نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انجام عملیات روی تاریخ

  1. #1

    انجام عملیات روی تاریخ

    سلام
    پروژه کتابخانه دارم میخوام زمانی که تاریخ تحویل کتاب رو ثبت میکنم و تعداد روزی رو که مجازه این کتاب در اختیارش باشه رو جمع کنه و در text box خودش قرار بده
    من تاریخ رو بصورت کارکتر تعریف کردم که مشکلی با شمسی کردنش نداشته باشم.
    حالا نمیدونم چطور جمع رو انجام بدم روش میشه کدش رو برام بزارید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad mehd : یک شنبه 05 آبان 1392 در 12:47 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    هرجا بشه یه لقمه نون در آورد
    پست
    68

    نقل قول: انجام عملیات روی تاریخ

    از تابع span استفاده کن. دسترسی به ویژال ندارم که دقیقا توضیح بدم

  3. #3

    نقل قول: انجام عملیات روی تاریخ

    کد زیر ده روز به زمان حال اضافه می کنه همون طور که saied_max عزیز اشاره کرد از TimeSpan هم میشه استفاده کرد


    textBox1.Text=DateTime.Now.AddDays(10).ToString();

  4. #4

    نقل قول: انجام عملیات روی تاریخ

    مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز
    مشکلم اینجاست
    مثلا تاریخ به صورت کاراکتر 92/08/05 وارد میشه و ذخیره میشه
    حالا یک جا دیگه تعداد روز بصورت 377 روز وارد میشه
    حالا باید محاسبه بشه جمع این 2 تا در یک TEXT box
    برنامه با sql , #C نوشته شده
    میشه راهنماییم کنید؟

  5. #5

    نقل قول: انجام عملیات روی تاریخ

    کد زیر با فرض اینکه شروع روز کاری ساعت 8 صبح باشه یک رشته رو بصورتی که شما گفتید می گیره 377 روز به اون اضافه می کنه و نهایتا داخل تکست باکس قرار میده


    string dbtime="92/08/05";
    string[] mydate=dbtime.Split('/');
    DateTime dt,dt1;
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int year=(Convert.ToInt32(mydate[0])>50?Convert.ToInt32(mydate[0])+1300:Convert.ToInt32(mydate[0])+1400);
    int month=Convert.ToInt32(mydate[1]);
    int day=Convert.ToInt32(mydate[2]);
    dt=pc.ToDateTime(year,month,day,8,0,0,0);
    dt1=dt.AddDays(377);
    string year1=((pc.GetYear(dt1)%100).ToString().Length>1?(pc.GetYear(dt1)%100).ToString():"0"+(pc.GetYear(dt1)%100).ToString());
    string month1=((pc.GetMonth(dt1)).ToString().Length>1?(pc.GetMonth(dt1)).ToString():"0"+(pc.GetMonth(dt1)).ToString());
    string day1=((pc.GetDayOfMonth(dt1)).ToString().Length>1?(pc.GetDayOfMonth(dt1)).ToString():"0"+(pc.GetDayOfMonth(dt1)).ToString());
    textBox1.Text=year1+"/"+month1+"/"+day1;
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 05:54 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 05:37 صبح
  2. سوال: انجام عملیات روی صوت در سی شارپ
    نوشته شده توسط فاطمه_14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 09:16 صبح
  3. انجام عملیات روی فایل حجیم csv
    نوشته شده توسط baran_kaveer در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 10:41 صبح
  4. انجام عملیات روی بانک بطور کامل
    نوشته شده توسط m.sedighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 15:09 عصر
  5. انجام عملیات روی خروجی قبل از چاپ در fastreport
    نوشته شده توسط moradi_am در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1382, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •