صفحه 8 از 8 اولاول ... 678
نمایش نتایج 281 تا 283 از 283

نام تاپیک: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

  1. #281

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان

    این ارور چیه سه ماه درگیرشم ؟ همه کاری میکنم درست نمیشه ؟


    java.lang.IllegalStateException: After scene creation, #init() must be called
    at com.android.layoutlib.bridge.impl.RenderAction.acq uire(RenderAction.java:157)
    at com.android.layoutlib.bridge.BridgeRenderSession.r ender(BridgeRenderSession.java:87)
    at com.android.ide.common.rendering.api.RenderSession .render(RenderSession.java:125)
    at mono.android.DesignerSession.render(DesignerSessio n.java:303)
    at mono.android.DesignerSession.processMessage(Design erSession.java:648)
    at mono.android.MessageListener.executeMessage(Messag eListener.java:87)
    at mono.android.MessageListener$Runner.run(MessageLis tener.java:44)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


  2. #282

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    این پیغام رو چطوری برطرف کنم
    Severity Code Description Project File Line
    Error Cannot find `aapt.exe`. Please install the Android SDK Build-tools package with the `C:\android-sdk-windows\tools\android.bat` program. App11

  3. #283

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام و تشکر بابت پست

    1- امکان دانلود فایل ndk رو ندارم. آیا لینک کمکی ازش وجود داره که بتونم دانلود کنم؟
    2- فایل کرک پیغام access denied برای آدرس برنامه میده. آیا به خاطر اینه که برنامه رو در درایو دیگه نصب کردم؟

    متشکرم.

صفحه 8 از 8 اولاول ... 678

تاپیک های مشابه

  1. دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1394, 13:45 عصر
  2. دانلود اخرین نسخه Mono Touch 1.6.x به همراه فعال ساز ( هماهنگ با نسخه Visual Studio 2013 )
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 16:43 عصر
  3. دانلود اخرین نسخه 4.8.01013 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 12:26 عصر
  4. دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 21:56 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •