نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012



    سلام دوستان
    یه سوال در مورد entity framework داشتم
    من زمانی که با ویژوال استودیو 2010 کار می کردم دستورات EF را به این صورت می نوشتم

    testEntities db= new testEntities();
    student st = new student();
    st.stid = textBox1.Text;
    st.name = textBox2.Text;
    st.famil = textBox3.Text;
    st.avg =Convert.ToDouble(textBox4.Text);
    db.AddTostudent(st);
    db.SaveChanges();





    dataGridView1.DataSource =db.student.Select(p=>p);


    اما الان که خواستم با ویژوال استودیو 2012 به این روش کد شناختم دستورات را به این شکل نمیشه نوشت
    مثلا متد

    db.AddTostudent(st);


    وجود نداره

    ویا دستور زیر جواب نمی ده

    [CSHARP]
    [CSHARP]
    dataGridView1.DataSource =db.student.Select(p=>p);

    حالا خواستم ببینم دلیلش چیه و من چرا نمی توم به این روش کد بنویسم.ین کلاس ها کجا رفتن

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

    از چه ورژنی از Entity دارید استفاده میکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    از چه ورژنی از Entity دارید استفاده میکنید؟
    خب توی ویژوال استودیو 2012 اگه اشتباه نکنم دفالتش 4.5 باشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

    من فکر میکنم اونی که شما کار میکنی linq to sql هست اما اینی که میخای با ado.net ef رو باید اینجوری بنویسی
    db.tblUsers.Add(entity);
    db.SaveChanges();

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

    اینو ببین
    public static bool UserInsert(Models.tblUser entity)
    {
    Models.ToranjEntities1 db = new Models.ToranjEntities1 ();
    var findEmail = (from f in db.tblUsers
    where f.Email == entity.Email
    select f.Email).SingleOrDefault();
    if (findEmail == null)
    {
    db.tblUsers.Add(entity);
    db.SaveChanges();
    return true;
    }
    return false;

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در بعضی از کلاس های entity framework در visual studio 2012

    مرسی از توجهتون
    ببینید بچه ها مشکل من اینکدها نیست.
    کد نوشتنشو می دونم
    فقط می خوام بدونم که این کلاس ها و متدها توی ویژوال استودیو 2012 چی شدن.چطور میشه بهشون دسترسی داشت؟

تاپیک های مشابه

  1. محل قرارگیری کلاس های entity و exception در معماری سه لایه
    نوشته شده توسط trustmiracle در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1392, 22:43 عصر
  2. مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework
    نوشته شده توسط mahdad sepah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 01:20 صبح
  3. مشکل در استفاده از dgv با entity framework
    نوشته شده توسط amir3321 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 08:34 صبح
  4. سوال: آیا ساخت کلاس توسط entity framework ما را از نوشتن کلاس بی نیاز میکند
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 00:31 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •