نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

  1. #1

    كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

    سلام
    من يك كلاس ساختم به اين صورت

    public static class EmailType
    {
    public static readonly int StoregEmail1 = 1;
    }


    حالا يك تابع ساختم گه وروديش از نوع اين كلاس هستش

    private void Func(EmailType Emt)
    {
    }


    اين تابعو به اين صورت فراخواني ميكنم


    Func(EmailType.StoregEmail1);


    ولي خطا ميده كه اين تابع ورودي EmailType ميگيره نه ورودي int
    چطور ميتونم يك كلاس بسازم و پاسش بدم به تابع؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

    خب درست میگه شما در پارامترهات فقط یک کلاس رو به عنوان آرگومان این تابع تعریف کردی ضمنا فکر نکنم کارت درست باشه که بخوای یک کلاس اساتیک رو به عنوان ورودی یک تابع بگیری چون نمیتونی ازش نمونه بگیری؟!!!

  3. #3

    نقل قول: كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

    نه
    اصلا يه طور ديگه بيان ميكنم
    شما كلاس Color رو حتما ديديد
    اين كلاس رو ميشه بعنوان ورودي به تابع فرستاد
    و برا صدا زدن مينويسين Color.Red
    من يه كلاس شبيه به اين نياز دارم

  4. #4

    نقل قول: كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

    درود بر شما

    شما باید متد Func رو هم static تعریف کنید. وقتی کلاس شما Static هست حتما باید اعضای اون کلاس (Properties و Methods) هم Static تعریف بشوند.


    کلمه Static رو قبل از کلمه Func بنویسید درست میشه.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: كار با كلاسهاي static و ارسال ان به توابع

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    نه
    اصلا يه طور ديگه بيان ميكنم
    شما كلاس Color رو حتما ديديد
    اين كلاس رو ميشه بعنوان ورودي به تابع فرستاد
    و برا صدا زدن مينويسين Color.Red
    من يه كلاس شبيه به اين نياز دارم
    سلام دوست عزیز.
    ساختار Color به صورت static تعریف نشده! بلکه خصوصیات static دارد که نوع آنها Color است.
    شما نیاز به یک کلاس non-static دارید با تعدادی خصوصیت static از نوع خود کلاس که یک instance از کلاس را با مقادیر مورد نظر بر می گردانند.
    مثال:


    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public class Message
    {
    public string Title { get; set; }
    public string Text { get; set; }

    public Message(string title, string text)
    {
    this.Title = title;
    this.Text = text;
    }

    public static Message Hello
    {
    get
    {
    return new Message("Welcome!", "hello.");
    }
    }

    public static Message Test
    {
    get
    {
    return new Message("test", "this is a test");
    }
    }


    }

    public partial class Form1 : Form
    {
    void ShowMessage(Message msg)
    {
    MessageBox.Show(msg.Text, msg.Title);
    }

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    ShowMessage(Message.Hello);
    ShowMessage(Message.Test);

    }
    }
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پارامتر به توابع jQuery
    نوشته شده توسط rastac در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 12:05 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 08:20 صبح
  3. ارسال اشیا به توابع
    نوشته شده توسط rezaricky در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 13:15 عصر
  4. ارسال پارامتر به توابع جاوا
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 16:56 عصر
  5. ارسال متغییر به توابع و زیربرنامه های داخل Dll
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •