نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    سلام و خسته نباشید
    من با open dialog آدرس یک فایل ورد یا اکسل رو می گیرم و بعد چطور می تونم اون رو به صورت پی دی اف داخل بانک اطلاعاتی ذخیره کن؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار CannibalCorpse
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    Transylvania
    پست
    99

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار CannibalCorpse
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    Transylvania
    پست
    99

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    وردش درست شد ممنون
    ولی اکسل درست نشد.
    اونی که از این سایت گرفتم رو نوشتم ولی ایرادات زیر رو می گیره.
    Untitled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    خب خطایی که میده رو بزار ببینیم چیه
    حتما باید یک namespace به برنامت اضافه کنی که اون توابع رو بشناسه برنامه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    بفرمائید.
    این ارورها رو می دهد:
    Untitled.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    همون که توی پست قبلی گفتم دیگه باید namespace مربوطه رو اضافه کنید لینک زیر رو ببینید
    http://www.nullskull.com/q/10339840/...-pdf-in-c.aspx

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تبدیل Exel اکسل و Word ورد به pdf پی دی اف

    دست همه شما دوستان عزیز درد نکنه. درست شد.
    برای تبدیل اکسل به پی دی اف - Conver Exel To PDF

    public bool ExportWorkbookToPdf(string workbookPath, string outputPath)
    {
    // If either required string is null or empty, stop and bail out
    if (string.IsNullOrEmpty(workbookPath) || string.IsNullOrEmpty(outputPath))
    {
    return false;
    }

    // Create COM Objects
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Application excelApplication;
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook excelWorkbook;

    // Create new instance of Excel
    excelApplication = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();

    // Make the process invisible to the user
    excelApplication.ScreenUpdating = false;

    // Make the process silent
    excelApplication.DisplayAlerts = false;

    // Open the workbook that you wish to export to PDF
    excelWorkbook = excelApplication.Workbooks.Open(workbookPath);

    // If the workbook failed to open, stop, clean up, and bail out
    if (excelWorkbook == null)
    {
    excelApplication.Quit();

    excelApplication = null;
    excelWorkbook = null;

    return false;
    }

    var exportSuccessful = true;
    try
    {
    // Call Excel's native export function (valid in Office 2007 and Office 2010, AFAIK)
    excelWorkbook.ExportAsFixedFormat(Microsoft.Office .Interop.Excel.XlFixedFormatType.xlTypePDF, outputPath);
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    // Mark the export as failed for the return value...
    exportSuccessful = false;

    // Do something with any exceptions here, if you wish...
    // MessageBox.Show...
    }
    finally
    {
    // Close the workbook, quit the Excel, and clean up regardless of the results...
    excelWorkbook.Close();
    excelApplication.Quit();

    excelApplication = null;
    excelWorkbook = null;
    }

    // You can use the following method to automatically open the PDF after export if you wish
    // Make sure that the file actually exists first...
    if (System.IO.File.Exists(outputPath))
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(outputPath);
    }

    return exportSuccessful;
    }

    برای تبدیل ورد به پی دی اف - Convert Word To PDF

    public Microsoft.Office.Interop.Word.Document wordDocument { get; set; }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Microsoft.Office.Interop.Word.Application appWord = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    wordDocument = appWord.Documents.Open(@"C:\New Microsoft Word Document.docx");
    wordDocument.ExportAsFixedFormat(@"C:\New Microsoft Word Document.pdf", WdExportFormat.wdExportFormatPDF);
    }

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل فایل اکسل(XLS) به TXT
    نوشته شده توسط kamalhamidi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 12:35 عصر
  2. سوال: تبدیل فایل های تایپ شده در مایکرو سافت ورد به pdf توسط دلفی
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 15:42 عصر
  3. تبدیل access report به word
    نوشته شده توسط 111111 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 19:20 عصر
  4. تبدیل فایل اکسل به بانک اطلاعات در دلفی
    نوشته شده توسط davod55 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 02:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •