نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با سشن ها.

  1. #1

    مشکل با سشن ها.

    سلام.

    من از طریق سشن می خوام دو صفحه رو به هم وصل کنم.

    سورس 2 تا پیج در زیر قرار دارند که کار هم می کنند:

    <form action="" method="post">
    <input type="submit" name="dokme">
    </form>
    <?php
    $f=file_get_contents("email.txt");
    $f1=explode("\n",$f);
    session_start();

    $id=$_SESSION['b100'];
    $s=$id-100;
    for($i=$s;$i<$id;$i++) {

    echo $f1[$i]."</br>"; }




    if(isset($_POST['dokme'])) { header('Location: 4.php'); }



    ?>

    <form action="" method="post">
    <input type="submit" name="dokme">
    </form>
    <?php


    session_start();
    $_SESSION['b100']+=100;
    sleep(3);
    header('Location: 3.php');



    ?>

    حالا می خوام دیگه دکمه رو نزنم ولی برنامه دیگه کار نمی کنه:
    سورس:
    <form action="" method="post">
    <input type="submit" name="dokme">
    </form>
    <?php
    $f=file_get_contents("email.txt");
    $f1=explode("\n",$f);
    session_start();

    $id=$_SESSION['b100'];
    $s=$id-100;
    for($i=$s;$i<$id;$i++) {

    echo $f1[$i]."</br>"; }




    sleep(2); header('Location: 4.php');



    ?>

    این ارور رو میده:
    Internet Explorer cannot display the webpage

    آقا یه مشکل ه دیگه یی هم دارم!

    نمشه یه کاری کرد اگه برنامه رو بست دیگه سشن پاک شه؟
    الان که برنامه رو میبندم دوباریه باز می کنم سشن مقداره قبلی شو داره.

    از session_destroy هم استفاده کردم و لی کلا برنامه دیگه خراب شد...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    Internet Explorer cannot display the webpage

    این خطا فکر کنم به این دلیل باشه که مرورگر بین دو صفحه ریدایرکت میشه

    یعنی مروگر از صفحه B میره به صفحه A و باز از صفحه A میره به B این چرخه به loop می افتد !

    اسکریپتتون رو بررسی کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    آره خب منم می خوام حالت یه حلقه بشه اما خوب 5 ثانیه هم تاخیر دادم بهش!
    دیگه نمی دونم چرا این طور میشه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    آره خب منم می خوام حالت یه حلقه بشه اما خوب 5 ثانیه هم تاخیر دادم بهش!
    دیگه نمی دونم چرا این طور میشه!
    هدف از این کارتون چی هست ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    از این روش برای ریدایرکت استفاده کنید
    header( "refresh:5;url=test.php" );

    یا
    کد HTML:
    <meta http-equiv="refresh" content="5;URL='http://example.com/'" />

  6. #6

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    Internet Explorer cannot display the webpage

    از مرورگر استفاده کنید
    مثلا فایرفاکس و کروم نه از Internet Explorer.
    کلا ایده اینترنت و تمام ساخت و سازش درست بوده الا افتضاح مایکروسافت

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    35

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    سلام
    من هم این مشکل را داشتم
    شما باید دستور session_start(); را در بالای همه کد ها و در ابتدای صفحه بنویسید حل میشه انشا الله

  8. #8

    نقل قول: مشکل با سشن ها.

    تشکر از تمام دوستان با کمک های دوستان مشکل حل شد.
    من ajax و jquery بلد نیستم و میخواستم کاری کنم که هر باز که کار بر دکمه رو میزنه 100تا سطر از یک فایل رو نشونش بده به طوری که به ترتیب هر بار که این دکمه زده میشه
    100 سطر بدی نمایش داده بشه که چنین کاری رو از طریق سشن و اون رفرش آقا علی شبیه سازی کردم و حواب هم داد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با سشن روی هاست
    نوشته شده توسط mostafa_hamzeh در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 23:46 عصر
  2. مشکل تداخل سشن ها
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 20:45 عصر
  3. مشکل در سشن
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 19:28 عصر
  4. مشکل با سشن
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 09:08 صبح
  5. سوال: مشکل در سشن
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1388, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •