نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی

    سلام دوستان. من دارم یک پروژه می نویسم و در قسمت گزارش گییری آن گیر کرده ام.
    پروژه من تحت شبکه است
    همانطور که می دانیم در هنگام ساختن کریستال ریپورت، از ما نام جداول و فیلدهایی که می خواهیم از آنها نمایش داده شود و .... را در ویزارد می گیرد. حال مشکل من این است که میخواهم فقط و فقط نام جداول و دیتابیس و آدرس آن دیتا بیس را با کد نویسی به کریستال ریپورت بدهم اما نمدانم چطور.....!
    خواهش می کنم دوستان کمکم کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    هرجا بشه یه لقمه نون در آورد
    پست
    68

    نقل قول: تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی

    تا اونجای که من میدونم توی crystal میشه آدرس بانک رو تغییر داد ولی توی گزارش باید اسم فیلدها اومده باشه یعنی اسم جدول و فیلد هاش. اسم فیلد ها ضروری هستش اما اسم جدول رو میشه کلک زد. یعنی دو جدول غیر هم نام اما با فیلد های هم نام رو میشه به جای هم دیگه جا زد. حالا اگه منظورت اینه که به روش دستی ادرس دهی و مقدار دهی کنی تا راهنمایی کنم؟

  3. #3

    نقل قول: تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی

    سلام دوست من
    آره می خوام به صورت دستی آدرس دهی کنم
    یعنی در واقع می خوام در برنامه ام آدرس آن را با کد نویسی وارد کنم
    ممنون میشم کمکم کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    هرجا بشه یه لقمه نون در آورد
    پست
    68

    نقل قول: تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی


    SqlConnection sqlcon = new SqlConnection(global::Sandoghe.Properties.Settings .Default.sandogh_isarConnectionString);
    SqlCommand command = new SqlCommand("select_sandogheBank")
    {
    Connection = sqlcon,
    CommandType = CommandType.StoredProcedure
    };


    SqlCommand command2 = new SqlCommand("select_TraconesheBank")
    {
    Connection = sqlcon,
    CommandType = CommandType.StoredProcedure
    };
    command2.Parameters.AddWithValue("@datevariz1", saiedTime.saiedConvert.ToGeorgianDate(mskAzTarikh. Text.Trim()));
    command2.Parameters.AddWithValue("@datevariz2", saiedTime.saiedConvert.ToGeorgianDate(mskTaTarikh. Text.Trim()));



    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(command);
    SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter(command2);


    DataSet dds = new DataSet();
    dds.Tables.Add("sandogheBank");
    dds.Tables.Add("TraconesheBank");
    try
    {
    da.Fill(dds.Tables["sandogheBank"]);
    da2.Fill(dds.Tables["TraconesheBank"]);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    frmReport fr = new frmReport();
    fr.BanKtraconesh1.DataSourceConnections.Clear();
    fr.BanKtraconesh1.DataSourceConnections[0].SetConnection(global::Sandoghe.Properties.Setting s.Default.sandogh_isarConnectionString, "", false);
    fr.BanKtraconesh1.SetDataSource(dds);
    fr.crystalReportViewer1.ReportSource = fr.BanKtraconesh1;
    fr.ShowDialog();


  5. #5

    نقل قول: تعیین پایگاه داده در کریستال ریپورت با کد نویسی

    ممنون
    میشه این دو تا رو توضیح بدی؟
    BanKtraconesh1؟
    (global::Sandoghe.Properties.Setting s.Default.sandogh_isarConnectionString, "", false)
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. کپی پایگاه داده sql server express با برنامه نویسی C#‎
    نوشته شده توسط sitelogin20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 09:26 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 10:45 صبح
  3. تعیین سرور بانک در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mkhozooie در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 14:25 عصر
  4. سوال: تعیین مسیر برای فایل کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط aeirik در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 01:11 صبح
  5. تعیین سایز کاغذ در کریستال ریپورت خود دات نت
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مرداد 1386, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •