نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

  1. #1

    Question انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    سلام خدمت همه ی دوستان عزیز می خواستم که تمامی مقادیر struct رو به یه list انتقال بدم....؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    سلام.
    منظور از مقادیر فیلد ها هستند یا خصوصیات؟ این مقادیر چه نوعی هستند؟ چرا به صورت دستی این کار را انجام نمی دهید:

    list.Add(x.y);


    یک توضیح کلی و در صورت امکان کد struct مربوطه رو لطف کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    دستت بی بلا آقای مهرداد صفا مشکلمو حل کردم...کلا کاری که می خواستم انجام بدم این طوری قابل حل نبود ... خود struct یک سری کار های دیگه ای هم انجام میده .. مشکلم این طوری قابل حل نیست ..
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen_popo : جمعه 17 آبان 1392 در 11:32 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    کپی کردن یک struct در یک لیست و کارکردن باهاش از چیزی که احتمالا فکر میکنید خیلی سختتره.چون با هر تغییر مقدار باید کل struct دوباره کپی بشه.

  5. #5

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    کپی کردن یک struct در یک لیست و کارکردن باهاش از چیزی که احتمالا فکر میکنید خیلی سختتره.چون با هر تغییر مقدار باید کل struct دوباره کپی بشه.
    نه اتفاقا .... خیلی راحته.... من داخل خود struct سازنده کلاس هم صدا کینم..... که آیتم هاش طبق سازنده پر میشن..... و...............

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_popo مشاهده تاپیک
    نه اتفاقا .... خیلی راحته.... من داخل خود struct سازنده کلاس هم صدا کینم..... که آیتم هاش طبق سازنده پر میشن..... و...............
    قکر میکنم ویژوال استودیو خطا نمیده چون متوجه نمیشه اشتباه کردی.
    Screenshot from 2013-11-08 11:54:15.png
    Screenshot from 2013-11-08 11:55:17.png
    خروجی میشه:
    1
    3

  7. #7

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    شما دقیقه می خواید چه کار کنید..

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    کد رو بخونید.
    دفعه ی اول که مقدار b رو عوض کردم مقدارش در لیست تغییر نکرد.
    چون .net نمیتونه به خوبی C و C++‎ از pointer ها استفاده کنه, استفاده از struct عملا هیچ سودی نداره.

  9. #9

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    کاری که من با struct میکنم اصلا برای کاری دیگه ای هستش.....

    من قبلا همین تصور میکردم که بی فایده هستش... ولی الان نه .... هر امکاناتی رو که visiual در اختیارتون قرار میده همش به کار میاد ولی باید یاد بگیریم که چطور از اونا استفاده کنیم...
    در کل من چنین کاری که شما باهاش انجام دادید رو انجام نمی دم .. مورد استفاده من برا چیز دیگه ای...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: انتقال مقادیر struct داخل یه لیست؟

    هر امکاناتی رو که visiual در اختیارتون قرار میده همش به کار میاد ولی باید یاد بگیریم که چطور از اونا استفاده کنیم...
    ارتباط با چیزی که من گفتم:
    bang-head-here.jpg
    من داشتم راجع به امکاناتی که نداره صحبت میکردم نه امکاناتی که داره.شما که لوگوی VS رو گزاشتید آواتارتون باید بدونید که تصویری که گزاشتم برای VS نیست و برای MD 4 ه.

تاپیک های مشابه

  1. انتقال مقادیر از جداول Join
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 12:57 عصر
  2. انتقال مقادیر متغیرهای سمت کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 10:40 صبح
  3. انتقال مقادیر بین صفحات وب در ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 12:21 عصر
  4. انتقال مقادیر بین فرمها
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 22:10 عصر
  5. سوال در مورد Data Grid و انتقال مقادیر در فرمها
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •