نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

  1. #1

    ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    سلام یه مشکل دارم من توسط کد زیر اطلاعات گرید را سمت استیمول میفرستم برای چاپ !

    حال میخوام وقتی تو گرید جستجو انجام میدم همون اطلاعات جستجو شده سمت استیمول فرستاده بشه ممنون میشم کدو برام تصیح کنید.

     DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("FullName");
    dt.Columns.Add("IDRegister");
    dt.Columns.Add("NameEkhtera");
    dt.Columns.Add("noeekhtera");
    dt.Columns.Add("Datestart");
    dt.Columns.Add("DateEnd");
    dt.Columns.Add("PriceHazine");
    dt.Columns.Add("Pricedaramad");
    dt.Columns.Add("Noekaraii");
    dt.Columns.Add("Tozih");
    foreach (var i in radGridView1.Rows)
    {
    dt.Rows.Add(i.Cells[0].Value, i.Cells[1].Value, i.Cells[2].Value, i.Cells[3].Value, i.Cells[4].Value, i.Cells[5].Value, i.Cells[6].Value, i.Cells[7].Value, i.Cells[8].Value, i.Cells[9].Value);
    }
    stiReport1.ResetRenderedState();
    stiReport1.RegData("dt", dt);
    stiReport1.Show();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    میتونید از DataView برای اینکار استفاده کنید .مقادیر جستجو رو به متغیر از Datavaiew بدید و و اونو رو بایند کنید به تیبل که در استیمال ساخته اید.

  3. #3

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    به گرید نیاز دارم در این قسمت !میخوام وقتی جستجو میکنم اطلاعات جستجو شده به چاپ بفرستم !

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    نمی دونم با دیتا ویو کار کردی یانه .اما یکی از پروپرتی ها مهم اون rowfilter هست که می تونید جستجو رو با اون انجام بدی و بایند کنید به گرید همچنین به تیبلی که در استیمال ساختید

  5. #5

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    خوب من از تلریک استفاده میکنم تلریک هم همچنین عملیاتی را روی گرید خودش قرار داده !

    میشه نمونه بزارید ؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته ؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    سلام دوست عزیز
    شما می تونی اطلاعات رو به دیتاتیبل بدی و اون رو به استیمول پاس بدی
    می تونی اطلاعات رو به صورت رشته هم به استیمول پاس بدی ، مثلا اطلاعات TextBox. که باید Variable ها رو در Design استیمول تعیین کنی
    کد زیر اطلاعات رو هم از دیتاست و هم از طریق Variable به استیمول پاس میده:
     private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory+@"\Re port.mrt");
    stiReport1.RegData("DS1", ds.Soorat_Hesab);
    //Set Variable
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["VarName"] = txtName.Text.Trim();
    stiReport1["VarCode"] = txtCode.Text.Trim();
    stiReport1["VarTarikh"] = txtDate.Text.Trim();
    stiReport1["VarAddress"] = txtAddress.Text.Trim();
    stiReport1["VarTel"] = txtTel.Text.Trim();
    stiReport1.Show();
    }

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: ارسال داده از گرید به استیمول توسط DataTable

    سلام
    منم یه سوال داشتم.
    عکسهای دیتا گرید ویو رو که تو استیمول رپورت لود میکنی خطای System.Byte[] میده .چطوری میشه تبدیلات لازم رو انجام داد ؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال داده از دیتا گرید به text box
    نوشته شده توسط baroon1288 در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 09:26 صبح
  2. ارسال داده های یه dataTable به DropDownList1
    نوشته شده توسط smm2006sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 13:55 عصر
  3. سوال: محدودیت در ارسال داده های رشته ای توسط WriteLn
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 14:06 عصر
  4. ارسال داده با پورتهای printer-ISA-PCI,USB
    نوشته شده توسط محمود دین محمد در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 31
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 11:31 صبح
  5. ارسال داده با پورتهای printer-ISA-PCI,USB
    نوشته شده توسط محمود دین محمد در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 14:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •