نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table (حل شد)

  1. #1

    ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table (حل شد)

    سلام دوستای عزیز من یه سایت طراحی کردم(یه کار دانشجویی) به یه مشکل برخوردم و مشکل اینه که میخوام تو مای اس کیو ال 5 فیلد طریف کنم که تو فیلد اول بتونم عکس قرار بدم بعد تو فیلد های بعدی متن و بعد اینارو توی صفحه وب ام داخل tabale نمایش بدم ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    بارها گفتم که عکس رو توی دیتابیس ذخیره نکنید. پدر صاحب DBMS رو با این کار در میارین. عکس رو توی فایل ذخیره کنید و مسیرش رو در دیتابیس بگذارین. بگذارین یه مثال بزنم:
    پهنای عکس: 800 پیکسل
    ارتفاع عکس: 600 پیکسل
    عمق رنگ: 32 بیت (True Color)
    تعداد بیتهای لازم برای ذخیره تصویر بدون درنظرگرفتن اطلاعات Header و... : 15,360,000 = 32 × 600 × 800 = 14.6484375 مگابایت
    حالا همین تصویر رو اگه با فرمت JPEG یا PNG ذخیره کنیم، در بدترین حالت حدود 1 مگابایت فضا اشغال خواهد کرد (بخاطر وجود فشرده سازیهای خاصی که در این فرمتها وجود داره).
    تصور کنید توی دیتابیس 1000 رکورد داریم که همه هم عکس دارن. اونوقت فضایی که از سرور اشغال میشه، مشکلات در پشتیبان گیری و بازیابی دیتابیس، عدم امکان تغییر عکسها به سادگی و... رو درنظر بگیرین ببینید چه بلایی دارین سر سایت میارین.
    هر چیزی رو برای کار خاصی ساختن. دیتابیس رو هم برای اینکه توش عکس ذخیره کنید طراحی نکردن. فرض کنید بخواین عکس یک کاربر رو عوض کنید. اگه توی فایل باشه، کافیه فایل جدید رو جایگزین قبلی کنید ولی در دیتابیس، باید سطر موردنظر بازنویسی بشه که هم سرعت کمتری داره و هم اینکه نمیتونید از عکسها بدون بقیه اطلاعات دیتابیس پشتیبان بگیرین.
    حالا با تمام این توضیحات، خود دانید. من که دیگه خسته شدم از بس این موضوع رو توضیح دادم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    من که دیگه خسته شدم از بس این موضوع رو توضیح دادم.
    به نظرم
    یک تاپیک بزنید و اعلان کنید مثلا به اسم "سناریو های اشتباه و راه حل های انها"
    سوالاتی که میبینید به این شکل هست رو توی اون ثبت کنید با راه حل مناسب

  4. #4

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    مرسی از توصیه ای که کردین ولی متاسفانه استاد این درس این رو خواسته ،این پیشنهادی که شما دادی چطوریه میشه یه مثال ساده یا فایلی بدین خودم نگاه کنم ممنون میشم ببخشید .

  5. #5

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    هیچ کس نمی تونه کمکی به من بکنه ؟ آیا؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    85

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    سلام داداشی
    به نظر من بعد از اینکه عکسات رو آپلود کردی،مسیرونام عکس رو بریز تو دیتا بیس
    بعد اون میر رو از دیتا بیس بخون برار تو المنت ایمیج

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    یه سری به این تاپیک بزن پست های آخری بدردت می خوره!
    توصیه های آقای شهرکی هم در نظر بگیر .از من جواب می ده ولی سرعت لود می یاد پائین وقتی عکس زیاد می ریزم!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%AA%DB%8C

  8. #8

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    سلام دوستان من این کد رو نوشتم ولی باز عکس ها رو نشون نمیده اینم کدش مشه بگید مشکل از کجاست
    <?php
    $con=mysql_connect("127.0.0.1","root","");
    $db=mysql_select_db("jahad");
    $con=mysql_set_charset("utf8");
    if(!$db)
    {
    echo("نمی تواند به دیتابیس متصل شود");
    exit;
    }
    else
    $query=mysql_query("SELECT * FROM mahsol WHERE id='1'");
    echo "<table border='1' width='95%' align='center'>";
    while($row=mysql_fetch_array($query)){
    echo "<tr>";
    echo "<td width='25% height='25%' align='center' ><img src='img/".$row['pic']."'></td>";
    echo "<td align='center'> کد:" .$row[code]."</td>";
    echo "<td align='center'> شرکت:" .$row[compani]."</td>";
    echo "<td align='center'>ریال" .$row[price]."</td>";
    echo "<td align='center' ><img src='img/".$row['bt']."'></td>";
    echo "</tr>";

    }
    echo "</table>";
    ?>

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    85

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    نقل قول نوشته شده توسط telnet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من این کد رو نوشتم ولی باز عکس ها رو نشون نمیده اینم کدش مشه بگید مشکل از کجاست
    <?php
    $con=mysql_connect("127.0.0.1","root","");
    $db=mysql_select_db("jahad");
    $con=mysql_set_charset("utf8");
    if(!$db)
    {
    echo("نمی تواند به دیتابیس متصل شود");
    exit;
    }
    else
    $query=mysql_query("SELECT * FROM mahsol WHERE id='1'");
    echo "<table border='1' width='95%' align='center'>";
    while($row=mysql_fetch_array($query)){
    echo "<tr>";
    echo "<td width='25% height='25%' align='center' ><img src='img/".$row['pic']."'></td>";
    echo "<td align='center'> کد:" .$row[code]."</td>";
    echo "<td align='center'> شرکت:" .$row[compani]."</td>";
    echo "<td align='center'>ریال" .$row[price]."</td>";
    echo "<td align='center' ><img src='img/".$row['bt']."'></td>";
    echo "</tr>";

    }
    echo "</table>";
    ?>
    سلام داداشی
    چون اصن به دیتا بیس کانکت نشدی
    از کد زیر استفاده کن
    $con_database=mysql_connect(hostname,usernamee database,password database
    mysql_select_db($con_database)

  10. #10

    نقل قول: ذخیره عکس در mysql و نمایش آن در Table

    سلام چرا به دیتا بیس متصل هستش مشکل من برطرف شد تو دیتا بیس تنها باید اسم فایل و مینوشدم که من با آدرس نوشته بودم
    نقل قول نوشته شده توسط sohail0098 مشاهده تاپیک
    سلام داداشی
    چون اصن به دیتا بیس کانکت نشدی
    از کد زیر استفاده کن
    $con_database=mysql_connect(hostname,usernamee database,password database
    mysql_select_db($con_database)

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ذخیره تصاویر در MySQL و نمایش آنها با PHP قسمت دوم
    نوشته شده توسط P.H.P. در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1398, 11:27 صبح
  2. مشکل در ذخیره عکس در mysql
    نوشته شده توسط hidden68 در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 21:15 عصر
  3. ذخیره عکس در mysql
    نوشته شده توسط fullboy در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 10:38 صبح
  4. سوال: نوشتن کلاس ذخیره عکس در sql و نمایش در Grid
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 18:36 عصر
  5. آموزش: ذخیره تصاویر در MySQL و نمایش آنها با PHP قسمت اول
    نوشته شده توسط P.H.P. در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 15:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •