نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: گرفتن ورودی در Java

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    34

    گرفتن ورودی در Java

    ممکن است یک نفر بگوید چگونه می توان در java یک متغیر را از کیبرد و صفحه سیاه کنسول خواند. منظورم چیزی شبیه read ( ) است به همان روشنی Pascal یا C .
    من در مستندات Java SE کلی کلاس IOStream و Reader و غیره دیدم و حتی سعی کردم خودم چیزی مثل همان read بنویسم ولی عملکردش قابل فهم نبود.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    34
    البته لطفا ارگومان هایی را که در موقع اجرای برنامه در خط فرمان نی نویسیم را پیشنهاد ندهید.

  3. #3
    System.out.read
    VIP=Very Important Person

  4. #4
    از
    String s = JOptionPane.showInputDialog(null, Object message);
    هم میشه استفاده کرد که با نشان دادن یک message توی یک فریم، داده رو از کاربر می گیره و به صورت یک string ذخیره می کند.
    توی پکیج javax.swing است.

  5. #5
    چیزی مانند read در پاسکال که در جاوا نیست یعنی تنها می توانید ورودی رشته ای بگیرید و خودتان تبدیل کنید ولی با روش زیر می توانید چیزی مثل readLine داشته باشید یعنی ورودی خط بخ خط دریافت کنید:

    BufferedReader bf = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
    bf.readLine();


  6. #6
    دستور read تو کدوم package؟ (مگه توی java.io نیست؟ پس چرا واسه من خطا می ده؟)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    نقل قول نوشته شده توسط magicsara مشاهده تاپیک
    دستور read تو کدوم package؟ (مگه توی java.io نیست؟ پس چرا واسه من خطا می ده؟)
    چه خطایی؟ دستورات پست شماره 5 در بالا به نظر من بدون مشکل باید کار کنه.

  8. #8
    tفکر کنم باید از System.in.read() استفاده کنی، البته مطمئن نیستم!

  9. #9
    من می خوام یه برنامه بنویسم که یه سری رشته و عدد (مثلا نام؛فامیلی، سن، سال تولد) و غیره رو بخونه، من توی برنامه ام از تگهای html استفاده نمی کنم می خوام این ورودیها رو توی Command Prompt بگیره اما حسابی گیج شدم چیکار کنم!

  10. #10
    ببین این جواب میده:
    String string = "";
    InputStreamReader input = new InputStreamReader(System.in);
    BufferedReader reader = new BufferedReader(input);
    string = reader.readLine();

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    271
    سلام

    مشکلی که هست این است که کتابخانه‌ی ورودی/خروجی جاوا پیچیده است و بنابراین کسانی که جاوا را شروع می‌کنند برای خواندن ساده‌ی ورودی از پیشانه (console) دردسر دارند. در جاوای 1.5 یک کلاس به اسم Scanner معرفی شد که تا حدی ورودی/خروجی را ساده می‌کند. مثلا:
    Scanner sc = new Scanner(System.in);
    int i = sc.nextInt();

    خط اول فقط یک بار باید نوشته شود، و پس از آن با فراخوانی متدهایی مثل nextInt، next و nextLine به ترتیب برای خواندن یک کلمه، یک عدد صحیح و یک خط رشته روی sc می‌توان از پیشانه ورودی گرفت.
    من این مثال رو از مستندات خود جاوا برای java.util.Scanner برداشتم. جزییات بیشتر را خودش توضیح داده.

    البته من خودم چون هنوز JDK 1.5 نیامده بود با یک کتابخانه‌ی کمکی که استادمان نوشته بود ورودی گرفتن از کاربر را شروع کردم که همه‌ی کارهای مربوط به ورودی گرفتن (حتی چک کردن خطا را؛ در Scanner اگر کاربر در ورودی nextInt مثلا یک حرف را به جای عدد تایپ کند استثنا (exception) می‌اندازد ) را خودش انجام می‌داد. خودش و مستنداتش را این حا می‌گذارم تا اگر خواستید از آن استفاده کنید. (پسوند zip را از simpleio.jar.zip بردارید و آدرس آن را به classpath اضافه کنید)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    import java.io.*;
    public class Main {

    public static void main(String[] args) throws IOException {
    BufferedReader in= new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
    System.out.println("enter something:");
    String s=in.readLine();
    System.out.println(s);
    }

    }
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  13. #13

    نقل قول: گرفتن ورودی در Java

    scanner input=new Scanner(system.in); line 1
    int n=input.nexint; line2
    System.out.println(n); line 3


    library import java.util.Scanner; line 4

  14. #14
    کاربر جدید آواتار behrooz.mirzaie
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: گرفتن ورودی در Java

    سلام با قطعه کد زیر شما به راحتی میتونی از صفحه کلید چیزی که میخوای رو بگیری فقط در نظر بگیر شما int میتونین بگیرین

    import java.util.Scanner;
    public class Main {

    public static void main(String[] args) {

    Scanner input = new Scanner(System.in);
    System.out.println("please enter you number \n ");
    int a = input.nextInt();
    System.out.print("your number is \t" +a);





    }

    آخرین ویرایش به وسیله behrooz.mirzaie : پنج شنبه 11 خرداد 1391 در 01:28 صبح

  15. #15

    نقل قول: گرفتن ورودی در Java

    نقل قول نوشته شده توسط magicsara مشاهده تاپیک
    من می خوام یه برنامه بنویسم که یه سری رشته و عدد (مثلا نام؛فامیلی، سن، سال تولد) و غیره رو بخونه، من توی برنامه ام از تگهای html استفاده نمی کنم می خوام این ورودیها رو توی Command Prompt بگیره اما حسابی گیج شدم چیکار کنم!

    این برنامه برای جمع دو عدد است


    public class Addition
    {
    // از اینجا شروع میشه برنامه
    public static void main( String args[] )
    {
    // وارد کردن کلاس اسکنر برای خواندن از command prompt
    Scanner input = new Scanner( System.in );

    int number1; //اولین عدد
    int number2; //دومین عدد
    int sum; // مجموع اعداد اول و دوم

    System.out.print( "Enter first integer: " ); //پیغام
    number1 = input.nextInt(); // خواندن و یا گرفتن عدد از ورودی

    System.out.print( "Enter second integer: " ); // پیغام
    number2 = input.nextInt(); // خواندن دومین عدد از ورودی

    sum = number1 + number2; // مجموع اعداد
    System.out.printf( "Sum is %d\n", sum ); // نشان دادن مجموع

    } // پایان متد اصلی

    } // پایان کلاس جمع



    برای خواندن حروف ا ورودی مانند اسم بجای نوشتن input.nextint مینویسیم input.nextline

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    نقل قول: گرفتن ورودی در Java


    BufferedReader bf = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
    System.out.println("Enter Student no:"); // or whatever the first item is
    int stNo = Integer.parseInt(bf.readLine());

    System.out.println("Enter Student Name:");
    String name = bf.readLine();

تاپیک های مشابه

  1. Java Platform, Standard Edition (Java SE) 6 Beta
    نوشته شده توسط sokoot در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 09:25 صبح
  2. java یا #c
    نوشته شده توسط milder در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 13:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •