نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستوری برای حذف ردیف های خاصی از datatable

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    دستوری برای حذف ردیف های خاصی از datatable

    سلام

    با چه دستوری می تونم ردیفهای خاصی از دیتاتیبل حذف کنم
    با دستور زیر می تونم محتویات ردیف حذف کنم و نه خود ردیف

    dt.Rows[1].Delete();


    و دستور RemoveAT هم برای هر Index ایرور وجود نداشتن Row صادر میکنه!

    چه باید کرد؟

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دستوری برای حذف ردیف های خاصی از datatable

    سلام.
    رکورد مورد نظرتون رو بصورت زیر از دیتاتیبل حذف کنید. این دستور اولین رکورد موجود در دیتاتیبل رو حذف میکنه.
    DataRow dr = dt.Rows[0];
    dt.Rows.Remove(dr);

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: دستوری برای حذف ردیف های خاصی از datatable

    تشکر
    اما مشکل اینجاست که باید چندین ردیف حذف بشن و اینکه کدوم ردیف باید حذف بشه توسط چک باکس های موجود در دیتاگیرد مشخص میشه که البته دیتاگرید قابلیت sort هم داره و همینطور در دیتاتیبل ایجاد شده هم هیچ فیلدکلیدی وجود نداره!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: دستوری برای حذف ردیف های خاصی از datatable

    با سلام با یه حلقه فورایچ تو عناصر دیتاتیبل و یه شرط رکوردهای دلخواهت رو حذف کن یا با یه حلقه فور بین عناصر گرید حلقه بزن و عناصری رو که انتخاب نشده رو بریز تو یه دیتاتیبل

تاپیک های مشابه

  1. راه حلی برای حذف رکورد های متغیر
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 08:55 صبح
  2. تغییر رنگ ردیف های خاصی از دیتا گرید هنگام نمایش
    نوشته شده توسط tthenry14plus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 01:05 صبح
  3. حذف ردیف های تکراری از ListBox
    نوشته شده توسط rrazavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 20:06 عصر
  4. بهترین روش برای حذف رکورد های مشابه در یک Table
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 07:13 صبح
  5. حذف ردیف های gridview
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 10:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •