نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    من در یک برنامه قصد کپی یک فایل رو مثلا از درایو d به دستکتاپ رو دارم

    اسم کامپیوتر من amir-PC است و اونو اینجوری بدست میارم

     LblCamputerName.Text = Dns.GetHostName().ToString();


    و اینم متد کپی :

    File.Copy(Application.StartupPath + @"\amir.jpg", @"c:\Users\" + "amir-PC" + @"\" + "Desktop\" + txtAxName.Text.Trim(), false);


    و این خطا رو بر میگردونه :

    1.jpg

    ولی وقتی در کدم اسم کامپیوتر خودمو تا قبل از علامت دش یعنی (-) یعنی amir بدون PC-میدم کپی روی صفحه نمایش انجام میشه و خطایی در کار نیست

    کدی که خطا نداره :

    File.Copy(Application.StartupPath + @"\amir.jpg", @"c:\Users\" + "amir" + @"\" + @"Desktop\" + txtAxName.Text.Trim(), false);


    لطفا راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟

    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله امیر مهرشاد : جمعه 26 مهر 1392 در 22:36 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    سلام شما نام کامپیوتر رو بگیر و توی رشته ای که واسه کپی میزاره اون متغیری که نام کامپیوتر رو داره بذار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام شما نام کامپیوتر رو بگیر و توی رشته ای که واسه کپی میزاره اون متغیری که نام کامپیوتر رو داره بذار
    میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا متوجه نشدم الانم نام کامپیوتر با لیبل خونده میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    این کد ادرس دسکتاپ رو برمیگردونه :
    Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde  r.Desktop)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    این کد ادرس دسکتاپ رو برمیگردونه :
    Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde  r.Desktop)
    CsharpNevisi عزیز واقعا ممنون اون چیزی بود که دقیقا میخواستم . ولی مشکل بالا نمیدونی چیه چی میگه ؟ دنبالشم بدونم . هر چند با راهنمایی شما مشکلم کاملا مرتفع شد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دستیابی صحیح به مسیر دستکتاپ برای عملیات کپی

    خب اون اسم کامپیوتره ..... تو باید نام کاربریتو بجای اون بزاری .... !!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. انجام عملیات کپی پوشه در مسیر مقصد با نام جدید
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 23:09 عصر
  2. Browse در مسیر مشخص برای open نمودن فایل
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 07:07 صبح
  3. ابزاری برای عملیات روی فایل های HTML
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •