نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در اپدیت داده ها

  1. #1

    مشکل در اپدیت داده ها

    با سلام من یه بانک اطلاعاتی دارم که وقتی یک داده ازش حذف میکنم در به روز رسانی ان ایراد میگیره
    اینم عکس همراه با ارور و کد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hafez_ka
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    گلستان - بندرترکمن
    پست
    89

    نقل قول: مشکل در اپدیت داده ها

    به نظر من از این کد برای حذف رکورد استفاده کن
    try
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("delete from customer where id = '" + dataGridView1.SelectedRows[0].Cells["clm_id"].Value.ToString() + "'", con);
    if (MessageBox.Show("آیا مایل به حذف رکورد مورد نظر هستید؟", "سئوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == System.Windows.Forms.DialogResult.Yes)
    {
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("رکورد مورد نظر با موفقیت حذف شد", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    list_customer_Load(null, null);
    }

    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("کاربر گرامی امکان حذف این رکورد وجود ندارد", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    همچنین اون خطایی که بالا اشاره کرده منظورش اینکه جدول مورد نظر رو نمی تونه پیدا کنه

    مشکلش از اینه کدتو چک کن

    Table1 ------> table1

    با هم برابر نیستند

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اپدیت داده ها

    سلام مرسی که جواب دادید
    کدی که من نوشتم به درستی کار میکنه وداده مورد نظر را حذف میکنه اما موقع آپدیت کردن،دیتا گرید موجود بر روی فرم را به روز نمیکنه و داده های قبلی در ان وجود دارد تا زمانی که برنامه بسته بشه و دوباره باز بشه یعنی عمل اپدیت کردن به صورت دستی انجام بشه
    اون اسمی را هم که گفتید چک کردم اما اون هم مشکلی نداشت
    اگه بازم کمکم کنید بسیار ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: مشکل در اپدیت داده ها

    یه راه اینه که بعد از اینکه داده مورد نظر را حذف کردی دوباره داده های جدول را داخل دیتا گرید load کنی.
    یعنی همون دستوراتی که برای فراخوانی داده ها از پایگاه داده مینویسی و داخل دیتا گرید نمایش میده رو براش بنویسی. و بهتر اینکه که یک تابع برای اینکار تعریف کنی و کدهای مربوط به اون را از قبیل مقادیر sqlconnection، همچنین کد اتصال به پایگاه داده و غیره را داخل اون بنویسی ودر مواقع نیاز مثل مورد فعلی اون تابع را فراخوانی کنی.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اپدیت داده ها

    نقل قول نوشته شده توسط majid_majidi27 مشاهده تاپیک
    سلام مرسی که جواب دادید
    کدی که من نوشتم به درستی کار میکنه وداده مورد نظر را حذف میکنه اما موقع آپدیت کردن،دیتا گرید موجود بر روی فرم را به روز نمیکنه و داده های قبلی در ان وجود دارد تا زمانی که برنامه بسته بشه و دوباره باز بشه یعنی عمل اپدیت کردن به صورت دستی انجام بشه
    اون اسمی را هم که گفتید چک کردم اما اون هم مشکلی نداشت
    اگه بازم کمکم کنید بسیار ممنون میشم
    باید بعد از تغییرات اطلاعات رو دوباره Fill کنی
    می تونی از کد زیر بعد از عملیات add, delete, update استفاده کنی
    Form1_Load(null, null);

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اپدیت داده ها

    مرسی از همتون
    من این ارور را هرکاری کردم بر طرف نشد اما اومدم بعد از حذف ی کدی گذاشتم که به طور دستی data grid پر میکنه و اینطوری به کلک زدم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در اپدیت کردن داده ها و نمایش داده ها
    نوشته شده توسط hessam abjam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 23:50 عصر
  2. سوال: مشکل در اپدیت داده ها در C#‎ و بانک SQL
    نوشته شده توسط poorking در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 06:45 صبح
  3. مشکل با نوع داده ای Memo
    نوشته شده توسط rezsat در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 11:52 صبح
  4. یک مشکل هنگام خواندن داده ها از بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 07:22 صبح
  5. مشکل در تبدیل داده ها
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •