نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

    با سلام
    یک برنامه ای هست مربوط به نامه نگاری.این برنامه رو وقتی که باز می کنیم در واقع انگار از روی یک کامپیوتر دیگر
    داریم exe رو اجرا می کنیم.یعنی همه چی روی سرور قرار داره هم نسخه کلاینت و هم نسخه سرور داستان اینجور برنامه ها چی هستش؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    هرجا بشه یه لقمه نون در آورد
    پست
    68

    نقل قول: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر


    using System.Diagnostics;

    // ....

    Process p = new Process();
    p.StartInfo.FileName = @"c:\PsTools\psexec.exe";
    p.StartInfo.Arguments = @"\\saied-pc -u username -p 12345 -i c:\windows\system32\notepad.exe";
    p.StartInfo.UseShellExecute = false;
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    p.Start();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

    میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

    یعنی همه چی روی سرور قرار داره هم نسخه کلاینت و هم نسخه سرور داستان اینجور برنامه ها چی هستش؟
    1- ممکنه خریت کرده باشن و پوشه برنامه رو از روی سرور برای کلاینت ها به اشتراک گذاشته باشن !
    2- ممکنه یک با استفاده از قابلیت Application Server ویندوز سرور یک App Server راه اندازی کرده باشن .

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

    این برنامه طوری نوشته شده که هر وقت source برنامه تغییر داده می شه روی کلاینت های برنامه نیز همون تغییرات اعمال می شه.من فکر می کنم هر کلاینت فایل exe که توی یه کامپیوتر سرور قرار داره رو اجرا می کنه و هر وقت برنامه نویس سورسش رو دست کاری می کنه تمام کلاینت ها اون فایل exe دست کاری شده رو می بینن.آیا همچین چیزی ممکنه.واسه امنیت بیشتر ممکنه کسی این کار رو بکنه؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار RoboC0der
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    0x7c00
    پست
    10

    نقل قول: اجرای یک برنامه از یک کامپیوتر دیگر

    با سلام
    یک برنامه ای هست مربوط به نامه نگاری.این برنامه رو وقتی که باز می کنیم در واقع انگار از روی یک کامپیوتر دیگر
    داریم exe رو اجرا می کنیم.یعنی همه چی روی سرور قرار داره هم نسخه کلاینت و هم نسخه سرور داستان اینجور برنامه ها چی هستش؟
    میشه مکانیزمی برمبنای WCF پیاده سازی کرد و به واسطه "متا دیتا" چنین کاری رو انجام داد.پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر در این باره به MSDN سری بزنید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه اجرای پروژه تحت ویندوز بروی کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 14:44 عصر
  2. سوال: اجرای برنامه بر روی کامپیوتر دیگر ...
    نوشته شده توسط mohammad_sadeghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 11:18 صبح
  3. اجرای یک برنامه در روی کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط majid_ramak در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مهر 1389, 12:07 عصر
  4. اجرای یک برنامه بر روی کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط mhjb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 13:22 عصر
  5. اجرای سورس برنامه در یک کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 20:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •