نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تبدیل حروف به عدد

  1. #1
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    تبدیل حروف به عدد

    سوالات زیادی برای تبدیل عدد به حرف شده است و پاسخهای مختلفی وجود دارد ولی چگونه می توان عکس این کار را انجام داد یعنی حروف را به عدد تبدیل کرد اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شوم .

  2. #2
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    یعنی تا الان کسی به این مشکل برخورد نکرده لطف کنید در صورت وقت داشتن راهنمایی کنید

  3. #3
    مثلا چه حروفی را می خواهید به عدد تبدیل کنید ؟
    همه حرفها را که نمی توان به عدد تبدیل کرد !!! ( حروف و اعداد محدودیتی ندارند )
    مثلا یکی از کارهایی که می شود با استفاده از این تبدیلات انجام داد روزهای هفته است
    یعنی مثلا می شود شماره روزهای هفته را به دست آورد و بعد به وسیله به کارگیری آرایه ها آن را به حروفی که خودمان تعریف می کنیم تبدیل کرد ( مثلا روز دوم را برابر با یک شنبه قرار می دهیم و ... )
    البته شاید هم این کار امکان داشته باشد ، به هر حال بقیه دوستانی که می دانند حتما به شما جواب خواهند داد ...
    موفق باشید ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    اگه با استفاده از ساختارهای شرطی بشه اعداد رو به حروف تبدیل کرد. حتما بر عکسش هم میشه دیگه.
    خوب اون روشی که عدد رو تبدیل به حروف می کنه رو برعکس کنید حل می شه دیگه.

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    سلام
    سوالتون واضح نیست. میخواین مقدار کد اسکی حروف رو در بیارین؟ یا میخواین طبق یک روال حروف رو به عدد تبدیل کنید؟

  6. #6
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    مثلا یک میلیون و پانصد هزار و ششصدو هفتاد و نه را تبدیل کند به 1500679

  7. #7
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    من از کد زیر برای تبدیل عدد به متن استفاده می کنم ولی عکسش را چیکار کنم

    unit Curr2Str;
    interface
    function Add2Harf(i:int64):string;
    implementation
    function Add2Harf(i:int64):string;
    const v=' و ';
    var
    ok:boolean;
    {___________________________________}
    function yekan(y:byte):string;
    begin
    case y of
    0:result:='';
    1:result:='یک';
    2:result:='دو';
    3:result:='سه';
    4:result:='چهار';
    5:result:='پنج';
    6:result:='شش';
    7:result:='هفت';
    8:result:='هشت';
    9:result:='نه';
    enD;
    if result=''then ok:=false else ok:=true;
    end;
    {___________________________________}
    function dahgan(y:byte):string;
    begin
    case y of
    0:result:='';
    1:result:='ده';
    2:result:='بیست';
    3:result:='سی';
    4:result:='چهل';
    5:result:='پنجاه';
    6:result:='شصت';
    7:result:='هفتاد';
    8:result:='هشتاد';
    9:result:='نود';
    enD;
    if result=''then ok:=false else ok:=true;
    end;
    {___________________________________}
    function sadgan(y:byte):string;
    begin
    case y of
    0:result:='';
    1:result:='یکصد';
    2:result:='دویست';
    3:result:='سیصد';
    4:result:='چهارصد';
    5:result:='پانصد';
    6:result:='ششصد';
    7:result:='هفتصد';
    8:result:='هشتصد';
    9:result:='نهصد';
    enD;
    if result=''then ok:=false else ok:=true;
    end;
    {___________________________________}
    function dah(y:byte):string;
    begin
    case y of
    0:result:='';
    10:result:='ده';
    11:result:='یازده';
    12:result:='دوازده';
    13:result:='سیزده';
    14:result:='چهارده';
    15:result:='پانزده';
    16:result:='شانزده';
    17:result:='هفده';
    18:result:='هجده';
    19:result:='نوزده';
    enD;
    if result=''then ok:=false else ok:=true;
    end;
    {___________________________________}
    function seragham(si:smallint):string;
    begin
    result:='';
    result:=sadgan(si div 100);
    if ok then result:=result+v;
    if((si mod 100)div 10)<>1 then begin
    result:=result+dahgan((si mod 100)div 10);
    if ok then result:=result+v;
    result:=result+yekan(si mod 10);
    if not ok then result:=copy(result,1,length(result)-3);
    End
    else begin
    result:=result+dah(si mod 100);
    end;
    if result='' then ok:=false else ok:=true;
    end;
    {___________________________________}
    const
    tr=' تریلیون';
    mr=' میلیارد';
    ml=' میلیون';
    hz=' هزار';
    begin
    ok:=false;
    result:=seragham(i div 1000000000000);
    if ok then result:=result+tr+v;
    result:=result+seragham((i mod 1000000000000)div 1000000000);
    if ok then result:=result+mr+v;
    result:=result+seragham((i mod 1000000000)div 1000000);
    if ok then result:=result+ml+v;
    result:=result+seragham((i mod 1000000)div 1000);
    if ok then result:=result+hz+v;
    result:=result+seragham(i mod 1000);
    if not ok then result:=copy(result,1,length(result)-3);
    if i=0 then result:='صفر';
    end;




    end.

    آخرین ویرایش به وسیله دنیای دلفی : شنبه 19 فروردین 1385 در 13:27 عصر

  8. #8
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    بابا دمتون گرم یکی یک حالی بده

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mohamadmjk
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بروجن
    پست
    50
    خوب معلومه که تبدیل عدد به حرف آسون هست چون هر کاراکتر به تنهایی ارزش داره ولی در مورد حروف اینطور نیست چون مثلا ده و پنج و هزار مرتبه رو مثل 10 و 5 و 1000 مشخص نمی کنند چون تعداد حروف منطقی نیست فکر کنم با شرط های مختلف بتونی این کار رو بکنی پایه کارت را 'و' , فاصله قرار بده مثلا بگو اگر به 'و' رسیدی اونوقت ...
    شرمنده چیز بهتری به نظرم نمی رسه.
    آخرین ویرایش به وسیله mohamadmjk : چهارشنبه 23 فروردین 1385 در 22:38 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام دوست عزیز
    یه الگوریتم پیشنهاد می دم اگر خواستی می تونیم باهم روش کار کنیم:(تو بخش OenSource)

    1 - ریختن دهگان - هزارگان - ده هزار گان و ... در آرایه 2 بعدی با حفظ ارزش :
    مثلا 10هزار و 20 هزار پشت سر هم ولی از نظر ارزشی در یک ردیف
    2- پیدا کردن اعداد به حروف از رشته :
    مثلاً در رشته ده هزار و صد و بیست و شش
    اول بدنبال خانواده صدهزارگان ها و سپس ده هزار گان و ... می گردیم و در آرایه ذخیره می کنیم
    سپس یه مرحله از جستجو کم می کنیم یعنی دیگه دنبال صدهزارگان نمی گردیم و از ده هزارگان شروع می کنیم وهمینطور تا به عدد 1 برسیم
    به ترتیب خانه هاب آرایه حاصله رو با آرایه اول مقایسه کرده و ...

  11. #11
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ممنون از همراهیتون دارم با یک روش سرخ پوستی روش کار می کنم اگر به جواب رسیدم اعلام می کنم

  12. #12
    خوب دوست عزیز اول باید یه format ثابت برای کسانی که با برنامه ات کار می کنند در نظر بگیری و اونارو مجبور کنی که از اون format پیروی کنند .

    بعد بر اساس اون طرح قسمتهای یکان و دهگان و صدگان و غیره رو بدست بیاری بعد از اون هر قسمت رو در عدد نامی خودش ضرب کنی مثلا عددی که در صدگان بدست اوردی در 100 ضرب کنی و غیره بعد همه رو با هم جمع کنی این بشه اون عددی که میخواستی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    تبدیل اعداد اعشاری به حروف فارسی

    از راهنمایی دوستان و اساتید بسیار ممنونم . لطفاً در مورد تبدیل اعداد اعشاری به حروف فارسی نیز راهنمایی نمایید . مثال : 12.75 => دوازه و هفتاد و پنج صدم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Question کیست مرا یاری کند ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mah6447
    از راهنمایی دوستان و اساتید بسیار ممنونم . لطفاً در مورد تبدیل اعداد اعشاری به حروف فارسی نیز راهنمایی نمایید . مثال : 12.75 => دوازه و هفتاد و پنج صدم
    لطفاً کمک کنید ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •