نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو در کل دیتابیس با LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    جستجو در کل دیتابیس با LINQ

    با سلام لطفا بفرمائید چطوری میشه با دستورات LINQ کل دیتابیس را جستجو کنم


       var db = new DataClasses1DataContext();
    var qsearch1 = db.tblBakhshnames.Where(c => c.onvan.Contains(toolStrip_txtSearch.Text));
    if (qsearch1.Count() == 0)
    {


    این کد را نوشتم اما فقط در ستون onvan را جستجو می کند. لطفا راهنمایی بفرمائید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: جستجو در کل دیتابیس با LINQ

    این پاسخ عالی را دوست عزیزم https://barnamenevis.org/member.php?131732-khokhan
    برایم فرستاده . اینجا میذارم بقیه هم فیض ببرند

    فرض می کنیم ما به دنبال نام و نام خانوادگی در کل دیتابیس می گردیم و همه دیتابیس و همه ستونها مد نظرمون هست اینطور می نویسیم:
    var users = context.Users
    .Where(x => x.FirstName.Contains(txt) || x.LastName.Contains(txt))
    .ToList();


    ویا اینکه به دنبال نام محصول در کل دیتابیس هستیم صرف نظر اینکه در کدام جدول و کدام ستون باشد اینطور می نویسیم :
     
    var products = context.Products
    .Where(x => x.ProductName.Contains(txt));


    و این هم یکی دیگه :
    var result = user.Cast<Object>().Concat(products.Cast<Object>()  );

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: گزارش گیری از دیتابیس با Linq
    نوشته شده توسط vandermond در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 09:59 صبح
  2. خوندن از دیتابیس در linq
    نوشته شده توسط qqq2qqq در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 15:48 عصر
  3. آموزش: گزارش گیری از دیتابیس با Linq
    نوشته شده توسط vandermond در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 06:08 صبح
  4. نحوه ایجاد جستجو های مختلف در دستور Linq
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 01:48 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 13:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •