نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو رشته در list<>

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    جستجو رشته در list<>

    سلام من یک لیست شامل رشته دارم که دو بعدی هست برای جستجو از دستور زیر استفاده میکنم

    List<List<string>> Sup = SupportItem.Where(x => x[0] == ItemSensitive).ToList();


    مشکلی که دارم این هست که اگر در لیست رشته ac را داشته باشم ولی بخوام ca را پیدا کنم پیدا نمیکنه و نکته ای که هست تو این لیست n تا رشته با n طول است یعنی ممکن رشته ای مثل adcg در لیست باشه و من بخوام acgd را جستجو کنم.
    ایا راه حلی هست؟



  2. #2

    نقل قول: جستجو رشته در list<>

    یک کد لازم داریم که رشته رو ریورس بکنه مثلا یک چیزی مثل این:

    public string Reverse(string str)
    {
    var chars = str.ToCharArray();
    Array.Reverse(chars);
    return (new string(chars));
    }



    بعد هم با یک SelectMany همه رو در بیار:


    SupportItem.SelectMany(s => s.Where(st => Reverse(st).Contains(Item)));

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: جستجو رشته در list<>

    با ریورس فقط بعضی ها پیدا می شوند.لیست من یک رشته میگیره و برای هر رشته یک عدد داره که این رشته ها هم تکی دارند و هم 2 تایی و..n تایی ... اگر ریورس کنم یه رشته ای مثل abdg اگر بصورت agdb در لیست باشه را پیدا نمیکنه
    به نظر شما از کد اسکی میشه استفاده کرد؟مثلا مجموع کد اسکی رشته ای که دنبالشم را بدست بیارم و هر رشته ای که میخوام باهاش مقایسه کنم را مجموع کد اسکیش را بدست بیارم؟البته مشکل این هست که زمان اجرا را بالا میبره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: جستجو رشته در list<>

    حل شد
    قبل مقایسه هر دو تا را مرتب میکنم



تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو رشته
    نوشته شده توسط mazaher5723 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 18:58 عصر
  2. سوال: جستجو رشته هاي عددي يا متني با تعداد كاركتر هاي خاص
    نوشته شده توسط reza dat در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 18:16 عصر
  3. جستجو رشته درون رشته دیگر
    نوشته شده توسط mamad64bit در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:12 عصر
  4. مشكل در جستجو رشته در بانك SQL
    نوشته شده توسط mbr485 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 23:07 عصر
  5. جستجو در یک List&lt;T&gt; object
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1387, 21:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •