نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر Connection string در Settings.settings

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    تغییر Connection string در Settings.settings

    سلام.
    هنگام لود فرم وقتی می خوام Connection string تغییر بدم با خطای زیر مواجع می شم.
      Properties.Settings.Default.Database1ConnectionStr  ing = "رشته اتصال جدید";

    خطا:
    کد HTML:
    'WindowsFormsApplication3.Properties.Settings.Database1ConnectionString'
    cannot be assigned to -- it is read only

    چطوری Connection string رو هنگام لود برنامه تغییر دهم؟
    جواب :
            public BasijMain()
    {
    InitializeComponent();
    Properties.Settings.Default["MdfPincerConnectionString"] = smity.StrConnction;
    }


    MdfPincerConnectionString: اسم همون رشته اتصالی که در سیتینگ برنامه ذخیره هستش
    smity.StrConnction: رشته اتصال جدید.
    آخرین ویرایش به وسیله mhsmity : یک شنبه 05 آبان 1392 در 18:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: تغییر Connection string در Settings.settings

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام.
    هنگام لود فرم وقتی می خوام Connection string تغییر بدم با خطای زیر مواجع می شم.
      Properties.Settings.Default.Database1ConnectionStr  ing = "رشته اتصال جدید";

    خطا:
    کد HTML:
    'WindowsFormsApplication3.Properties.Settings.Database1ConnectionString'
    cannot be assigned to -- it is read only
    چطوری Connection string رو هنگام لود برنامه تغییر دهم؟
    بنظر من دوست عزیز بهترین روش برای اینکار اینه که رشته کانکشنتو از توی برنامه یا بیرون برنامت قبل از وصل شدن به بانکت بریزی توی یک فایل Txt و کنار برنامت قرار بدی خوبی این کار اینه که اگر یجایی خواستی برنامت تحت کلاینت سرور هم اجرا بشه براحتی دیتابیستو منتقل میکنی توی سرور و فقط فایل تکستو ویرایش میکنی - پیش بینی اینجور مسائل در برنامه میتونه خیلی از مشکلات رو تضمین کنه
    البتهمسائل امنیتی هم باید مد نظرتون باشه که در اینجا هم مدیر سرور باید متضمن تامین امنیت دیتابیستون باشد
    آخرین ویرایش به وسیله امیر مهرشاد : یک شنبه 05 آبان 1392 در 17:41 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: تغییر Connection string در Settings.settings

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    بنظر من دوست عزیز بهترین روش برای اینکار اینه که رشته کانکشنتو از توی برنامه یا بیرون برنامت قبل از وصل شدن به بانکت بریزی توی یک فایل Txt و کنار برنامت قرار بدی خوبی این کار اینه که اگر یجایی خواستی برنامت تحت کلاینت سرور هم اجرا بشه براحتی دیتابیستو منتقل میکنی توی سرور و فقط فایل تکستو ویرایش میکنی - پیش بینی اینجور مسائل در برنامه میتونه خیلی از مشکلات رو تضمین کنه
    البتهمسائل امنیتی هم باید مد نظرتون باشه که در اینجا هم مدیر سرور باید متضمن تامین امنیت دیتابیس باشد
    از توجه شما ممنونم
    ولی من داخل برنامه از دیتا سیت های زیادی استفاده کردم راحترین کار این هستش که رشته اتصال داخل سیتینگ رو تغییر بدم آیا راه حلی دارین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: تغییر Connection string در Settings.settings

    ببین دوست عزیز اون چیزی که بنظر من میرسه اینه که یه تیبیل جدایی برای ذخیره تنظیمات کانکشنت داشته باشی و یک متغیر بولین هم داشته باشی که فقط مثلا از ده تا رشته استرینگت اونی که true هست رو برگردونه و اینکار رو میتونی با فرمت بگیری مثلا این رشته رو مد نظر بگیرید که قراره دیتابیس مکانش تغیر کنه یا ....

    Data Source=. ;AttachDbFilename="D:\barname nevis\Source & Setup\Bus\Setup Bus Action\copy to folder 2\DB.mdf";Integrated Security=True


    یک فرم درست کن که چهار تا شی پارامتر های بالا رو از مدیر یا کاربر بگیره

    مثلا تکس باکس Data Source = . یا لوکال
    تکس باکس مسیر جدید (AttachDbFilename)= برگشت شی openfiledialog یا رشته حاوی مسیر دیتابیس که بصورت دستی تنظیم میکنید

    و تکس باکس Integrated Security = true یا false میتونه باشه

    و خرین پارامتر هم داشتن یوزر و پسورد یا استفاده از خود امنیت ویندوز که با یک چک باکس پیاده سازیش کنید

    خب حالا اگر از ده تا رشته ای که ذخیره شده بخوای یکیش همیشه دیفالت باشه باید 9 تا فیلد بولین جدولتون رو false کنید

    امیدورام متوجه شده باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: تغییر Connection string در Settings.settings

    public BasijMain()
    {
    InitializeComponent();
    Properties.Settings.Default["MdfPincerConnectionString"] = smity.StrConnction;
    }


تاپیک های مشابه

  1. تغییر connection string بر روی سرور
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 15:09 عصر
  2. تغییر connection string بر روی سرور
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 06:35 صبح
  3. سوال: تغییر connection string در app.config
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 10:23 صبح
  4. مشکل در اجرای برنامه پس از تغییر connection string
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 23:13 عصر
  5. تغییر Connection String
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •