نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اجرای cmd بوسیله admin

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question اجرای cmd بوسیله admin

    سلام

    چطور میشه داخل برنامه یک command برنامه cmd رو بوسیله run as admin اجرا کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    با سلام
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo myProcessInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(); //Initializes a new ProcessStartInfo of name myProcessInfo
    myProcessInfo.FileName = Environment.ExpandEnvironmentVariables("%SystemRoo t%") + @"\System32\cmd.exe"; //Sets the FileName property of myProcessInfo to %SystemRoot%\System32\cmd.exe where %SystemRoot% is a system variable which is expanded using Environment.ExpandEnvironmentVariables
    myProcessInfo.Arguments = "cd.."; //Sets the arguments to cd..
    myProcessInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden; //Sets the WindowStyle of myProcessInfo which indicates the window state to use when the process is started to Hidden
    System.Diagnostics.Process.Start(myProcessInfo); //Starts the process based on myProcessInfo

    منبع :
    http://stackoverflow.com/questions/1...strator-rights

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    با سلام.
    مقدار UserName و Password مربوط به ProcessStartInfo را به نام یوزر مورد نظر(Administrator) تغییر دهید:

    unsafe
    {
    fixed (char* p = "123456".ToCharArray())
    {
    ProcessStartInfo info = new ProcessStartInfo()
    {
    FileName = "cmd.exe",
    UseShellExecute = false
    ,UserName = "Administrator"
    ,Password = new System.Security.SecureString(p, 6)


    };

    Process.Start(info);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    مقدار UserName و Password مربوط به ProcessStartInfo را به نام یوزر مورد نظر(Administrator) تغییر دهید:

    unsafe
    {
    fixed (char* p = "123456".ToCharArray())
    {
    ProcessStartInfo info = new ProcessStartInfo()
    {
    FileName = "cmd.exe",
    UseShellExecute = false
    ,UserName = "Administrator"
    ,Password = new System.Security.SecureString(p, 6)


    };

    Process.Start(info);


    نوع char* رو vs نمیشناسه
    چطوری باید ی SecurityPassword درست کنم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    نوع char* رو vs نمیشناسه
    چطوری باید ی SecurityPassword درست کنم؟
    برای استفاده از اشاره گر ها از قبیل Char* باید گزینه Allow unsafe code فعال باشد.
    To set this compiler option in the Visual Studio development environment
    1.
    Open the project's Properties page.
    2.
    Click the Build property page.
    3.
    Select the Allow Unsafe Code check box.
    ویا می توانید با استفاده از متود سازنده پیشفرض یک SecureString بسازید و با استفاده از متود AppendChar کاراکترها را به آن اضافه کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    سلام دوستان
    سوالی دارم مرتبط به موضوع تاپیک هست ممنون میشم راهنمایی کنید.



    یک نرم افزار رو نصب کردم حالا برای اجرای کرکش گفته که فایل patch.cmd و ptc.exe رو به فولدر برنامه نصب شده انتقال بده که اینکار رو انجام دادم.

    بعد گفته که فایل patch.cmd رو با دسترسی Administrator ران کن. وقتی روی فایل cmd مذکور راست کلیک کردم و Run As Administrator رو زدم دیدم ران نمیشه.
    نهایتا روی فایل cmd راست کلیک کردم و از تب Compstibility بخش Privilege Level رو که نگاه کردم متوجه شدم که تیک گزینه Run this program as administrator به صورت غیرفعال هست (یعنی اصلا تیکش رو نمیشه انتخاب کرد)




    دوستان به نظرتون باید چیکار کنم؟
    اگر مرحله به مرحله توضیح بدید ممنون میشم چون از کدهای cmd چیزی نمیدونم.

  7. #7

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    چرا سختش میکنین
    کافیه یه manifest به برنامه‌ت اضافه کنی و محتوای زیر رو جایگزینش کنی

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <v3:trustInfo xmlns:v3="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
    <v3:security>
    <v3:requestedPrivileges>
    <v3:requestedExecutionLevel level="highestAvailable"/>
    </v3:requestedPrivileges>
    </v3:security>
    </v3:trustInfo>
    </assembly>


  9. #9

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    خیلی ممنون از راهنماییتون

    ببخشید من تقریبا هیچی از برنامه نویسی نمیدونم و نمیدونم manifest هم چی هست
    اگه لطف کنید مرحله به مرحله بگید ممنون میشم. یعنی مثلا اون فایل patch.cmd رو با ویرایشگر باز کنم و بعد چیکار کنم؟

  10. #10

    نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    فایل .cmd مرب.طه رو پیوست کردم.
    جناب nunegandom خواهش میکنم شما هم نگاهی بیندازید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    Red face نقل قول: اجرای cmd بوسیله admin

    سلام بفرما دانلود کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. اجرای cmd در پس زمینه برنامه ؟
    نوشته شده توسط bazikadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 20:33 عصر
  2. اجرای cmd‌به صورت مخفی
    نوشته شده توسط star61 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 17:40 عصر
  3. چگونگی اجرای فایل SWF بوسیله یک دکمه
    نوشته شده توسط mfarzah در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 15:14 عصر
  4. ایجاد کاربر Admin با اجرای Query
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 18:05 عصر
  5. نحوه اجرای یک پروسیجر بوسیله زدن یک کلید
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1383, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •