نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشكال در گريد

  1. #1

    اشكال در گريد

    دوسان من وقتي يك رديف از اطلاعات گريد خود را انتخاب ميكنم وسپس دكمه حذف اطلاعات را ميزنم ميخواهم همان رديف خذف شود ولي اطلاعات حذف ميشود ولي گريد من تمام سفيد ميشود دستورات به شرح زير است SELECT 1
    USE mojodi EXCLUSIVE

    DELETE FOR RECNO()=RE_
    SELECT 1

    PACK

    thisform.grid1.Refresh
    SELECT 1

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: اشكال در گريد

    یک راه حل:
    1-در Datainvironment فرم با راست کلیک روی جدول و انتخاب properties خاصیت Exclusive رو برابر .T. قرار بده.
    2-در دکمه Delete مانند مثال زیر عمل کن:
    copy to  c:\ma2    for recno()<>4 
    zap
    append from c:\ma2
    go top
    thisform.grid1.Refresh

  3. #3

    نقل قول: اشكال در گريد

    کلا کنترل گرید با تغییر RecordSource و همچنین حذف رکوردها به این وضعیت دچار می شود بهترین روش قبل از اعمال چنین دستوراتی بر روی گرید کافی است دستور ''= RecoredSource را قبل از دستورات خود و بعد از اعمال دستورات می توانید مجددا خاصیت RecordSource را مقداردهی کنید در ضمن با این روش می توانید تمامی متدهایی که در کنترل گریدتون نوشته اید را نیز حفظ نمایید مناسب برای مواقعی که می خواهید گریدتون به صورت دینامیک باشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: اشكال در گريد

    با این روش, بعد از مقدار دهی مجدد Recordsource, تمام فیلدها در گرید دیده میشوندوفرم اولیه گرید به هم میریزددر اینجا کاملا مشکل و راه حلشو توضیح داده:
    http://weblogs.foxite.com/andykramek...rve-your-grid/

  5. #5

    نقل قول: اشكال در گريد

    یه راه ساده اینه که با Set Filter بانکت رو بر اساس یکی از فیلدها (مثلا Code) فیلتر کنی. (Code>0) و موقع Delete مقدار Code رو برابر صفر قرار بدی و گرید رو رفرش کنی. موقع بستن فرم هم کدهایی که برابر صفر است پاک بشه.

  6. #6

    نقل قول: اشكال در گريد

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    کلا کنترل گرید با تغییر RecordSource و همچنین حذف رکوردها به این وضعیت دچار می شود بهترین روش قبل از اعمال چنین دستوراتی بر روی گرید کافی است دستور ''= RecoredSource را قبل از دستورات خود و بعد از اعمال دستورات می توانید مجددا خاصیت RecordSource را مقداردهی کنید در ضمن با این روش می توانید تمامی متدهایی که در کنترل گریدتون نوشته اید را نیز حفظ نمایید مناسب برای مواقعی که می خواهید گریدتون به صورت دینامیک باشه
    با سلام

    من در متد کلیک یک سلول از گرید قبل از دستور فیلتر recordsource رو نگه میدارم و بعد از فیلتر دوباره مقدار دهی میکنم ولی باز وقتی refresh میکنم صفحه گرید سفید میشه! مشکل کجاست؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اشكال در گريد
    نوشته شده توسط masoud1345 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 21:01 عصر
  2. سوال: اشكال دراضافه كردن كمبوباكس به گريد جانوس
    نوشته شده توسط poriyan_rasoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 13:24 عصر
  3. اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو
    نوشته شده توسط baidin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 08:28 صبح
  4. اشكال در ارسال پارامتر گريد به صورت byVal
    نوشته شده توسط baidin در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:29 صبح
  5. اشكال در باز كردن فرم
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 08:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •