نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

  1. #1

    راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    سلام دوستان اشکال برنامه زیر چیست به ظاهر که باید کار کنه وقتی اجرا میکنم وجمله رو مینویسم اینتر میزنم هنگ میکنه برنامه



    #include<iostream.h>
    int main()
    {
    char ch;
    int tw=0,tk=0;


    cout<<"\nplz enter text";
    cin>>ch;
    while(ch!='\r')
    {
    tw ++;

    if(ch== ' ' )
    {
    tk ++;
    }
    }
    cout<<"\n tw ="<<tw<<"\n tk="<<tk;

    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه


    #include<iostream>
    int main()
    {
    char ch;
    int tw=0,tk=0;


    std::cout<<"\nplz enter text\n";

    while(ch!='masalan x')
    {
    std::cin>>ch;
    tw ++;

    if(ch== ' ' )
    {
    tk ++;
    }
    }
    std:: cout<<"\n tw ="<<tw<<"\n tk="<<tk;

    }

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    الان مشکلش کجا بود ؟؟؟ من میخوام اینتر زد ....

    من نمیدونم std ::

    چی کار کنه نباید ازش استفاده هم کنم

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    دستور
    std::
    که قبل از دستور دریافت ورودی و چاپ خروجی اومده خیلی چیز مهمی نیست

    بسته به نرم افزار مورد استفاده شما متغیر هست
    اگر از دستور
    using namespace std;

    قبل از تابع main استفاده کنید به std نیاز ندارید
    برخی نرم افزار ها هم به دو کد بالا نیاز ندارند و برنامه شما را اجرا می کنند

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    دوست عزیز الان مهم اینه که این کدی که من نوشتم اشکالش کجا هست

    مشکلش کجا چرا اجرا نمیشه همه چی که درسته
    __________________________________________________ ________________

    ممنون از راهنمایی تون ولی نمی خوام از Std استفاده کنم

    ________________________________________

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط storm_saeed مشاهده تاپیک

    #include<iostream>
    int main()
    {
    char ch;
    int tw=0,tk=0;


    std::cout<<"\nplz enter text\n";

    while(ch!='masalan x')
    {
    std::cin>>ch;
    tw ++;

    if(ch== ' ' )
    {
    tk ++;
    }
    }
    std:: cout<<"\n tw ="<<tw<<"\n tk="<<tk;

    }
    شما به این برنامه دقت کردید که چه فرقی با برنامه شما داره به جز دستور std

    در ضمن الان برنامه شما اجرا میشه و اتفاقی نمیافته یا کلا اجرا نمیشه؟

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    برنامه اجرا میشه زمانی که شما جمله را وارد میکنید اینتر میزنید برنامه هنگ میکند
    در صورتی که نباید بکند
    به جز

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    برنامه اجرا میشه زمانی که شما متن وارد میکنید و اینتر میزنید برنامه هنگ میکنه

    برنامه ایشون به نظر من مشکل داره

    دستور داخل while نگاه کنید .....

    خوب cin بعد وایل انجام دادن با یه بررسی ظاهری میبینید برنامه من درست انجام میشه

    اگر اینتر وارد نشد تعداد حرف من بهش اضافه کن وزمانی که فاصله استفاده شد تعداد کلمه من رو ....

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    اتفاقا برنامه ایشون درسته چون دستور while تا زمانی اجرا میشه که شرط روبروش درست نباشه به همین دلیل از حلقه بیرون نمیاد که بخواد دوباره دستور cin شما رو بخونه

    و اینکه دوباره برنامه خودتون رو توضیح بدید فکر کنم منطقتون اشتباه باشه (خط آخر توضیح کار برنامه هست دیگه؟؟؟؟)

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    برنامه من چرا اشتباهه ؟؟؟

    برنامه ایشون تست کردم کار نمی کنه

    من میگم تا زمانی که اینتر نزده تو وایلم

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    #include<iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    cout<<"\nplz enter text";
    string str;
    int tw=0,tk=0;
    getline(cin,str);
    for(int i=0;i<str.size();i++)
    {
    tw++;
    if(str[i]==' ')
    tk++;
    }
    cout<<"\n tw ="<<tw<<"\n tk="<<tk;

    }

  13. #13
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    پست
    71

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    دلیل هنگ بعد از enter اینه که شما باید cin رو داخل حلقه هم بنویسید . چون شما یک بار cin رو نوشتید . و نتیجه حلقه همیشه برابر ! میشه

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    یعنی برای بر طرف کردنش کافی cin بیارم داخل حلقه ؟؟؟؟؟؟؟

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی برای رفع مشکل برنامه

    با توجه به چیزی که من از توضیح شما در مورد برنامه خوندم به نظرم به جز تغییر در قسمتی که خودتون نوشتید باید از یک else برای if داخل حلقه استفاده کنید چون متغیر tw با هر بار اجرای حلقه یک واحد اضافه میشه که فکر نکنم این همان برنامه مدنظر شما باشه درسته؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک برای رفع مشکل در سورس برنامه
    نوشته شده توسط behxam در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 02:55 صبح
  2. راهنمایی برای رفع ارور برنامه ام
    نوشته شده توسط sirjan1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1392, 12:14 عصر
  3. مبتدی: راهنمایی برای رفع ارورهای برنامه ام!
    نوشته شده توسط sssahari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1391, 22:12 عصر
  4. کمک برای رفع مشکل برنامه ( حرکت سه تا شکل )
    نوشته شده توسط micheal-tnt در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 15:13 عصر
  5. درخواست راهنمایی برای یه مشکل در ساخت برنامه دفترچه تلفن
    نوشته شده توسط Babak.Hassanpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 02:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •