نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

  1. #1

    نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

    سلام دوستان من کد ajax رو تنظیم کردم تا چند فیلد اطلاعات رو از سایت بگیره و دیتا بیس قرار بده وقتی که در حالت عادی براش تعریف کردم 3 نوع خطا برگردون زمان ثبت (بعد از کامل کردن تمام اطلاعات) - false-error-true که error برای حالتی است که کلا اطلاعات به دیتا بیس نرسه یعنی ajax کار نکنه میخوام این نوع پیام ها تغییر کنه کلاسش رو هم تو style تعریف کردم و یه جا دیگه از همین کدها استفاده کردم کار میکرد اما اینجا نمیشه .. مثلا جای true به من یه تیک سبز نشون بده و پیغام ثبت شد یه نگاهی کنین ایرادش کجاست
    کد HTML:
            $.ajax({
                type: "POST",
                contentType: "application/json; charset=utf-8",
                url: "/WebServices/SaveData.asmx/Savedata",
                data: "{'workdemo':" + JSON.stringify(obj) + "}",
                dataType: "json",
                success: function (data) {
                    if (data.d) {
                        {
                            //alert('true');
                            $(".ProcessDialog").css({ "background-image": "url('TsaImgs/Load-Cnfrm.png')" });
                            $(".ProcessDialog p").html("عملیات با موفقیت انجام شد. <br /> اطلاعات شما در سامانه ثبت گردید.");
                            $(".ProcessDialog").delay(1000).fadeOut(1000);
                            $("#lightbox").delay(1000).fadeOut(1000);
                            $(".txtbox").each(function () {
                                $(this).css({ "color": "#c9c6c6" });
                                $(this).val($(this).attr('title'));
                            });
                        }
                    } else {
                        //alert('false');
                        $(".ProcessDialog").css({ "background-image": "url('TsaImgs/Load-Error.png')" });
                        $(".ProcessDialog p").html("خطا در ثبت! <br /> مجدداً سعی نمایید.");
                        $(".ProcessDialog").delay(1500).fadeOut(1000);
                        $("#lightbox").delay(1500).fadeOut(1000);
                    }
                },
    
                error: function () {
                    //alert("error");
                    $(".ProcessDialog").css({ "background-image": "url('TsaImgs/Load-Error.png')" });
                    $(".ProcessDialog p").html("خطا در بررسی! <br /> مجدداً سعی نمایید.");
                    $(".ProcessDialog").delay(1500).fadeOut(1000);
                    $("#lightbox").delay(1500).fadeOut(1000);
                }
            });

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

    "سوال : مشکل نشون دادن تیک سبزه یا اصلا کدت درست کار نمی کنه ؟
    اگه واسه نمایش پیغام میخوای
    http://csscody.com/demo/jquery-demo/...ing-jquery/80/
    http://www.queness.com/post/1696/cre...query-and-css3
    http://jquery-plugins.net/tag/alert-box
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 11 آبان 1392 در 09:26 صبح

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

    برای نمایش پیغام از toastr.js استفاده کنید. در ضمن مشخص نکردید مشکل شما دقیقا کجاست !؟

  4. #4

    نقل قول: نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    برای نمایش پیغام از toastr.js استفاده کنید. در ضمن مشخص نکردید مشکل شما دقیقا کجاست !؟
    مشکلم حل شد نشون نمیداد تیک سبز رو که میخواستم به اضافه پیغام های دیگه. باید تو jquery تعریفات رو میذاشتم و فراخوانی میکردم بعدش تو ajax استفاده میکردم.

  5. #5

    نقل قول: نشان دادن پیام هنگام ثبت کردن در دیتا بیس با ajax

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    "سوال : مشکل نشون دادن تیک سبزه یا اصلا کدت درست کار نمی کنه ؟
    اگه واسه نمایش پیغام میخوای
    http://csscody.com/demo/jquery-demo/...ing-jquery/80/
    http://www.queness.com/post/1696/cre...query-and-css3
    http://jquery-plugins.net/tag/alert-box
    خیلی جالب و مفید بود اما کد خودم بهتر کار میکنه ;)

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن پیام هنگام خروج
    نوشته شده توسط alia.n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1391, 11:03 صبح
  2. نشان دادن پیغام هنگام ثبت
    نوشته شده توسط mhaghp در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 21:21 عصر
  3. مبتدی: نشان دادن کل رکوردهای یک جدول از دیتا بیس در php
    نوشته شده توسط hadinajafi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 12:31 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 10:25 صبح
  5. نشان دادن calendar هنگام کلیک کردن combo
    نوشته شده توسط صنم در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 20:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •