نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با Shamsi.DLL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304

    Question مشکل با Shamsi.DLL

    از دوستان کسی با Shamsi.DLL کار کرده . من با بعضی از توابع اون (مثلا ShamsiDiff) مشکل دارم . می تونید مشکل بنده رو حل کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    از دوستان برنامه نویس کسی نبود به ما جواب بده ؟

  3. #3
    چه مشکلی داری؟

  4. #4
    چه مشکلی داری؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    بعضی از توابع اون مثل ShamsiDiff جواب نمیدن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    به همراه این فایل یک فایل راهنما نیز برای استفاده از توابع این دی ال ال وجود دارد که متن زیر از این راهنما میباشد :

    تابع ShamsiDiff
    این تابع دو تاریخ شمسی را دریافت نموده و اختلاف تاریخ اول از تاریخ دوم را بر حسب روز برمی گرداند. به عنوان مثال اگر وردی های تابع به ترتیب 12/08/1383 و 05/06/1383 باشد، تابع مقدار 68 را برمی گرداند. یعنی بین این دو تاریخ 68 روز اختلاف هست. خروجیا این تابع یک عدد است. برای فراخوانی تابع ShamsiDiff از کدهای زیر استفاده کنید:
    Public Function ShamsiDiff(shdate1 as string, shdate2 as string) as Long
    dim shms as New ClassShamsi
    ShamsiDiff = shms.ShamsiDiff(shdate1, shdate2)i
    End Function
    حالا شما تابع ShamsiDiff را با خروجی Long ایانتخاب کرده اید و برای استفاده از آن در هرکجای برنامه می توانید از همین نام ShamsiDiff استفاده کنید.

  7. #7
    خوب منم دقیقا از همین روش استفاده میکنم ولی موقع اجراء کد پیغام خطای Data Type mysmath یا همون Run Time Error 13 رو میده و اختلاف دو تاریخ رو حساب نمیکنه . اگر میشه یه مثال بزارین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    البته منم مشکل این دوستمون رو دارم ولی نه توی تابع ShamsiDiff .
    تو توابعی مثل ShamsiCurrentMonthName

  9. #9
    دوستان هرکی به نتیجه رسید خبر بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304

    Talking

    هر کس با توابع شمسی DLL مشکل داره می تونه این فایل رو که در اینجا قرار می دم دانلود کنه که ظاهرا این نسخه از شمسی DLL اصلاح شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    دوست عزیز از توجهتون ممنون . ولی اگه میشه تابع ShamsiDiff اون رو چک کنید چون موقع استفاده پیغام TYPE Mismatch رو میده

  12. #12
    در ضمن اگر جواب گرفتین محبت کنین یه مثال برا ما هم بزارین . ممنون

  13. #13
    مشکل ShamsiDiff حل شد . اشکال در نحوه فراخوانی dll بود . به مثال زیر نگاه کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    در ضمن فرمت تاریخ رو در قسمت Regional Seting بصورت YYYY/MM/DD تنظیم کنید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از ( Shamsi.dll)
    نوشته شده توسط x_man_731 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1393, 22:42 عصر
  2. استفاده از shamsi.dll
    نوشته شده توسط bee_seda در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 01:29 صبح
  3. Shamsi Dll
    نوشته شده توسط AMM.Sam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 09:34 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 13:06 عصر
  5. چطور دی ال ال shamsi.dll رو رجیستر کنم ؟
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •