نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در بازگشت از بانک

  1. #1

    مشکل در بازگشت از بانک

    با سلام
    دوستان، بنده از مدت ها پیش درگاه نزد بانک پارسیان داشتم.تا اینکه چند روز پیش مجددا درگاه رو برای ما روی وبسرویس جدیدشون فعال کردند.
    حال من با اسکریپت دیگری درگاه تست کردم که مشکلی با سرور داشت.
    الان میخوام با استفاده از ماژولی که پیوست کردم درگاه رو به whmcs متصل کنم و پرداخت انلاین داشته باشم.
    الان همه چیزش درست کار میکنه ولی هنگام بازگشت از بانک با صفحه سفید(callback) روبرو میشوم،در صورتیکه پرداخت موفق بوده،در سیستم پرداخت تائید نشده باقی میماند.
    هر کاری کردم که ارور فعال بشه تا ارور صفحه رو ببینم نشد.مستقیم هم که باز میکنم باز صفحه سفیده.
    محتوای فایل calback که Parsian.php نام داره:
    <?php
    ob_start();
    include("../../../dbconnect.php");
    include("../../../includes/functions.php");
    include("../../../includes/gatewayfunctions.php");
    include("../../../includes/invoicefunctions.php");
    include("../Parsian/config.php");
    include("../Parsian/function.php");

    $authority = $_GET['au'];
    $status=$_REQUEST['rs'];
    db();
    $query = "SELECT * FROM pec24
    WHERE au = $authority";
    $result = mysql_query($query);
    while($row = mysql_fetch_array($result))
    {
    $invoiceid = $row['oi'];
    }
    $action = $sysurl."viewinvoice.php?id="."$invoiceid" ;

    if(!VERIFY_PROCCES($authority))
    {header("Location:"."$action");die();}

    CONGRATULATE_SUCCESS_TRANSACTION($authority);
    UPDATE_PAY();

    $query1 = "SELECT * FROM pec24
    WHERE au = $authority";
    $result1 = mysql_query($query1);
    while($row = mysql_fetch_array($result1))
    {
    echo $vaziat = $row['st'];
    }

    $gatewaymodule = "Parsian";

    $GATEWAY = getGatewayVariables($gatewaymodule);
    if (!$GATEWAY["type"]) die("Module Not Activated");

    $invoiceid = checkCbInvoiceID($invoiceid,$GATEWAY["name"]);

    if ($vaziat=="Paid") {
    # Successful
    addInvoicePayment($invoiceid,$authority,$amount,$f ee,$gatewaymodule); # Apply Payment to Invoice: invoiceid, transactionid, amount paid, fees, modulename
    logTransaction($GATEWAY["name"],$_POST,"Successful"); # Save to Gateway Log: name, data array, status

    } else {
    # Unsuccessful
    logTransaction($GATEWAY["name"],$_POST,"Unsuccessful"); # Save to Gateway Log: name, data array, status

    }

    header("Location:"."$action");
    ob_end_flush()

    ?>

    دوستان خواهشمندم کمکی بفرمایید مشکل رو حل کنیم.به طوریکه اگر بانک عدد 1 رو برای سایت ما فرستاد پرداخت تائید بشه در غیر اینصورت میخواد صفحه سفید باشه یا یه پیغام به کاربر نمایش بده.
    یک نمونه کد callback مربوط به یک اسکریپت سالم پیوست شده است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بازگشت از بانک

    اونوقت ارتباطش با CodeIgniter میشه بگین چیه؟!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بازگشت از بانک

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اونوقت ارتباطش با CodeIgniter میشه بگین چیه؟!
    حق با شماست.بی سوادی در برنامه نویسی دلیلشه.
    منتظر کمک اساتید هستم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به بانک اکسس پسورددار
    نوشته شده توسط AbbasJD در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 06:31 صبح
  2. مشکل insert کردن در بانک اس کیو ال
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 16:15 عصر
  3. مشکل فونت در تبدیل بانک های فاکس به پادوکس
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1383, 00:33 صبح
  4. مشکل در update کردن بانک درشبکه
    نوشته شده توسط Panje Tala در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 08:14 صبح
  5. مشکل با تصاویر در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Harry در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1382, 19:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •