نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kurdboy2175
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سردشت
    سن
    30
    پست
    136

    جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    سلام دوستان
    من تو برنامم متن چند تا چک باکس را با هم جمع می کنم و با _ از هم جدا می کنم ولی در اخر وقتی که ذخیره می کنم یک _ به اخر اضافه میشه چطوری اون _ اخر رو از متن جدا کنم
    اینو هم بگم یه متغییر از نوع sttring ساختم و متن چک باکس ها را در این متغییر میریزم ولی برای پاک کردن اون _ اضافه موندم که چکار کنم
    اگه میشه کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    یه همچین چیزی میخوای؟:

    textBox1.Text = textBox1.Text.Substring(0, textBox1.Text.Length - 1);

  3. #3

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    میتونی از متد trimend استفاده کنی.

    MessageBox.Show("a...b...c...".TrimEnd('.'));

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kurdboy2175
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سردشت
    سن
    30
    پست
    136

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    نه این نمیتونه کار منو درست کنه فک کنم جواب دوستمون aliagamon بیشتر به دردم میخوره

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار alonmahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    اصفهان در سبزه..!
    پست
    90

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    اینم یک نمونه کد:


    string a = "ali_";
    int t=a.Count()-1;
    label1.Text = a.Remove(t,1);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    بیا داداش گلم این یکیش که راحت هر کاراکتر ناخواسته ای رو پاک میکنه :

    textbox1.text=textbox1.text.replace("_","")

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: جدا کردن یه کلمه در آخر یه متن

    از split هم میتونی استفاده کنی لطفا تست کن چون کداشو توی vs ننوشتم حتما به بزرگی و کوچکی حروف گیر میده :

    textbox1.text=textbox1.text.split('_')


    اگر به تکس گیر داد اونو بریز توی همون متغیرت بعد اسپلیتشو بگیر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جدا کردن یک کلمه از متن به صورت تصادفی
    نوشته شده توسط Apache66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 21:14 عصر
  2. جدا کردن اولین کلمه از رشته
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 23:16 عصر
  3. سوال: جدا کردن یک کلمه از یک متن طولانی
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 15:16 عصر
  4. سوال: جدا کردن کلمه های یک متن
    نوشته شده توسط vahid_d_0101 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 17:29 عصر
  5. جدا کردن یک کلمه از میان یک جمله
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1384, 03:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •