نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت thread برای کل پروژه

  1. #1

    ساخت thread برای کل پروژه

    سلام
    یه سوال دارم آیا میشه برای پروژه thread نوشت که در طول زمان اجرای پروژه thread هم چک بشه ؟ ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.hoseinpoor
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ترکیه، آنکارا
    پست
    170

    نقل قول: ساخت thread برای کل پروژه

    لطفا واضحتر بیان کنین
    برای ترد جاری میشه Thread.CurrentThread استفاده کرد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hafez_ka
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    گلستان - بندرترکمن
    پست
    89

    نقل قول: ساخت thread برای کل پروژه

    thread ای که شروع می شه تا بسته نشه تا پایان برنامه باز می مونه.
    کاری اصلی ترید اینکه به صورت backgroundworker هستش و همچنین در طول برنامه بازه

  4. #4

    نقل قول: ساخت thread برای کل پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    ها میشه
    حتی میشه برای هر تابعی که تو برنامت هست یک ترد راه بندازی
    تو سایت یک پنجاه تایی تاپیک راجبه Thread هست بیشین همشو بوخون
    کلمه Thread رو سرچ کن
    بله می دونم هستش اما تمام Thread برای زمانی هستش که می خواهیم یه کاری مثله خروجی گرفتن یا لود اطلاعات و.. هستش و مربوط به یک فرم میشه سوال من اینه میشه کاری که از شروع اولین فرم(شروع برنامه) این ترد کارشو شروع کنه ؟ و تا زمانی که برنامه Run هستش متغییرها ، سریال ها ، صحت برنامه فعال شده و هرکاری که بخواهیم را چک کنه ؟

  5. #5

    نقل قول: ساخت thread برای کل پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    بله این تردی که ایجاد میشه برای برنامه همه ی این کار ها رو می تونه انجام بده ولی به ترتیب و پشت سر هم
    ولی اگر یک جایی لازم شد می تونید از 2 ترد هم استفاده کنید
    کجا باید تعریف کنم ؟داخل اولین صفحه ؟وقتی صفحه ام بسته میشه تردم هم خاتمه پیدا می کنه ؟یا ادامه داره ؟
    دلیل سوالم کلاس Program.cs بودش داخل این کلاس میشه ترد تعریف کرد ؟مزایا داره یا معایب ؟اصلا میشه تو این کلاس دست برد یا نه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: ساخت thread برای کل پروژه

    [STAThread] اینو نباید دستش زد
    در Program.cs
    معمولا متدهایی که بار پردازشی زیادی دارند موجب کندی برنامه میشن
    برای جلوگیری از این کار میشه این متد هارو با استفاده از یک Thread متفاوت از Thread اصلی برنامه فراخوانی کرد.
        
    using System.Threading;

    فرض کنیم این متد رو داریم :

    void DoSomething(){}

    تعریف Thread جدید برای متد مورد نظر :

    Thread myThread = new Thread(new ThreadStart(this.DoSomthing));

    فراخوانی متد با استفاده از متد تعریف شده‌:

    myThread.Start();

    برای متوقف کردن Thread‌ایجاد شده :
     
    myThread.Abort();
    آخرین ویرایش به وسیله habibb : جمعه 17 آبان 1392 در 11:39 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت
    نوشته شده توسط hanif_x90 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 103
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1395, 09:51 صبح
  2. ساخت ستاپ برای یک پروژه چند پروژه ای
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:00 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 23:15 عصر
  4. پروژه ساخت لوگین برای دانشجویان
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 09:04 صبح
  5. ساخت setup برای پروژه
    نوشته شده توسط sina_afshar در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •