نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

  1. #1

    انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    سلام
    من یه توی نرم افزاری که دارم مینویسم به یه مشکلی برخوردم کسی از دوستان اگه بلده راهنمایی کنه مرسی

    میخوام 2آدرس از ورودی بگیرم بعد فایل های داخل آدرس اول به آدرس دوم منتقل بشن کدش رو تو ویندوز فرم مینویسم خطا میده اینه دقیقا
    توی کنسول هم ایراد میگیره

    string path = console.readline(a)

    string path = console.readline(b)

    directory.get directories()
    directory.move(a) = b
    console.readkey()
    نمیدونم کجاش اشتباهه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    string a = Console.ReadLine();
    string b = Console.ReadLine();
    //برای فایل
    System.IO.File.Copy(a, b);
    //برای پوشه
    System.IO.Directory.Move(a, b);

  3. #3

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    string a = Console.ReadLine();
    string b = Console.ReadLine();
    //برای فایل
    System.IO.File.Copy(a, b);
    //برای پوشه
    System.IO.Directory.Move(a, b);
    الان از کجا متوجه بشیم که اطلاعات فایل a به b منتقل شده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    خب برو تو پوشه چک کن .... !!!!!

  5. #5

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    خب برو تو پوشه چک کن .... !!!!!
    خو تو کنسول یه فایل اجرایی میده فقط چیزی دیگه ای مشخص نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    میخوایی برنامه چک کنه ببینه پوشه هست یا نه ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    میخوایی برنامه چک کنه ببینه پوشه هست یا نه ؟؟؟

    میخوام بدونم وقتی از آدرس a به b فایل ها منتقل میشن از کجا میشه فهمید البته من توی کنسول کد دیگه ای اضافه نکردم ولی فک کنم نمیشه تشخیص داد چون ما پوشه ای نداریم که جابجا بشه درسته؟ نه نمیخوام چک کنه

    این کد رو با ارایه هم میشه نوشت؟ من نتونسم نمیدونم ممکنه یا نه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتقال آدرس اول به آدرس دوم

                    if (System.IO.File.Exists("ادرس فایل") == true)
    {
    //وقتی مقدار تٌرو باشه یعنی فایل منتقل شده
    }

تاپیک های مشابه

  1. انتقال عکس از یک آدرس اینترنتی به روی هاست دیگر
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1391, 18:16 عصر
  2. تفاوت آدرس فیزیکی با آدرس IP
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 11:38 صبح
  3. پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 22:42 عصر
  4. ارتباط با اشیاء روی فرم اول از فرم دوم ؟؟؟
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 16:38 عصر
  5. فرق بین آدرس فیزیکی و آدرس IP
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 13:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •