نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در کد نویسی

  1. #1
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    Question مشکل در کد نویسی

    سلام و خسته نباشید آقا من تازه واردم و بر ساس یک آموزش من این کد رو نوشتم
    #include <stdio.h>

    int main(void)

    {
    int integer1;
    int integer2;
    int sum;

    printf("adady aval ra vared koned\n");
    scanf("%d", &integer1 );

    printf("adad dovom ra vared koned\n");
    scanf("%d", &integer2 );

    sum = integer1 + integer2;

    printf("jam meshe %d\n", sum);

    return 0;
    }



    ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده

    Error 1 error C4996: 'scanf': This function or variable may be unsafe. Consider using scanf_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details. c:\users\saeed\documents\visual studio 2013\projects\project3\project3\source.cpp 11 1 Project3


    مشکل چی ؟
    راستی یک سوال دیگه من تو انجمن گشتم و چنتا موضوع هم پیدا کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
    میخوام زمانی که برنامه تو داس اجرا میشه سریع بسته نشه و فعال بمونه

    ممنون میشم به سوال هام جواب بدین

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    سلام
    کد تون رو داخل تابع main که خود visual studio درست می کنه بنویسد برنامه تون اجرا میشه

    در مورد سوال دومتون
    با اضافه کردن

    #include <windows.h>


    و کد

    system("pause");




    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    آقا من همون کاری که گفتید رو میکنم ولی هم ارور قبل رو میده و هم برنامه سریع میزه

    اینم کدی که می نویسم

    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    int main()

    {
    int integer1;
    int integer2;
    int sum;

    printf("adady aval ra vared koned\n");
    scanf("%d", &integer1 );

    printf("adad dovom ra vared koned\n");
    scanf("%d", &integer2 );

    sum = integer1 + integer2;

    printf("jam meshe %d\n", sum);
    system("pause");
    return 0;
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    برنامه نوشته شده توسط شما مشکل نداره فقط مشکل نحوه کار کردن با ویژوال استادیو و یا نحوه نصب اون بوده به هر حال روش کار با ویژوال استادیو رو اینجا می ذارم:

    برگرفته از سایت مایکروسافت:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235629.aspx
    برای ایجاد پروژه و اضافه کردن فایل cpp خودتان به آن این کار را بکنید
    1.از منوی file گزینه new را انتخاب کرده سپس روی project کلیک کنید
    2. در قسمت project types روی win32 و سپس روی win32 console application کلیک کنید
    3. یک نام را برای پروژه تایپ کنید
    به طور پیش فرض آن solution که پروژه درون آن قرار دارد همنام با پروژه است اما شما می توانید یک نام دیگر
    را تایپ کنید. همچنین می توانید پروژه را در مکانی دیگر ذخیره کنید
    روی OK کلیک کنید تا پروژه ایجاد شود
    4.در پنجره Win32 Application Wizard روی next کلیک کرده سپس روی Solution Explorer کلیک کنید
    5.اگر Solution Explorer نشان داده نشد از منوی view گزینه Solution Explorer را انتخاب کنید
    6. حالا فایل cpp که کد را داخل آن نوشته اید را به این صورت به پروژه اضافه کنید
    الف. در Solution Explorer روی فولدر Source Files راست کلیک کنید گزینه add را انتخاب کرده و بعد روی
    NewItem کلیک کنید
    ب.در لیست درختی و در قسمت Code روی (C++‎‎‎ File (.cpp کلیک کرده برای فایل یک نام را تایپ کنید و سپس روی
    Add کلیک کنید
    فایل cpp در فولدر Source Files که در Solution Explorer قرار دارد ظاهر می شود و فایل در ویرایشگر
    ویژوال استادیو باز می شود
    7. برنامه ای که نوشته اید یا می خواهید بنویسید را در آن بنویسید یا کپی و پیست کنید
    8.فایل را save کنید
    9.در منوی build روی گزینه build solution کلیک کنید
    پنجره output اطلاعاتی را درباره فرایند compile نشان می دهد
    10. در صورتی که برنامه خطا نداشت برای اجرا ی برنامه از منوی debug گزینه start without debugging کلیک
    کنید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    این کد کامل


    #include "stdafx.h"
    #include <tchar.h>
    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    int integer1;

    int integer2;

    int sum;



    printf("adady aval ra vared koned\n");

    scanf("%d", &integer1 );



    printf("adad dovom ra vared koned\n");

    scanf("%d", &integer2 );



    sum = integer1 + integer2;



    printf("jam meshe %d\n\n", sum);

    system("pause");

    return 0;

    }


  6. #6
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    ممنون
    ولی نمیدونم چرا حتی اونجوری که شما گفتید پروژه رو میسازم هم بازم همون ارور رو میده من از نسخه 2013 برنامه استفاده میکنم

    دوم ممنون میشم بگید این خط که اضافه کردید یعنی چی
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    در بالای فایل این دستور رو بگذار

    #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeed205 مشاهده تاپیک
    این خط که اضافه کردید یعنی چی
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    http://forum.p30world.com/archive/in.../t-179467.html

  9. #9
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    آقا من همون مسیری که شما گفتید و تو خود مایکروسافت هست رو میرم ولی همون ارور اولی که گفتم رو میده

  10. #10
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    آقا این ارور رو میده
    یعنی چی

    http://www.8pic.ir/images/05024158352985622308.png

  11. #11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    اینو اول برنامه اضافه کن درست میشه
    #pragma warning(disable : 4996)

    موفق باشید...

  12. #12

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    این دستور رو اول فایل گذاشتی؟

    #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS


    لطفا هر وقت ارور را می ذاری کد رو هم بذار

  13. #13
    کاربر جدید آواتار saeed205
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    آقا هردو کدی که دادین کار کرد واقعا ممونم
    حالا چنتا سوال اول این که چرا این ارور رو میده
    دوم از کجا فهمیدن کد 4996 تو خط زیر مربوط به همین ارور هست
    #pragma warning(disable : 4996)

  14. #14

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    به علت اینکه در اجرای بعضی از تابع ها و دستورات خطا پیش می آمده مایکروسافت آنها را به عنوان تابع های نامناسب ونا امن در نظر گرفته و به جای اونها یک سری تابع با نام مشابه بعلاوه یک پسوند s_ قرار داده اونها مانع بروز خطا نمی شوند اما مثلا می گویند خطا مربوط به چه موردی بوده
    مثلا در این مورد شما می تونستید از scanf_s به جای scanf استفاده کنید یا از دو روشی که گفته شد استفاده کنیددر غیر اینصورت اعلام خطا میده
    برای اطلاع بیشتر رجوع کنید به سایت مایکروسافت:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/8ef0s5kh.aspx

  15. #15

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeed205 مشاهده تاپیک
    ز کجا فهمیدن کد 4996 تو خط زیر مربوط به همین ارور هست
    #pragma warning(disable : 4996)
    با استفاده از راهنمای ویژوال استدیو

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار delta7
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    43

    نقل قول: مشکل در کد نویسی

    کدت رو توی چه محیطی نوشتی؟
    به احتمال خیلی زیاد مشکل از اسم فایلت هست ( توی برلند اینجوریه)
    پسوند فایلت رو از cpp. به C. تغییر بده درست میشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فرمول نویسی
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 02:22 صبح
  2. مشکل در برنامه نویسی OpenGL- فصل چهارم کتاب آقای نصیری
    نوشته شده توسط روانشناس در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 17:54 عصر
  3. مشکل در اسکریپت نویسی در رویداد OnClose
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 13:58 عصر
  4. مشکل در فارسی نویسی در دلفی 7
    نوشته شده توسط golihaghighi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1382, 17:25 عصر
  5. مشکل در فارسی نویسی
    نوشته شده توسط m_reza در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •