نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور میشه در وب بروزر thread را کنسل کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    چطور میشه در وب بروزر thread را کنسل کرد

    سلام
    من یه برنامه نوشتم که در اون با وب بروزر یک اتوماسیون درست کردم که با inspect element کار میکنم . این عملیات در یک thread جداگانه انجام میشه که اون ترد رو توی backgroundworker_Dowork گذاشتم

    من یه دکمه دارم که میخوام با اون بشه عملیات ترد رو در هر جا که هست متوقف کنم و برنامه خطا نده. چون همونطور که میدونید در webbrowser کدهای مختلفی برای کلیک یا ورود اطلاعات در تکست باکس ها انجام میشه

    تصور من اینه که باید قبل از اجرای هر کد یه بار چک کنم ببینم backgroundworker.cancelationpending ترو هست یا نه اگر ترو نبود کد بعد اجرا بشه . که به نظرم یه کم غیر منطقی میاد نظر شما چیه .

    کد مربوط به دکمه کنسل

     backgroundWorker1.CancelAsync();


    کد مربوط به چک کردن کنسل شدن یا نشدن


    if (backgroundWorker1.CancellationPending)
    {

    e.Cancel = true;

    }




    var th2 = new Thread(() =>
    {

    // تمام عملیات در این بدنه انجام میشود

    });

    th2.SetApartmentState(ApartmentState.STA);
    th2.Start();



    آخرین ویرایش به وسیله sajadzare : دوشنبه 06 آبان 1392 در 19:03 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر thread را کنسل کرد



    var th2 = new Thread(() =>
    {

    // تمام عملیات در این بدنه انجام میشود

    });

    th2.SetApartmentState(ApartmentState.STA);
    th2.Start();




تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه یک textbox رو برای تاریخ تنظیم کرد / /
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 26
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 22:29 عصر
  2. چطور میشه درExpressBars منو را right to left کرد
    نوشته شده توسط sanaiy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 23:31 عصر
  3. چطور میشه میزان بافر رو از 65535 بیشتر کرد ؟
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:54 عصر
  4. چطور میشه تو دلفی یک Thread تعریف کرد ؟
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 22:00 عصر
  5. چطور میشه با فایل (Access (mdb ارتباط برقرار کرد ؟
    نوشته شده توسط mahfel در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 15:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •