صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 283

نام تاپیک: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار HamidNch
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    141

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط raha_zp مشاهده تاپیک
    درست کرک نشده. فایل کرک رو تو پوشه Msbuild
    کپی کنید مثال "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android" بعد برنامه رو اجرا کنید اون روی
    حتما روی متد 1 بگذارید و go رو بزنید
    بعد از شروع از شما آدرس فایل mandroid.exe رو میخواهد دقت کنید داخل همون پوشته هست بعد از انتخاب کارش رو انجام میده چند لحظه بعد از شما ادرس فایل mtouch رو میخواد اون رو دیگه نیاز نیست کنسل کن
    موفق باشی
    خیلی ممنون از پاسختون.بنده همین کار رو کردم.اما بازم مشکل هست.

  2. #82

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام

    من visual studio 2010 نصب دارم و می خوام xamarin.IOS رو نصب کنم.

    ولی با فایل کرک مشکل دارم

    مشکل اینه که وقتی کرک میکنم توی vs موقع اجرا شدنش خطا میده که یه فایل پیدا نشده و خطا شم مربوط به زمانیه که برنامه xamarin رو کرک میکنم چون قبلش بدون مشکل بالا میاد و تنها وقت ساختن پروژه جدید خطای لایسنس میده
    لطفا راهنمایی کنید چه طوری درست کنم

    با تشکر

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    آقا لینک NDK ورچی خرابه؟؟؟

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط HamidNch مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از پاسختون.بنده همین کار رو کردم.اما بازم مشکل هست.
    حتما قبلش کپی رو انجام بدید بعدش
    کرک را با Run as administrator اجرا کنید...
    موفق باشین

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان...
    کسی میدونه دلیلِ این ارور چی هس؟؟؟


    هر کاری میکنم بازم میاد....
    همون جورم ک تو عکس معلوم هس تو نوار ابزارم اون ابزار ها کار نمیکنن...
    کسی میتونه کمکم کنه!!!
    دگ خسته شدم... :((((((((

  6. #86

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    سلام دوستان...
    کسی میدونه دلیلِ این ارور چی هس؟؟؟


    هر کاری میکنم بازم میاد....
    همون جورم ک تو عکس معلوم هس تو نوار ابزارم اون ابزار ها کار نمیکنن...
    کسی میتونه کمکم کنه!!!
    دگ خسته شدم... :((((((((
    سلام مشکل از کرک هستش توی خطا گفته که Ionic.Zip ورژن 1.9.1.5 یافت نشد.
    شما احتمالا از ورژن پایینتر استفاده کردید ورژن موردنظر رو دانلود و جایگزین کنید

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار HamidNch
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    141

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    این مشکل رو چطور باید حل کرد.
    1.jpg
    2.jpg
    البته برخی مواقع ارور Stop Working ویژوال استودیو 2013 صادر میشه.
    دوستان اگر می تونن کمک کنن.لطفا دریغ نکنن.
    ممنون.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام مشکل از کرک هستش توی خطا گفته که Ionic.Zip ورژن 1.9.1.5 یافت نشد.
    شما احتمالا از ورژن پایینتر استفاده کردید ورژن موردنظر رو دانلود و جایگزین کنید
    آقا اون مشکل حل شد...
    الان این جوری شده!!!

  9. #89

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    آقا اون مشکل حل شد...
    الان این جوری شده!!!
    نسخه های قبلی مونو با Visual Studio 2013 مشکل داشتن یا آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید یا از ویژوال 2012 یا 2010 استفاده کنید

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام لینک sdk و ndk خرابه لطفا لینک جدید معرفی بکنید من mono android نسخه 4.6.000.49 رو دانلود کردم

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    نسخه های قبلی مونو با Visual Studio 2013 مشکل داشتن یا آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید یا از ویژوال 2012 یا 2010 استفاده کنید
    من آخرین نسخه مونو رو نصب کردم....

  12. #92

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    منم میخواستم نصب کنم ارورای دوستان رو داده ولش کردم رفتم سمت ایکلیپس..!!!!

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار HamidNch
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    141

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط HamidNch مشاهده تاپیک
    این مشکل رو چطور باید حل کرد.
    1.jpg
    2.jpg
    البته برخی مواقع ارور Stop Working ویژوال استودیو 2013 صادر میشه.
    دوستان اگر می تونن کمک کنن.لطفا دریغ نکنن.
    ممنون.
    کسی نمی تونه به من کمک کنه.هنوز راه حلی پیدا نکردم.لطفا یکی کمک کنه.

  14. #94

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    کسی نمی تونه به من کمک کنه.هنوز راه حلی پیدا نکردم.لطفا یکی کمک کنه.
    android sdk باید ورزن 2.3 باشه با 2.6 کار نمیکنه

  15. #95
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    آقا اون مشکل حل شد...
    الان این جوری شده!!!



    api 8 از سبک ارجا بصورت delegate پشتیبانی نیمکنه .. البته عمومی تر این هست که ابتدا رویداد رو تعریف کنید و پس کد نویسی کنید این صورت کدتون رو بنویسید:


    protected override void OnCreate(Bundle bundle)
    {
    .
    .

    Button btn = FindViewById<Button>(Resource.Id.Button4);
    btn.Click += new EventHandler(btn_click);
    .
    .
    }
    private void btn_click(object sender, EventArgs e)
    {
    Toast.MakeText(this, "سلام این یک تست است", ToastLength.Long).Show();
    }

  16. #96
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان واقعا بهتره فعالا از کار با monoDroid صرفه نظر کنید و از همون ایکلیپس استفاده کنید .. به دلایل زیر:

    1- مشکلات بسیار زیادی با طراحی رابط های کاربری مدرن و تجربه کاربری
    2- حجم بسیار بالا و غیر قابل قبول خروجی برنامه ها مثلا یک برنامه دیکشنری بدون دیتا بیس 10 مگا بایت!! که حجمی بسیار غیر معمول و آزار دهنده دارد
    3- در بسیاری از موارد شما باید از کد ها و فایل های jar در برنامه های حرفه ای استفاده کنید که خروجی dll ان باید در رفرنس برنامه شما اضافه شودکه باز هم اصلا قابل قبول نیست!
    4- داشتن باگ هایی که در هر مورد مثلا در مقوله sqlite که چنین باگ ثبت شده و برای رفع این مشکلات باید از بسیاری از کد ها صرفه نظر کنید و روشی دیگر را به کار ببرید
    -----------
    با توجه به C#‎ بودنش میشه از بسیاری از مشکلاتش هم صرفه نظر کرد اما حجم بالای فایل نهایی حتی با کمترین استفاده از کد ها مشکلی هست که به هیچ عنوان نمیشه ازش صرفه نظر کرد چون کاربرای این برنامه ها هرگز از برنامه شما استفاده نخواهد کرد!

  17. #97

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    عضو محترم goldpower یک سری از ابزار هایی که شما برای دانلود گذاشته اید نسخه های جدیدترش اومده لطفا نسخه های جدید رو برای دانلود بگذارید این ابزار ها عبارت است از: JDK Android Sdk که از این سایت میشه دانلود کرد androidcode.ir

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط سارا_1372 مشاهده تاپیک
    api 8 از سبک ارجا بصورت delegate پشتیبانی نیمکنه .. البته عمومی تر این هست که ابتدا رویداد رو تعریف کنید و پس کد نویسی کنید این صورت کدتون رو بنویسید:


    protected override void OnCreate(Bundle bundle)
    {
    .
    .

    Button btn = FindViewById<Button>(Resource.Id.Button4);
    btn.Click += new EventHandler(btn_click);
    .
    .
    }
    private void btn_click(object sender, EventArgs e)
    {
    Toast.MakeText(this, "سلام این یک تست است", ToastLength.Long).Show();
    }
    یا ابرفضل...

    Toast.MakeText(this, "سلام این یک تست است", ToastLength.Long).Show();


    این کد کارش چیه الان؟؟؟
    من خیلی به این ارور بر میخورم!!!
    مخصوصا وقتی یه کلاس ایجاد میکنم... انگار اصلا نمیشه با کلاس کار کرد!!!

  19. #99

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    ndk رو دانلود کردم ولی نصبی نیست باید کجا کپیش کرد

  20. #100

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    دوستان نظرتون راجع به استفاده از Google Android Studio 0.5.2 چیه ؟
    این استدیو فکر میکنم رایگانه و مشکلات کمتری داره
    کسی استفاده کرده ؟

  21. #101

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    یا ابرفضل...

    Toast.MakeText(this, "سلام این یک تست است", ToastLength.Long).Show();


    این کد کارش چیه الان؟؟؟
    من خیلی به این ارور بر میخورم!!!
    مخصوصا وقتی یه کلاس ایجاد میکنم... انگار اصلا نمیشه با کلاس کار کرد!!!
    این کد پیغام نشون میده مثلا اگر دقت کرده باشی وقتی دوبار روی دکمه برگشت کلیک میکنی یه پیغام ظاهر میشه.این کد مثل اون پیغام میسازه

  22. #102

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان نظرتون راجع به استفاده از Google Android Studio 0.5.2 چیه ؟
    این استدیو فکر میکنم رایگانه و مشکلات کمتری داره
    کسی استفاده کرده ؟
    من یکبار خواستم استفاده کنم ولی نشد که نشد هم خیلی سنگینه هم اینکه باید به اینترنت با پروکسی وصل بشی تا فایل های اضافی رو دانلود بکنه.محیطشم خیلی دلگیر و چرته.شما بهتره از ADT-Bundle استفاده کنی همون اکلیپسه اما کامل پیکربندی شده و پلاگین ها کامل نصبن.دانلود + نصب و شروع به کد زدن بکن

  23. #103
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    یا ابرفضل...

    Toast.MakeText(this, "سلام این یک تست است", ToastLength.Long).Show();


    این کد کارش چیه الان؟؟؟

    من خیلی به این ارور بر میخورم!!!
    مخصوصا وقتی یه کلاس ایجاد میکنم... انگار اصلا نمیشه با کلاس کار کرد!!!
    من از AVD یا دستگاه مجازی اندروید استفاده نمیکنم و از گوشیم به عنوان دیباگر و تستر برنامه هام استفاده میکنم چون هم سرعت خــــیلی خوبی رو داره و هم مشکلات AVD رو نداره..
    داخل فروم خود زامارین هم این سوال مطرح شده که یکی از کاربرا گفته از نسخه 4.2 این AVD ها استفاده کنید
    http://forums.xamarin.com/discussion...ror-when-start

    به نظر من برنامه های شما و کلاس ها مشکلی ندارند ولی فقط نمیشه درست روی AVD ها تست گرفت .. یا باید از نسخه بالاتر sdk و به هم راه سیستم ایمیجش دانلود و در AVD ماشینی با اون SDK بسازید مثلا با 4.4 android یا اینکه یک گوشی با سیستم عامل مناسب پیدا کنید.
    ----------------------
    فقط اشتباه نشه داخل تنظمیات برنامه باید حداقل SDK رو کمترین مقدار قابل قبول برنامه تون باید تعیین کنید. اما برای تست با AVD ها باید دستگاه هایی که از سیستم ایمیج استفاده میکنن رو ساخته و راه اندازی کنید.

  24. #104
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    ndk رو دانلود کردم ولی نصبی نیست باید کجا کپیش کرد
    به این پست مراجعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2018283

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط سارا_1372 مشاهده تاپیک
    دوستان واقعا بهتره فعالا از کار با monoDroid صرفه نظر کنید و از همون ایکلیپس استفاده کنید .. به دلایل زیر:

    1- مشکلات بسیار زیادی با طراحی رابط های کاربری مدرن و تجربه کاربری
    2- حجم بسیار بالا و غیر قابل قبول خروجی برنامه ها مثلا یک برنامه دیکشنری بدون دیتا بیس 10 مگا بایت!! که حجمی بسیار غیر معمول و آزار دهنده دارد
    3- در بسیاری از موارد شما باید از کد ها و فایل های jar در برنامه های حرفه ای استفاده کنید که خروجی dll ان باید در رفرنس برنامه شما اضافه شودکه باز هم اصلا قابل قبول نیست!
    4- داشتن باگ هایی که در هر مورد مثلا در مقوله sqlite که چنین باگ ثبت شده و برای رفع این مشکلات باید از بسیاری از کد ها صرفه نظر کنید و روشی دیگر را به کار ببرید
    -----------
    با توجه به C#‎‎ بودنش میشه از بسیاری از مشکلاتش هم صرفه نظر کرد اما حجم بالای فایل نهایی حتی با کمترین استفاده از کد ها مشکلی هست که به هیچ عنوان نمیشه ازش صرفه نظر کرد چون کاربرای این برنامه ها هرگز از برنامه شما استفاده نخواهد کرد!
    اینم یکی از مزایای eclipse...
    لامصب هنوز پروژه نساختی ارور میده!!!



  26. #106
    کاربر دائمی آواتار SamIran
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام دوستان
    من چند روزی هست که سعی در کرک Mono Android for VS 2010 هستم. نصب می کنم اما کرکش کار نمی کنه! دستورالعملشو هم مو به مو اجرا می کنم
    Method 1
    Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
    If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
    Install the downloaded version
    After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
    Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
    Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
    After the patcher finished his business , you can try.
    If it is not a ride , then try Method 2 from the beginning!


    ************************************************** ************************************************** **********************************************


    Method 2
    Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
    If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
    Install the downloaded version
    After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
    Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
    Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
    Choosing gacutil.exe (XXX: \ Program Files \ Microsoft SDKs \ Windows \ XX \ bin is not below 8.0A)
    If the patcher has issued a message on the restart , then restart . If successful , will post All Done!
    We try to

    اما وقتی VS را باز می کنم میگه باید اکانت بزینس ادیشن یا بالاتر داری! اگه امکان داره یه لینک مستقیم بدید به من که خودتون نصب کردید و OK بوده باشه!
    ممنون

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دلیل این خطا چیه لطفا راهنمایی بکنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D9%88

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار SamIran
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    من چند روزی هست الاف نصب این مونو هستم. اگر کرک کار نکنه و vs را باز کنی بعد چیکار باید بکنی؟
    از این پست خیلی خوبت هم ممنونم!
    آخرین ویرایش به وسیله SamIran : دوشنبه 22 اردیبهشت 1393 در 16:21 عصر دلیل: غلط املایی

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار SamIran
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام سارا جان
    من چند روزی هست الاف نصب این مونو هستم. اگر کرک کار نکنه و vs را باز کنی بعد چیکار باید بکنی؟
    از این پست خیلی خوبت هم ممنونم!

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    علت خطای زیر هنگام نصب مونو 10 چیه؟
    Untitled.png

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    GoldPower عزیز خیلی ممنون.
    به سختی نصبش کردم، پست اول هم همچین کامل نیست که همه رو به پست اول ارجاع می دی!
    مجبور شدم 2 تا ورژن دانلود کنم و تمام پست ها رو بخونم تا بتونم راه بندازمش.

    حالا کجا می تونم در موردش آموزش پیدا کنم؟ البته به جز سایت خودش. فارسی که چه بهتر.

  32. #112
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط masudafsar مشاهده تاپیک
    GoldPower عزیز خیلی ممنون.
    به سختی نصبش کردم، پست اول هم همچین کامل نیست که همه رو به پست اول ارجاع می دی!
    مجبور شدم 2 تا ورژن دانلود کنم و تمام پست ها رو بخونم تا بتونم راه بندازمش.

    حالا کجا می تونم در موردش آموزش پیدا کنم؟ البته به جز سایت خودش. فارسی که چه بهتر.
    ضمن خسته نباشید و تبریک بابت انجام این کار و خوشامد گویی به عرصه کد نویسی !!!!!!!!
    اول : تنها مرجع مکتوب: Wrox Professional Android Programming with Mono for Android and NET Csharp Apr 2012 و دیگر هیچ!!!
    دوم : یک سری آموزش های اقای wally که یکی از نویسندگان همین کتاب هم هست بصورت ویدیو داخل سایت احسان ای وی ار برای دانلود قرار داده شده بود . که اونم هم باز میتونی استفاده کنی
    سوم : پروژه های گت هاب خود زامیران چیزی حدود 50 مگ بایت هست که خیلی از برنامه ها رو پوشش داده
    چهارم : خود سایت زامیران و کسایی که پروژه های نمونه میزاند
    فارسی که ... خودتون بهتر میدونید که چقدر زجر آروه نصبش!! خیلی ها کلا بیخیالش میشن!!!

  33. #113
    کاربر تازه وارد آواتار سارا_1372
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    درون لاین
    پست
    58

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط SamIran مشاهده تاپیک
    سلام سارا جان
    من چند روزی هست الاف نصب این مونو هستم. اگر کرک کار نکنه و vs را باز کنی بعد چیکار باید بکنی؟
    از این پست خیلی خوبت هم ممنونم!
    چند روز که کمه! باید چند ماهی رو سرش صرف کنی!
    اگر کرک کار نکنه که هیچ کاری نمیشه کرد. باید بدرستی کرک بشه فایل کرک مربوط به نسخه ای که دارید رو دانلود کنید و در محل نصب زامیران کپی کنید و بصورت متد اول اقدام به کرک کنید.

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    35
    پست
    671

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام
    بنده دانلود کردم اینا وا .net4 هستش و برای من که vs 2088 && .Net3.5 دارم کار نمی کنه ؟
    میشه راهنمای کنید ؟

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام
    بنده دانلود کردم اینا وا .net4 هستش و برای من که vs 2088 && .Net3.5 دارم کار نمی کنه ؟
    میشه راهنمای کنید ؟
    اول از همه الیک سلام برادر
    دوم این مونو 4.10 که نسخه مقبولی میتونه Vs2013-2012-2010 رو ساپورت کنه اما vs 2088 هنوز تاریخ ساختش معلوم نیست شوخی کردم . گفتم یکم جو اینجا عوضشه خیلی خشکه!
    اما خارج از شوخی برای ویژوال 2008 نسخه های قدیمی ساپورت میشن که اصلا به طرفشون نرو که اعصابت داغون میشه.

    اما ای کاش دوستان دیگه از نصب خارج بشن و یک همتی کنند تاپیکی بزنیم برای اموزش کار با این مونو!

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط سارا_1372 مشاهده تاپیک
    چند روز که کمه! باید چند ماهی رو سرش صرف کنی!
    اگر کرک کار نکنه که هیچ کاری نمیشه کرد. باید بدرستی کرک بشه فایل کرک مربوط به نسخه ای که دارید رو دانلود کنید و در محل نصب زامیران کپی کنید و بصورت متد اول اقدام به کرک کنید.
    چه خبره چند ماه مگه میخواد اورانیوم غنی کنه!! یک سر برو داخل سایت خود زامارین قشنگ گفته باید برای نصب چه چیزایی رو دانلود کنی و چطوری نصب کنی. والا یک روزم براش زیاده. نمیدونم چرا این همه مشکل باهاش دارند!؟!

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    35
    پست
    671

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام بنده داخل ویزوال 2010 گزینه زیر رو ندارم ؟

    برید تو تنظیمات visual studio قسمت Tools->options->xamarin و تیک گزینه Notify me about را بردارید .
    آخرین ویرایش به وسیله mhsmity : یک شنبه 28 اردیبهشت 1393 در 15:01 عصر

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    35
    پست
    671

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    سلام از همگی ممنونم که کمک کردین من هم نصب کردم.

    حالا چطوری فرم خودم رو تو این محیط طراحی کنم کنم؟
    دو عدد تکست باکس بزارم که با کیلک روی دکمه مقدار تکست اول در 4 ضرب بشه و داخل تکست دوم ریخته بشه ؟

    اکه امکانش هست لینک آموزش فارسی بزارین؟

    ممنون

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام از همگی ممنونم که کمک کردین من هم نصب کردم.

    حالا چطوری فرم خودم رو تو این محیط طراحی کنم کنم؟
    دو عدد تکست باکس بزارم که با کیلک روی دکمه مقدار تکست اول در 4 ضرب بشه و داخل تکست دوم ریخته بشه ؟

    اکه امکانش هست لینک آموزش فارسی بزارین؟

    ممنون
    فارسی نیست نگرد وقت رو هم تلف نکن اما تنها منبع آموزشی کتاب Professional Android Programming with Mono for Android
    هست :)

    لینک دانلود هم :

    http://dl.ircertificate.ir/files/Pro...NET.Csharp.zip

  40. #120

    نقل قول: آخرین نسخه های Mono Android به همراه فعال ساز

    دوستان بهتر نیس یکی از بچه ها که برنامه های مورد نیاز رو نصب کرده و همشون با هم سازگارند و کرک هم به خوبی کار میکنه رو ورژن هاشو اعلام کنه و نکاتی برای نصبشونم بگه !!؟؟ این همه سردرگم نشیم!!؟

    خواهشا دوستان کمک کنند :)

صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دانلود اخرین نسخه 4.8.03015 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1394, 13:45 عصر
  2. دانلود اخرین نسخه Mono Touch 1.6.x به همراه فعال ساز ( هماهنگ با نسخه Visual Studio 2013 )
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 16:43 عصر
  3. دانلود اخرین نسخه 4.8.01013 Mono Android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 12:26 عصر
  4. دانلود اخرین نسخه mono android به همراه فعال ساز
    نوشته شده توسط goldpower در بخش Android Studio
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 21:56 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •