریک فرارسیدن سال نو خدمت همگی دوستان !
    در مطالب پیشین سایت تاپیکی تحت عنوان ادیتور داشتیم و اساتید همه اونجا ادیتور های
    مختلفی را معرفی کردند .
    من چند روز پیش تو سایت Telerik ، بودم و r.a.d.editor 6.0 and AJAX
    را دیدم که ادیتور واقعآ کامل و جامعی بود و از همه مهمتر Ajax Compatible هم بود .
    کسی از بزرگواران کرک شده یا .... از این برنامه یا ورژن های قدیمیترش را داره ؟

    متاسفانه هرچی توپ باشه نمیشه ازش استفاده کرد

    این یه قلمو من من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم کرک ورژنهای قدیمیشو تو محیطهای اشتراک فایل میشه پیدا کرد

    البته فقط کرکشو ، خود برنامه رو نمیشه پیدا کرد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نقل قول نوشته شده توسط mirza
    این یه قلمو من من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم کرک ورژنهای قدیمیشو تو محیطهای اشتراک فایل میشه پیدا کرد
    البته فقط کرکشو ، خود برنامه رو نمیشه پیدا کرد
    کرک کدوم ورژن هاش هست ؟
    معمولا یک ورژن رو میگیرید یک مدت میکشه که کرکش بیاد الان همین ادیتور نسخه 6.1 اش اومده ؛ کسی نسخه 6 رو دانلود کرده ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    Talking

    من کرک ورژن 3.0.4 رو دارم

    حالا پیدا کنید پرتقال فروش را

    البته یه چیزای جدیدی گذاشتم واسه دانلود اگه پوچ در نیاد میزارم اینجا

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100
    آقا ورژن 5.0.2 هم هست
    کسی خودشو داره؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    نقل قول نوشته شده توسط mirza
    آقا ورژن 5.0.2 هم هست
    کسی خودشو داره؟
    سلام ،
    شما کدوم ورژن را با کرکش دارین ؟
    آیا رو سایتی هم تستش کردین ؟

تاپیک های مشابه

  1. تقاضای یکeditor
    نوشته شده توسط sm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 33
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 12:24 عصر
  2. چگونه ساختن یک editor ساده
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 10:22 صبح
  3. HxD - Freeware Hex Editor and Disk Editor
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 17:59 عصر
  4. نوشتن برنمه یک editor
    نوشته شده توسط marlon brando در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •