نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    سلام

    برای بار اول که فرم با showdialog() لود میشه Breakpoint که میزارم میره تو لود فرمی اما بار دوم نمیره...
    ممنون میشم راهنماییم کنید...

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mam_65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج 7تیر
    سن
    37
    پست
    57

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    نقل قول نوشته شده توسط nafisehk مشاهده تاپیک
    سلام

    برای بار اول که فرم با showdialog() لود میشه Breakpoint که میزارم میره تو لود فرمی اما بار دوم نمیره...
    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    نقل قول نوشته شده توسط mam_65 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
    یک فرم با showdialog() نمایش داده میشه
    دفعه اول که فرم نمایش داده میشه ل"لود فرم" اجرا میشه و دیتاگریدا و ... پر میشن . اما وقتی فرم و میبندم و دوباره باز میکنم دیگه دیتاگرید و . ... پر نمیشه(اینکه این کنترلا پر بشن تو لود فرمه و لود فرم اجرا نمیشه)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mam_65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج 7تیر
    سن
    37
    پست
    57

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    اگه کد بزاری راحتر بهت کمک میکنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    خب تو رويداد visablechanged بزار

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب تو رويداد visablechanged بزار
    مرسیی
    درست شد:) اما چرا؟؟؟

    شاید وقتی فرم و میبندم بسته نمیشه و وقتی showdialog() میزنم فرمی که باز هست ونشون میده...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    نقل قول نوشته شده توسط nafisehk مشاهده تاپیک
    مرسیی
    درست شد:) اما چرا؟؟؟

    شاید وقتی فرم و میبندم بسته نمیشه و وقتی showdialog() میزنم فرمی که باز هست ونشون میده...
    سلام بله درست گفتید
    چون در واقع رویداد لود برای اون فرم در هر اجرا فقط بار اول فراخوانی میشه ولی رویدادی که دوستمون گفتن به ازای هر باری که فرم مذکور رو نمایش میده و در واقع فرم ظاهر میشه اتفاق میفته که با خواسته ی شما هم تطبیق داره.
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل با showdialog(بار دوم تو لود فرم نمیره)

    مشکلم حل شد اما با اینکار مشکلات دیگه ای پیش میاد ..

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ثبت برای بار دوم در یک دیتابیس
    نوشته شده توسط nasime_shomal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1388, 22:30 عصر
  2. progressbar تا زمان لود فرم دوم
    نوشته شده توسط j_kashani2003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 21:49 عصر
  3. قسمت لود فرم چندین بار اجرا میشه !!!
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 17:49 عصر
  4. مشکل در ShowDialog کردن فرم
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 01:03 صبح
  5. مشکل در رفرش - برای بار دوم
    نوشته شده توسط amirwx4 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •