نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    با سلام خدمت اساتید گرامی
    بنده در پروژه 2تا گرید ویو داریم که تصاویر متناظر با گرید1 در گرید2 ذخیره می شود
    در هنگام اجرای پروژه تصاویر در گرید 2 به نمایش در می آید و با کلیک بر روی آنها عکس در PictureBox ظاهر میشه
    ولی به محض کلیک روی گرید 1 اطلاعات در گرید2 تغییر می کند اما عکس با مشکل مواجه می شود
    لطفا راهنمایی کنید
    1.JPG
    2.JPG

    اینم کد استفاده شده
     var pp = from p in db.photos
    where p.fId == Convert.ToInt32(dataGridView1.CurrentRow.Cells["id"].Value)
    select p;

    dataGridView2.DataSource = pp;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    لطفا راهنمایی کنید احتیاج دارم

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    این مشکل من هم است لطفا راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    لطفا راهنمایی کنید احتیاج دارم
    اطلاعات رو از دوتا جدول فراخوانی می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    بزارید کمی بیشتر توضیح بدم شاید یکی دلش سوخت و کمک کرد
    بانک LINQ to SQL
    پروژه قراره بخشنامه و ها و تصویر نامه های اداری را داخل خودش ذخیره کنه با قابلیت ذخیره سریع و دسترسی سریع به مطلب مورد نظر. به جای گشتن دنبال یک کاغذ داخل کلی فایل و...

    دیتا سورس گرید2 را بایند کردم به جدول عکسها . موقع لود برنامه عکسها را درست نشون میده اما به محض کلیک روی گرید1 با کد نویسی گفتم که عکسهای متناظر را در گرید2 نشون بده عکس ها را نمایش نمیده

    دقیقا مشکل در تبدیل Array به Image است.
    لطفا راهنمایی کنید . هنگ کردم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اطلاعات رو از دوتا جدول فراخوانی می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    سلام بر استاد خودم
    بله از دوتا جدول یکی zirna که اطلاعات را ذخیره میکنه
    و یکی دیگه photos که طبق id جدول اول تصاویر را ذخیره میکنه

    بیشتر از خواندن عکس باینری و تبدیل آن به image ایراد میگره
    لطفا راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    اطلاعات در گرید2 طبق کد زیر برقرار میشه اما ستون عکس با ایراد مواجه میشه

    1.jpg

      var pp = from p in db.photos
    where p.fId == Convert.ToInt32(dataGridView1.CurrentRow.Cells["id"].Value)
    select p;

    dataGridView2.DataSource = pp;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    اطلاعات در گرید2 طبق کد زیر برقرار میشه اما ستون عکس با ایراد مواجه میشه



      var pp = from p in db.photos
    where p.fId == Convert.ToInt32(dataGridView1.CurrentRow.Cells["id"].Value)
    select p;

    dataGridView2.DataSource = pp;
    .................................................. .................................................. ..
    فایل دیتابیس داخل پوشه DB می باشد یه کپی در پوشه debug و یه کپی در پوشهاصلی کنار سایر فایلها قرار دهید و بعد اجرا کنید
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    سپاس بابت فایل راهنما
    حالا لطفا بفرمائید چطوری میشه عکس داخل گرید 2 را با کلیک بر روی هر سطر در یک PictureBox نمایش داد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    تمام تغییرات را سعی کردم مو به مو در برنامه خودم اجرا کنم اما همه چیز درست انجام میشه الا نمایش عکس در گرید2
    در واقع عکس را به صورت یک سلول خالی نشان می دهد.
    لطفا راهنمایی کنید
    Capture.JPG

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    تمام تغییرات را سعی کردم مو به مو در برنامه خودم اجرا کنم اما همه چیز درست انجام میشه الا نمایش عکس در گرید2
    در واقع عکس را به صورت یک سلول خالی نشان می دهد.
    لطفا راهنمایی کنید
    Capture.JPG
    همه کارات درسته الی "فوت کوزه گری "

    برروی فیلد عکس در داخل مدل linq واز قسمت پراپرتی ، نوع فیلد رو از Binary (System.Data.Linq.Binary) ، به نوع byte[] (System.Byte[]) تغییر بده

    1.jpg


    2.jpg

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    دست شما درد نکنه داشتم کم کم کل پروژه را به فایل راهنمای شما منتقل می کردم .
    نجاتم دادید ممنون از لطف شما واقعا فوت کوزه گری بود

    حالا لطفا بفرمائید چطوری میشه با کلیک روی گرید2 عکس مربوطه را توی یک Picturebox نمایش داد. سوال دوستمون shehneh هم همین بود.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    یک تکست باکس برای جستجو به برنامه اضافه کردم ولی وقتی جستجو انجام شد دیگه با کلیک روی گرید 1 چیزی توی گرید2 نمایش نمیده؟؟؟؟
    Capture.JPG
    اینم کدشه
     var db = new DataClasses1DataContext();
    var qsearch1 = db.zirnas.Where(c => c.fname.Contains(toolStrip_Search.Text) ||
    c.family.Contains(toolStrip_Search.Text));

    if (qsearch1.Count() == 0)
    {
    //MessageBox.Show("Record yaft nashod");
    toolStrip_Search.BackColor = Color.Yellow;
    toolStrip_Search.ForeColor = Color.OrangeRed;
    //toolStrip_Search.Font.Bold = true;
    }
    else
    {
    toolStrip_Search.BackColor = Color.GreenYellow;
    toolStrip_Search.ForeColor = Color.Black;
    dataGridView1.DataSource = qsearch1;
    }

    if (toolStrip_Search.Text == "")
    {
    toolStrip_Search.BackColor = Color.White;
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    دست شما درد نکنه داشتم کم کم کل پروژه را به فایل راهنمای شما منتقل می کردم .
    نجاتم دادید ممنون از لطف شما واقعا فوت کوزه گری بود

    حالا لطفا بفرمائید چطوری میشه با کلیک روی گرید2 عکس مربوطه را توی یک Picturebox نمایش داد. سوال دوستمون shehneh هم همین بود.
    برای نمایش تصویر ردیف انتخابی از گرید در پیکچر باکس به این نحو عمل گردد
    در رویداد SelectionChanged گرید 1 این تغییرات رو اعمال کنید تا یه ستون ردیف توی گرید 2 ایجاد شود :

    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {

    var q = from dbpic in db.Table1s
    where dbpic.c_code.Equals(int.Parse(dataGridView1.Curren tRow.Cells[0].Value.ToString()))
    select new
    {
    d0=dbpic.id,
    d1 = dbpic.c_code,
    d2 = dbpic.photo

    };

    dataGridView2.DataSource = q;
    }
    catch
    {
    }
    }

    حالا دذ رویداد CellClick گرید 2 بنویسین :
    private void dataGridView2_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    var query = from p in db.Table1s
    where p.id.Equals(int.Parse(dataGridView2.CurrentRow.Cel ls[0].Value.ToString()))
    select p;

    foreach (var s in query)
    {
    Image bmp = null;
    byte[] buf = (byte[])(s.photo).ToArray();
    bmp = Image.FromStream(new MemoryStream(buf));
    pictureBox1.Image = bmp;
    }




    }



    .................................................. ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    دست شما استاد گرامی درد نکنه
    لطفا بفر مائید چطوری میشه عکس داخل گرید2 را به صورت Stretch یعنی متناسب با طول و عرض گرید2 سایز عکس کشیده شود
    در حال حاضر تصویر به صورت Zoom به نمایش در میاد.
    با توجه به اینکه بنده نمی خواهم سایز طول و عرض عکس را فیلتر کنم و کاربر مجاز به درج هرنوع عکسی با هر سایزی در دیتابیس باشه
    Capture.JPG

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    دست شما استاد گرامی درد نکنه
    لطفا بفر مائید چطوری میشه عکس داخل گرید2 را به صورت Stretch یعنی متناسب با طول و عرض گرید2 سایز عکس کشیده شود
    در حال حاضر تصویر به صورت Zoom به نمایش در میاد.
    با توجه به اینکه بنده نمی خواهم سایز طول و عرض عکس را فیلتر کنم و کاربر مجاز به درج هرنوع عکسی با هر سایزی در دیتابیس باشه
    Capture.JPG
    کارهای زیادی می شه در این زمینه انجام داد از جمله این که ستون مربوط به تصاویر رو هنگام بایند کردن اطلاعات دیز ایبل کنید و یه ستون تصویر از طریق کد نیویسی اضافه کنید و فیلد مربوط به تصاویر رو به این ستون اختصاص دهید :

    imageColumn = new DataGridViewImageColumn();
    imageColumn.Width = 100;
    dataGridView1.Columns.Add(imageColumn);

    ویا اینطوری :


    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e)
    {

    DataGridViewImageCell cell = (dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[2] as DataGridViewImageCell);
    Bitmap bmp = (Bitmap) cell.Value;
    bmp = (Bitmap) bmp.GetThumbnailImage(200, 300, null, IntPtr.Zero);
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = bmp;
    }

    بعد از طریق این کد می تونید نحوه نمایش تصویر در این ستونی که از طریق کد نویسی ایجاد کرده اید رو ست کنید :
    for(int i = 0; i < dataGridView1.Columns.Count; i ++)
    if(dataGridView1.Columns[i] is DataGridViewImageColumn) {
    ((DataGridViewImageColumn)dataGridView1.Columns[i]).ImageLayout = DataGridViewImageCellLayout.Stretch;
    break;
    }

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    ممنون مثال سومی کارم را راه انداخت. خدا خیرت بده
    من یک ستون به جدول اصلی اضافه کردم به نام توضیحات. ولی نمی خواهم توی گریدویو نمایش داده بشه
    حالا لطفا بفرمائید چطوری میشه با کلیک بر روی گرید1 محتویات آن فیلد توضیحات طبق سطر انتخاب شده در یک تکست باکس درج بشه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در بازیابی تصاویر باینری و نمایش در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    ممنون مثال سومی کارم را راه انداخت. خدا خیرت بده
    من یک ستون به جدول اصلی اضافه کردم به نام توضیحات. ولی نمی خواهم توی گریدویو نمایش داده بشه
    حالا لطفا بفرمائید چطوری میشه با کلیک بر روی گرید1 محتویات آن فیلد توضیحات طبق سطر انتخاب شده در یک تکست باکس درج بشه
    کد بایند کردن تکست باکس رو در رویداد CellClick گرید بنویس و آیدی گزینه مورد نظر رو برابر ستون آی دی سطر انتخاب شده قرار بده

    اینطوری:
     private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    int ID = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var myquery = from myrow in db.zirnas
    where myrow.id==ID
    select new { family = myrow.family};

    foreach (var valuesFromQuery in myquery)
    {

    textBox2.Text = valuesFromQuery.family;

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : شنبه 11 آبان 1392 در 01:45 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 21:40 عصر
  2. ذخیره و بازیابی تصاویر Jpeg در بانک Sql توسط کدهای دلفی
    نوشته شده توسط ariadpg در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 08:23 صبح
  3. ذخیره و بازیابی تصاویر از access
    نوشته شده توسط pejmana در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 12:28 عصر
  4. مشکل در لود تصاویر
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •