نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: مشکل با java.lang.NullPointerException

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow مشکل با java.lang.NullPointerException

    سلام
    دوستان من یه برنامه نوشتم که داخل متد main اون یه نمونه از یک کلاس درست کردم و یکی از متده ای اون کلاس را اجرا می کنم . این متد نیاز به یک آرگومان ورودی از نوع []String داره .
    داخل برنامه main هم من یه متغییر از نوع []String دارم و به اون پاس میدم اما با پیغام خطای java.lang.NullPointerException مواجه میشم . حدس زدم که شاید اون متغییری که به عنوان پارامتر پاس میدم مقدار null داشته باشه به همین منظور یه حلقه for نوشتم و داخل اون دونه دونه ایتم های متغییر []String را خوندم و داخل کنسول چاپ کردم . همه چیز درست بود اون مقدار null نداشت اما نمیدونم چرا برنامم کار نمیکنه . کسی از دوستان چیزی به ذهنش میرسه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سپاس

    public class WriteFile {

    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException


    این همون کلاسی هستش که ازش یه آبجکت میسازم و متدش را فراخوانی میکنم .
    این هم بخشی از کد main هستش :
    String[] arr=new String[20];
    arr=rf.input;
    for(int i=1;i<10;i++)
    {
    System.out.print(arr[i]);
    }
    WriteFile wf=new WriteFile();
    wf.WriteOut(arr);


    جالبه حلقه for به درستی اجرا میشه اما 2 خط کد بعد پیغام خطا میده .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    اگه اون حلقه ی forای که میگی درست کار کنه و همه ی آبجکتهای ارایه رو تو کنسول چاپ کنه،
    مشکل از تابع WriteOut هست،
    کدشو کامل بزار ببنییم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    سلام
    ممنون دوست عزیز بخاطر توجهت
    این هم کد تابع WriteOut
    منتظر کمک و راهنمایی همه دوستان هستم




    سپاس




    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException
    {
    File f=new File("D:\\write.txt");
    FileWriter fw=new FileWriter(f);
    BufferedWriter bw=new BufferedWriter(fw);

    for(int i=0;i<20;i++)
    {
    bw.write(arr[i]);
    }
    fw.close();
    bw.close();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون دوست عزیز بخاطر توجهت
    این هم کد تابع WriteOut
    منتظر کمک و راهنمایی همه دوستان هستم




    سپاس




    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException
    {
    File f=new File("D:\\write.txt");
    FileWriter fw=new FileWriter(f);
    BufferedWriter bw=new BufferedWriter(fw);

    for(int i=0;i<20;i++)
    {
    bw.write(arr[i]);
    }
    fw.close();
    bw.close();
    }

    آقا یه حرکتی بزن، این stack trace هم بزار ببینیم!

  5. #5

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط Ehsan rashydy مشاهده تاپیک
    آقا یه حرکتی بزن، این stack trace هم بزار ببینیم!
    سلام نمی دونم منظوزتون چیه ؟ ولی اگه بخواهید تو فایل بنویسید میتونید از کدی که نوشتم استفاده کنید
    موفق باشید دوست عزیز


    import java.io.*;
    import java.net.URL;

    public class WriteFile {
    private File file;
    private FileWriter fileWriter;


    public WriteFile(String path) throws IOException {
    file = new File(path);
    if (!file.exists())
    file.createNewFile();

    fileWriter = new FileWriter(file);
    }

    public void write(String s) throws IOException {
    fileWriter.write(s);
    }

    public void close() throws IOException {
    fileWriter.close();
    }


    public static void main(String[] args) throws IOException {
    WriteFile writeFile = new WriteFile("D:\\a.txt");
    writeFile.write("salam\r\n");
    writeFile.write("khobi?\r\n");
    writeFile.close();
    }
    }


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    سلام دوست عزیز این هم از stack trace


    debug:
    Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
    at java.io.Writer.write(Writer.java:157)
    at shaghayegh.WriteFile.WriteOut(WriteFile.java:25)
    at shaghayegh.Shaghayegh.main(Shaghayegh.java:32)
    Java Result: 1
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 3 seconds)

  7. #7

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز این هم از stack trace


    debug:
    Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
    at java.io.Writer.write(Writer.java:157)
    at shaghayegh.WriteFile.WriteOut(WriteFile.java:25)
    at shaghayegh.Shaghayegh.main(Shaghayegh.java:32)
    Java Result: 1
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 3 seconds)
    اقا میشه دقیقا بفرمایید می خواهید چیکار کنید ؟؟؟ اگه میخواهید که String str[] b رو تو فایل ذخیره کنید String str[] یک reference هست میتونید از ObjectOutputStream استفاده کنید و متد writeObject استفاده کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز این هم از stack trace


    debug:
    Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
    at java.io.Writer.write(Writer.java:157)
    at shaghayegh.WriteFile.WriteOut(WriteFile.java:25)
    at shaghayegh.Shaghayegh.main(Shaghayegh.java:32)
    Java Result: 1
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 3 seconds)

    من هنوز نتونستم بفهمم که شما چرا null pointer exception میگیری،
    میگم میخوای کل پروژه رو بزار یه بار خودم ببینم....

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط Ehsan rashydy مشاهده تاپیک
    من هنوز نتونستم بفهمم که شما چرا null pointer exception میگیری،
    میگم میخوای کل پروژه رو بزار یه بار خودم ببینم....
    سلام
    دوست عزیز من میخوام یک فایل خونده بشه و داخل []string ریخته بشه و بعد هم این []String داخل یک فایل نوشته بشه همین

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط a.seieddokht مشاهده تاپیک
    اقا میشه دقیقا بفرمایید می خواهید چیکار کنید ؟؟؟ اگه میخواهید که String str[] b رو تو فایل ذخیره کنید String str[] یک reference هست میتونید از ObjectOutputStream استفاده کنید و متد writeObject استفاده کنید
    سلام
    دوست عزیز من میخوام یک []String را داخل یک فایل بنویسم
    ممنون میشم بیشتر توضیح بدید و راهنمایی بفرماید که چطور میتونم با stream ها استفاده کنم؟


    سپاس

  11. #11

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز من میخوام یک []String را داخل یک فایل بنویسم
    ممنون میشم بیشتر توضیح بدید و راهنمایی بفرماید که چطور میتونم با stream ها استفاده کنم؟


    سپاس
    سلام خوب دوست عزیز من که بالا نوشتم باشه بیا اینم کدی که ارایه ای از رشته هارو بنویسه تو فایل



    import java.io.*;
    import java.net.URL;

    public class WriteFile {
    private File file;
    private FileWriter fileWriter;


    public WriteFile(String path) throws IOException {
    file = new File(path);
    if (!file.exists())
    file.createNewFile();

    fileWriter = new FileWriter(file);
    }

    public void write(String s) throws IOException {
    fileWriter.write(s);
    }

    public void close() throws IOException {
    fileWriter.close();
    }


    public static void main(String[] args) throws IOException {
    WriteFile writeFile = new WriteFile("D:\\a.txt");
    String []names = {"ali","reza","hasan","ahmad","hossien","bahram "};
    for (int i = 0; i < names.length ;i++) {
    writeFile.write(names[i] + "\r\n");
    }
    writeFile.close();
    }
    }


    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    این هم یک روش دیگه از هر کدوم که دوست داری استفاده کن



    import java.io.*;
    import java.net.URL;

    public class WriteFile {
    private FileOutputStream fileOutputStream;
    private ObjectOutputStream objectOutputStream;

    public WriteFile(File file) throws Exception {
    fileOutputStream = new FileOutputStream(file);
    if (!file.exists())
    file.createNewFile();

    objectOutputStream = new ObjectOutputStream(fileOutputStream);
    }

    public void writeToFile(String []str) throws Exception {
    for (int i = 0; i < str.length; i++){
    fileOutputStream.write((str[i] + "\r\n").getBytes());
    }
    }

    public void close() throws Exception{
    objectOutputStream.close();
    fileOutputStream.close();
    }

    public static void main(String[] args) throws Exception {

    WriteFile writeFile = new WriteFile(new File("D:\\myFile.txt"));
    String []str = {"ali","tehran","mashahd","ahmad","hasan","123454" };
    writeFile.writeToFile(str);
    writeFile.close();
    }
    }

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    با سلام

    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException
    {
    File f=new File("D:\\write.txt");
    FileWriter fw=new FileWriter(f);
    BufferedWriter bw=new BufferedWriter(fw);

    for(int i=0;i<20;i++)
    {
    bw.write(arr[i]);
    }
    fw.close();
    bw.close();
    }


    این کد که میگی دو تا مشکل داره:
    اولی اینکه ;()fw.close نیازی نیست ...
    دومی اینکه بایدم null pointer exception پرتاب کند چونکه arr را بصورت آرگومانی میگیرد و اندازه اش میتواند در هر رنجی باشد که شما برای فهمیدن رنجش باید ار length استفاده کنید...

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط agusta.ada مشاهده تاپیک
    با سلام

    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException
    {
    File f=new File("D:\\write.txt");
    FileWriter fw=new FileWriter(f);
    BufferedWriter bw=new BufferedWriter(fw);

    for(int i=0;i<20;i++)
    {
    bw.write(arr[i]);
    }
    fw.close();
    bw.close();
    }


    این کد که میگی دو تا مشکل داره:
    اولی اینکه ;()fw.close نیازی نیست ...
    دومی اینکه بایدم null pointer exception پرتاب کند چونکه arr را بصورت آرگومانی میگیرد و اندازه اش میتواند در هر رنجی باشد که شما برای فهمیدن رنجش باید ار length استفاده کنید...
    سلام
    دوست عزیز اگه از null pointer.. استفاده کنم باز هم این پیغام خطا را میده . یعنی اینکه واقعا وقتی رشته را پاس میدم به عنوان آرگومان باز هم رشته خالی هستش

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    سلام
    دوستان من کامل فایل و کدم را میزارم چون احساس میکنم دوستان راهنمایی میکنن اما من مشکل کلی ندارم بخشی از کد را زدم و الان به مشکل برخوردم چون حس میکنم یه جایی از کارم یه ایرادی داره که نمیدونم کجاس
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    public class ReadFile
    {
    String[] input=new String[20];
    int i=0;
    public void ReadIn()throws IOException
    {

    File f=new File("D:\\readme.txt");
    FileReader fr=new FileReader(f);
    BufferedReader br=new BufferedReader(fr);
    String line="";
    while ((line=br.readLine())!=null)
    {
    input[i]=line;
    i++;
    }
    br.close();
    fr.close();

    }


     public static void main(String[] args)throws IOException
    {
    // TODO code application logic here
    ReadFile rf=new ReadFile();
    rf.ReadIn();
    String[] arr=new String[20];
    arr=rf.input;
    // for(int i=1;i<10;i++)
    // {
    // System.out.print(arr[i]);
    // }
    WriteFile wf=new WriteFile();
    wf.WriteOut(arr);
    }


    public class WriteFile {

    public void WriteOut(String[] arr) throws IOException
    {
    File f=new File("D:\\write.txt");
    FileWriter fw=new FileWriter(f);
    BufferedWriter bw=new BufferedWriter(fw);
    try{
    for(int i=0;i<20;i++)
    {
    bw.write(arr[i]);
    }
    }catch (NullPointerException ex)
    {
    System.out.print(ex.toString());
    }
    bw.close();
    }

    }

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز اگه از null pointer.. استفاده کنم باز هم این پیغام خطا را میده . یعنی اینکه واقعا وقتی رشته را پاس میدم به عنوان آرگومان باز هم رشته خالی هستش
    دوست عزیز یعنی چی از null pointer استفاده کنم... شما اول روی نوشته های من اندکی تامل کن...
    شما به متد writeOut چه پارامتری ارسال میکنی یه ارایه رشته ای درسته؟ حالا این ارایه رشته ای باید اندازش 20 باشه نه کمتر و نه نا معلوم ...
    شما ارایه arr را مقدار دهی نکردید و مقدار اولیه ان null میباشد.
    آخرین ویرایش به وسیله agusta.ada : پنج شنبه 16 آبان 1392 در 23:36 عصر

  17. #17

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط agusta.ada مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یعنی چی از null pointer استفاده کنم... شما اول روی نوشته های من اندکی تامل کن...
    شما به متد writeOut چه پارامتری ارسال میکنی یه ارایه رشته ای درسته؟ حالا این ارایه رشته ای باید اندازش 20 باشه نه کمتر و نه نا معلوم ...
    شما ارایه arr را مقدار دهی نکردید و مقدار اولیه ان null میباشد.
    والا من 2 جور کد واسه این کار نوشتم که مثل بنز کار میکنن نمیدونم دیگه چی بگم چرا ازش استفاده نمیکنید ؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط agusta.ada مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یعنی چی از null pointer استفاده کنم... شما اول روی نوشته های من اندکی تامل کن...
    شما به متد writeOut چه پارامتری ارسال میکنی یه ارایه رشته ای درسته؟ حالا این ارایه رشته ای باید اندازش 20 باشه نه کمتر و نه نا معلوم ...
    شما ارایه arr را مقدار دهی نکردید و مقدار اولیه ان null میباشد.
    سلام
    دوست عزیز پس از تاملات طولانی به این نتیجه رسیدم که مقدار پارامتر null نیست و اون مقدار را از فایل میخونه و کیشه مقادیر داخل اونو چاپ هم کرد

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    دوستان عزیز مشکلم حل شد . واقعا از همتون بابت وقت و انرژی ای که گذاشتید ممنونم لطف کردید .

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: مشکل با java.lang.NullPointerException

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز پس از تاملات طولانی به این نتیجه رسیدم که مقدار پارامتر null نیست و اون مقدار را از فایل میخونه و کیشه مقادیر داخل اونو چاپ هم کرد
    با سلام
    دوست عزیز اگه اون فایلی که readLine کردی 20 نباشه یک خط کمتر و بیشتر باشه چه اتفاقی میافته...
    اگه کمتر باشه arr درست مقدار دهی نمی شود و مابقی مقادیر همان مقدار پیش فرض باقی میماند یعنی null که exception شما میگه مقدار اشاره گر شما null است یعنی حتما JVM به یه مقدار null خورده که اینو میگه حالا نظرات من جای بحث داره ولی نظرات JVM نه.

تاپیک های مشابه

  1. An internal error has occurred. java.lang.NullPointerException
    نوشته شده توسط Ghadiri_S در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1395, 12:02 عصر
  2. Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NullPointerException
    نوشته شده توسط jeus در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:29 عصر
  3. سوال: Java.lang.NullPointerException in EClipse
    نوشته شده توسط 2nd-Cup در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 10:51 صبح
  4. منو کشته ALERT: java/lang/ClassFormatError: Bad version information.
    نوشته شده توسط administors در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 00:59 صبح
  5. Java.lang.NoclassDefFoundError.
    نوشته شده توسط vahid2003 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •