نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    سلام
    چطوری می تونم فاصله های مثلاً E:\New folder 5 رو از بین ببرم؟
    تو اینترنت سرچ کردم فقط فهمیدم که باید مسیر به این شکل بشه : E:\New~folder~5
    ولی کدشو پیدا نکردم.
    لطفاً راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری می تونم فاصله های مثلاً E:\New folder 5 رو از بین ببرم؟
    تو اینترنت سرچ کردم فقط فهمیدم که باید مسیر به این شکل بشه : E:\New~folder~5
    ولی کدشو پیدا نکردم.
    لطفاً راهنمایی کنید.
    با تشکر
    هاان ؟
    من که نفهمیدم چی میگی.....
    ولی اینجوری ریپلیس کن
    مثلا این را داری
    string path = @"E:\New folder 5";

    در ادامه اش زیرش بنویس
    path = path.replace(" ","~");

    این اونی میشه که شما نوشتی
    منتها اگر بهت درست کار نمیده ادرس حتما به خاطر اینه که @ نگذاشتی یا به جای @ باید هر جا \ هست بکنی \\ حالا نمیدونم منظورت چی بوده
    امیدوارم این 2 مطلب کارت را راه بیاندازد
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    آخه وقتی کد زیر رو می نویسم درست اجرا میشه:

    string MasireBarname = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory;
    System.Diagnostics.Process.Start("wmplayer.exe", MasireBarname + "NewFolder5\\aaa.mpg");


    ولی وقتی اینو می نویسم ارور میده:

    string MasireBarname = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory;
    System.Diagnostics.Process.Start("wmplayer.exe", MasireBarname + "New Folder 5\\aaa.mpg");

    و این ارور رو می ده:


    ضمیمه 112550

  4. #4

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    وقتی در مسیر فایل space وجود داره برای اجرای اون فایل، مسیر باید کامل و بدون دستکاری باشه و نباید spaceها رو حذف کنی. نمیدونم چرا میخواهی این کار رو انجام بدی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    وقتی در مسیر فایل space وجود داره برای اجرای اون فایل، مسیر باید کامل و بدون دستکاری باشه و نباید spaceها رو حذف کنی. نمیدونم چرا میخواهی این کار رو انجام بدی؟
    توی این تاپیک کامل توضیح دادم ولی کسی جواب نداد گفتم شاید به خاطر این جواب نمی دن که باید سوالم رو چون چیز دیگریست در تاپیک جدید بپرسم.
    من یک فایلی رو کنار EXE برنامه گذاشتم ( چرا اینکاررو کردم در این تاپیک عرض کردم ) و اون رو گفتم در برنامه Windows Media Player اجرا کن.
    حالا داخل Desktop من یک New Folder درست کردم و Exe و فایل تصویری رو داخل اون انداختم و exe رو اجرا کردم و ارور ( عکس ) بالا رو گرفت.
    ولی وقتی دستی فاصله های New Folder رو از بین بردم ( NewFolder ) فایل تصویری بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

    توی اینترنت سرچ کردم و گفته بود باید این فاصله ها با یه چیزی پر بشه مثلاً New Folder باید بشه درست یادم نیست NewFol~d یا یه همچین چیزی. کدها رو گذاشتم ولی کار نکرد.
    کلاً توی مسیر فایل نباید هیچ فاصله ای بین کلمات باشه.

    امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید.
    اگر باز متوجه نشدید بفرمائید تا بیشتر توضیح بدم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    دوباره گشتم و اینو پیدا کردم:

    string MasireBarname = @"E:\New folder 5";
    Uri path = new Uri(MasireBarname);
    Uri workingDirectory = new Uri(System.IO.Directory.GetCurrentDirectory());
    string relativePath = workingDirectory.MakeRelativeUri(path).ToString();

    ولی یه مشکلی که داره اینه وقتی میگم relativePath رو نشونم بده اینه:

    ../../../../New%20folder%205

    ولی من اینو می خوام:

    E:\\New%20folder%205

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    با سلام

    هیچ دلیل برای از بین بردن فاصله ها وجود نداره. این حالت 20 درصد برای آدرس های اینترنتیه نه آدرس فایل فیزیکی روی هارد.
    ضمنا شما چرا از ابتدا نام فولدر را بدون فاصله نمینویسید که اصلا این مسائل پیش نیاد؟
    آخرین ویرایش به وسیله علی متقی پور : دوشنبه 13 آبان 1392 در 20:59 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    در این جور مواقع قبل و بعد آدرس متنی کارکتر 34 را که همان دابل کوتیشن است را اضافه کنید
               char c34 = (char)34;
    string path = @"E:\New folder 5";
    path = c34 + path + c34;


    مثال : E:\New folder 5 را اینگونه برمیگرداند "E:\New folder 5"

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    با سلام

    هیچ دلیل برای از بین بردن فاصله ها وجود نداره. این حالت 20 درصد برای آدرس های اینترنتیه نه آدرس فایل فیزیکی روی هارد.
    ضمنا شما چرا از باتدا نام فولدر را بدون فاصله نمینویسید که اصلا این مسائل پیش نیاد؟
    اونایی که خودم درست می کنم مشکلی نیست بدون فاصله انجام می دم ولی می خوام برنامه ای بنویسم که فیلمهای داخل هاردم رو با ژانرهای مختلف جدا کنه و اونی که می خوام رو از توی برنامه در داخل برنامه ای که براش تعریف می کنم اجرا کنه. خوب من این فولدرها و فایل ها رو خیلی وقت که درست کردم و حالا که می خوام این برنامه رو بنویسم می ترسم به این مشکل برخورد کنم.

    اگر حالت 20 درصد بهم جواب بده خوب خیلی خوبه. کارم راه می افته.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: از بین بردن فاصله های مسیر فایل

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    در این جور مواقع قبل و بعد آدرس متنی کارکتر 34 را که همان دابل کوتیشن است را اضافه کنید
               char c34 = (char)34;
    string path = @"E:\New folder 5";
    path = c34 + path + c34;


    مثال : E:\New folder 5 را اینگونه برمیگرداند "E:\New folder 5"
    خدا خیرت بده.
    درست شد.
    عجب چیز ساده و باحالی بود ( معما چو حل گشت آسان شود )

    char c34 = (char)34;
    string path = @"E:\Films\Film\Action\Subtitle\A Good Day To Die Hard\A Good Day to Die Hard.mkv";
    path = c34 + path + c34;
    System.Diagnostics.Process.Start("wmplayer.exe", path);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: از بین بردن فاصله بین شماره ID های درون Database
    نوشته شده توسط Ship Storm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1392, 12:46 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1391, 11:13 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 18:08 عصر
  4. از بین بردن آبجکت های new شده
    نوشته شده توسط nabegheh95 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 15:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •