نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: روش استفاده از combox

  1. #1

    Question روش استفاده از combox

    با سلام من میخوام از combox استفاده کنم و در این combox دو آیتم وجود دارد یکی سالم و یکی بیمار
    ودر کنار این combox یه text box هست که وقتی کاربر روی بیمار کلیک کرد نوشته بیمار در textbox چاپ شود ولی نمیدونم چرا انگلیسی جواب میده ولی فارسی جواب نمیده یعنی اگر بجای بیمار sickباشه چاپ میکنه ولی فارسی چاپش نمیکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: روش استفاده از combox

    نقل قول نوشته شده توسط mihanblog مشاهده تاپیک
    با سلام من میخوام از combox استفاده کنم و در این combox دو آیتم وجود دارد یکی سالم و یکی بیمار
    ودر کنار این combox یه text box هست که وقتی کاربر روی بیمار کلیک کرد نوشته بیمار در textbox چاپ شود ولی نمیدونم چرا انگلیسی جواب میده ولی فارسی جواب نمیده یعنی اگر بجای بیمار sickباشه چاپ میکنه ولی فارسی چاپش نمیکنه
    برنامتو ضمیمه کن تا یک نگاهیش کنم

  3. #3

    نقل قول: روش استفاده از combox

    help.jpg
    وقتی میزنه رو سالم میخوام اونجا چاپ بشه سالم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hafez_ka
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    گلستان - بندرترکمن
    پست
    89

    نقل قول: روش استفاده از combox

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.Text;
    }
    }
    }


    کد برنامه اینطوری هستش
    توجه کنید دقیقا کجا نوشته شده است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: روش استفاده از combox

    SelectedIndexChanged اگر توی این رویداد نوشتی باید جواب بده فارسی هم
    من چک کردم فارسی هم جواب می ده

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hafez_ka
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    گلستان - بندرترکمن
    پست
    89

    نقل قول: روش استفاده از combox

    1 درصد احتمال می دم که تنظیمات ویژوال با ویندوز دستکاری شده برای همین فارسی روی سیستم شما ساپرت نمی کنه

    فارسی نمایش ندادن هیچ ربطی به کدنویسی شما نداره

    اگه باز هم مسکل حل نشد کد اون فرم رو بزارید تا چک کنیم.

  7. #7

    نقل قول: روش استفاده از combox

    دوستان با اینکه یخورده ناجور شد ولی بلاخره حل شد انشالله بعد اتمام این پروژه نشونتون میدم ببینید چطوری شده ...ممنون ...

تاپیک های مشابه

  1. روش استفاده از متغیرهای session سطح solution استفاده کنم
    نوشته شده توسط حمید رضا منتظران در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:37 عصر
  2. روش استفاده از قفل rainbow برای دلفی چیه ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 13:38 عصر
  3. روش استفاده از قفل سخت افزاری برای برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 14:16 عصر
  4. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح
  5. کنترل های تعیین اعتبار>اصول و روش استفاده
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •