نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
    بنده به کمک یکی از دوستان همین سایت موفق به درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ شدم اما یه کم که پروژه را خواستم گسترش بدم خطاهایی رخ داد که بنده بدلیل مبتدی بودن قادر به رفع اشکال آن نیستم.

    لذا تقاضای کمک دارم.
    لطفا منت گذاشته پروژه را دانلود کنید و ایرادات را برطرف بفرمائید. خیلی به این برنامه نیاز دارم . ادامه حیات شغلیم بهش وابسته شده

    ایرادات:

    1. همه اطلاعات را در جدول درج میکنه به عکس که میرسه هنگ میکنه
    2. اولین رکورد انتخابی از دیتاگریدویو حذف می کنه به دومی گیر میده
    3. هنگام لود برنامه هم که ارر میده

    لطفا دوستان درصورت دانلود کردن برنامه یه دست هم به قیافه اش بکشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mam_65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج 7تیر
    سن
    32
    پست
    57

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
    بنده به کمک یکی از دوستان همین سایت موفق به درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ شدم اما یه کم که پروژه را خواستم گسترش بدم خطاهایی رخ داد که بنده بدلیل مبتدی بودن قادر به رفع اشکال آن نیستم.

    لذا تقاضای کمک دارم.
    لطفا منت گذاشته پروژه را دانلود کنید و ایرادات را برطرف بفرمائید. خیلی به این برنامه نیاز دارم . ادامه حیات شغلیم بهش وابسته شده

    ایرادات:

    1. همه اطلاعات را در جدول درج میکنه به عکس که میرسه هنگ میکنه
    2. اولین رکورد انتخابی از دیتاگریدویو حذف می کنه به دومی گیر میده
    3. هنگام لود برنامه هم که ارر میده

    لطفا دوستان درصورت دانلود کردن برنامه یه دست هم به قیافه اش بکشید
    دوست عزیز
    این برنامه که به عنوان مثال نوشتم رو نگاه کن حتما مشکلتو میتونی حل کنی منتظر نباش کسی واست برنامتو آماده کنه
    test_image_insert.rar

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
    بنده به کمک یکی از دوستان همین سایت موفق به درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ شدم اما یه کم که پروژه را خواستم گسترش بدم خطاهایی رخ داد که بنده بدلیل مبتدی بودن قادر به رفع اشکال آن نیستم.

    لذا تقاضای کمک دارم.
    لطفا منت گذاشته پروژه را دانلود کنید و ایرادات را برطرف بفرمائید. خیلی به این برنامه نیاز دارم . ادامه حیات شغلیم بهش وابسته شده
    همچی سوزناک نوشتی دلم کباب شد
    کدها بهینه و اشکالات برطرف گردید فایل دیتابیس هم که دارید خودتون اضافه کنین و راش بندازین و اگه نشد بگین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط mam_65 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    این برنامه که به عنوان مثال نوشتم رو نگاه کن حتما مشکلتو میتونی حل کنی منتظر نباش کسی واست برنامتو آماده کنه
    test_image_insert.rar
    ممنونم بابت پروژه . خیلی حال کردم
    اما نکته که وجود داره شما sql انجام دادید اما بنده از LINQ استفاده کردم که ارر داد.
    لطفا اگه امکان داره پروژه این حقیر را هم ملاحظه فرموده و تعمیر بفرمائید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    همچی سوزناک نوشتی دلم کباب شد
    کدها بهینه و اشکالات برطرف گردید فایل دیتابیس هم که دارید خودتون اضافه کنین و راش بندازین و اگه نشد بگین
    ممنوووووووونم کار را باید به کاردان سپرد

    حالا چش بود؟ من که چیز خاصی را دستکاری نکردم؟‍!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    برنامه شما به حمدالله بسیار عالی داره کار میکنه .
    فقط اگه امکان داره توی فرم 3 (که با دکمه اسلاید در بالای فرم1 اجرا میشه) امکاناتی مثل Image preview ویندوز درج بفرمائید.
    منظورم من این است امکاناتی مثل zoom کردن Move و... را اضافه کنید. یعنی کاربر بتونه قسمت خاصی از تصویر را زوم کرده، تصویر را با موس چپ و راست ببرد و براحتی تصویر را مطالعه کند

    لطفا راهنمایی بفرمائید. اینم لینک تغییرات برنامه

    http://mohammad5593.persiangig.com/d...e.rar/download

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    برنامه شما به حمدالله بسیار عالی داره کار میکنه .
    فقط اگه امکان داره توی فرم 3 (که با دکمه اسلاید در بالای فرم1 اجرا میشه) امکاناتی مثل Image preview ویندوز درج بفرمائید.
    منظورم من این است امکاناتی مثل zoom کردن Move و... را اضافه کنید. یعنی کاربر بتونه قسمت خاصی از تصویر را زوم کرده، تصویر را با موس چپ و راست ببرد و براحتی تصویر را مطالعه کند

    لطفا راهنمایی بفرمائید. اینم لینک تغییرات برنامه

    http://mohammad5593.persiangig.com/d...e.rar/download

    .................................................. .............................

    امکان پیمایش تصاویر با دکمه (بعدی و قبلی ) و بزگنمایی و کوچک نمایی باEF

    قبل از اجرا یه کپی از فایل دیتابیس در پوشه debug قرار دهید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : سه شنبه 30 مهر 1392 در 02:35 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: کمک در رفع اشکال درج عکس در دیتابیس با تکنولوژی LINQ

    دوست عزیز به کمک شما و دیگر دوستان یک سری تغییرات در برنامه انجام دادم اما هنوز ایراداتی از این قبیل داره.

    1. در کادر جستجویی که در قسمت منو قرار دادم فقط ستون نام را جستجو می کند درصورتی که باید کل جدول را جستجو کند
    2. برای ویرایش یک سطر همه اطلاعات را نشان می دهد به جز عکس
    3. در فرم چهار عکس ثابت است ولی می خواهم عکس سطری که انتخاب می شود را بیاورد
    4. جدولی اضافه کرده ام که به جدول اصلی ارتباط دارد و باید برای هر ردیف از جدول اصلی چندین عکس را در خود ذخیره کند. ارتباط یک به چند؟؟؟!!!!
    5. و...

    لطفا راهنمایی یا مشکل را برطرف نمائید.
    http://mohammad5593.persiangig.com/d...0.rar/download

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کمک برای رفع خطای لاگین کردن به دیتابیس
    نوشته شده توسط hamed2661 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 03:27 صبح
  2. سوال: اشکال ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط 81579001 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 13:14 عصر
  3. سوال: کمک در رفع اشکال نمایش فارسی این کدها
    نوشته شده توسط OCTAGON در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 18:46 عصر
  4. کمک برای رفع اشکال برنامه جایگشت
    نوشته شده توسط panni-qalbeyakhi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1387, 18:02 عصر
  5. سوال: کمک در رفع اشکال کد
    نوشته شده توسط نسیم 96 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •