نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

  1. #1

    کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم کسی میدونه این علامت=| یعنی چی؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار SuTeDell
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    15

    نقل قول: سوال

    نقل قول نوشته شده توسط feryal مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم کسی میدونه این علامت=| یعنی چی؟
    سلام
    احیانا =! نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: سوال

    =| این علامت به چشمم نخورده اما اگه =! باشه میشه مخالف

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    سلام.

    x|=y

    معادل
    x=x|y
    است.
    برای درک نحوه عملکرد این عملگر باید با نحوه عملکرد '|' آشنا باشید.
    عملگر '|' مانند "یا" عمل می کند و در مورد عبارات منطقی در صورتی که یکی از دو عبارت و یا هردوی آنها true باشند مقدار true را بر می گرداند. این عملگر در موارد باینری در صورتی که یکی و یا هردوی بیتها برابر 1 باشند مقدار 1 را بر می گرداند.
    امیدوارم مثال زیر در درک این موضوع مفید باشد:

    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int a = 0x0f0f;
    int b = 0xf0f0;
    Console.Write("0x{0:x4} | 0x{1:x4} = ", a, b);
    a |= b;
    Console.WriteLine("0x{0:x4}", a);
    bool x = true;
    bool y = false;
    Console.Write("{0} | {1} = ", y, x);
    y |= x;
    Console.WriteLine(y);



    }
    }
    }

    خروجی:
    0x0f0f | 0xf0f0 = 0xffff
    False | True = True
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    البته باید توجه داشته باشید که در برخورد با مقادیر منطقی از محیط Native همیشه بهتره که از ||= و &&= استفاده کنید.چون ممکنه که مقادیر شما معادل صفر و یک نباشند و از بیتهای دیگر استفاده شده باشد.

  6. #6

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.

    x|=y

    معادل
    x=x|y
    است.
    برای درک نحوه عملکرد این عملگر باید با نحوه عملکرد '|' آشنا باشید.
    عملگر '|' مانند "یا" عمل می کند و در مورد عبارات منطقی در صورتی که یکی از دو عبارت و یا هردوی آنها true باشند مقدار true را بر می گرداند. این عملگر در موارد باینری در صورتی که یکی و یا هردوی بیتها برابر 1 باشند مقدار 1 را بر می گرداند.
    امیدوارم مثال زیر در درک این موضوع مفید باشد:

    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int a = 0x0f0f;
    int b = 0xf0f0;
    Console.Write("0x{0:x4} | 0x{1:x4} = ", a, b);
    a |= b;
    Console.WriteLine("0x{0:x4}", a);
    bool x = true;
    bool y = false;
    Console.Write("{0} | {1} = ", y, x);
    y |= x;
    Console.WriteLine(y);



    }
    }
    }

    خروجی:
    0x0f0f | 0xf0f0 = 0xffff
    False | True = True
    سلام مرسی.
    میشه لطفا یکم بیشتر راجبه برنامتون توضیح بدید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    بهش میگن Or Assign
    یعنی هر کدوم از بیتهای سمت راست که در سمت چپ ۱ نیست ۱ بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : جمعه 17 آبان 1392 در 16:52 عصر دلیل: نبود->نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='


  9. #9
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط feryal مشاهده تاپیک
    سلام مرسی.
    میشه لطفا یکم بیشتر راجبه برنامتون توضیح بدید
    در قسمت اول a و b مقداری معادل مقدار باینری:

    a=0000111100001111
    b=1111000011110000

    داشتند که با استفاده از |= مقدار a برابر
    1111111111111111
    شد. در واقع تمام بیتهایی که در b مقدار 1 داشتند، در a هم باید 1 باشند. برای مثال حاصل 1|2 برابر با 3 است:

    0001b|0010b=0011b//binary

    در حالیکه 2|6 برابر 6 است:

    0010b|0110b=0110b

    حاصل باید شامل تمام بیتهای برابر 1 هر دو طرف باشد.
    و این یعنی چی؟p.ClassStyle |= CS_DROPSHADOW
    این مورد به پارامترها و flag هایی که در ویندوز برای ساخت پنجره ها استفاده می شود بر می گردد که بهتر بود در همان تاپیکی که در این باره ایجاد کرده بودید بحث شود. فقط علی الحساب فرض کنید style یک پنجره در حالت تمام صفحه برابر 8 یا 1000b باشد، این یعنی که چهارمین بیت مشخص می کند که پنجره بایدmaximize باشد حالا فرض کنید مثلا سومین بیت برای برداشتن نوار عنوان استفاده می شود؛ حالا اگر قصد داشته باشیم یک پنجره تمام صفحه و بدون نوار عنوان ایجاد کنیم:

    //for example
    int WS_MAXIMIZED=8;//1000b
    int WS_NoTitleBar=4;//0100b
    Window.Style=WS_MAXIMIZED;//making window maximize by adding 8 to it.
    window.Style|=WS_NoTitle;// making window with-out titlebar by adding 4 to its style.....

    با این کار بیتهای سوم و چهارم برابر 1 شدند و ویندوز با پردازش این مقدار پنجره ای تمام صفحه بدون نوار عنوان (پارامتر ها فرضی هستند و برای مثال آورده شدند) ایجاد می کند.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    اول هگز نه هگزادسیمال
    دوما کوچیک بنویس.نمیدونی توی مانیتور ۲۳ اینچ و ۳۰ اینچ چقدر بزرگ میشه.
    برای اینکه باینری خیلی طولانی و غیر قابل خوندن میشه:
    b00000000000000100000000000000000

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    ☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺
    اگر دقت کنید نوشته کتابخونه VB6
    اسم تابع hex ه که مخفف hexadecimal ه.
    hex یعنی ۶
    hexadecimal یعنی ۱۶
    در گفتار و نوشتار انگلیسی از کلمه hexadecimal استفاده میشه که با ۶ اشتباه نشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اگر دقت کنید نوشته کتابخونه VB6
    اسم تابع hex ه که مخفف hexadecimal ه.
    hex یعنی ۶
    hexadecimal یعنی ۱۶
    در گفتار و نوشتار انگلیسی از کلمه hexadecimal استفاده میشه که با ۶ اشتباه نشه

    هگزا دسيمال، مبناى شانزده
    اين اصطلاح از كلمه يونانىhex به معناى 6، و كلمه لاتين decemبه معناى 10 گرفته شده است، و سيستم عددى مبناى 16 است كه از رقمهاى صفر تا نه و از حروف بزرگ A (معادل اعشارى 10) تاF (معادل اعشارى 15) تشكيل مى گردد. هگزا دسيمال كه (به اختصار هگز گفته مى شود)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اول هگز نه هگزادسیمال
    برای اینکه باینری خیلی طولانی و غیر قابل خوندن میشه:
    b00000000000000100000000000000000
    در برنامه نويسى براى نشان دادن اعداد دو دويى مورد استفاده كامپيوتر در يك شكل فشرده تر به كار مى رود. اعداد هگزا دسيمال كاملا در بايت هاى 8 بيتى كه اساس حافظه و منبع ذخيره كامپيوتر مى باشد، جاى مى گيرد. از آنجايى كه در هر 4 بيت مى توان هر يك از اين 16 رقم را نشان داد، يك عدد دو رقمى هگزا دسيمال در يك بايت گنجانده مى شود.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    eeeee
    خوب شدی گفتی.اگر شما نبودی من چکار میکردم؟ توی چه جهلی داشتم زندگی میکردم.چند سال بود داشتم روی احتمالات برنامه نویسی میکردم.باید برم همه‌ی برنامه هام رو بازبینی کنم که اشتباه ننوشته باشم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    هگزا دسيمال، مبناى شانزده
    اين اصطلاح از كلمه يونانىhex به معناى 6، و كلمه لاتين decemبه معناى 10 گرفته شده است، و سيستم عددى مبناى 16 است كه از رقمهاى صفر تا نه و از حروف بزرگ A (معادل اعشارى 10) تاF (معادل اعشارى 15) تشكيل مى گردد. هگزا دسيمال كه (به اختصار هگز گفته مى شود)
    dec یک کلمه ی یونانیه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    در کل استفاده از اعداد هگز به جای اعداد باینری بهتره
    چون از لحاظ شکلی هم فشرده تره و طولش کمتر میشه
    و از لحاظ حافظه بهینه تره چون 2 رقم از نوع عدد هگز فقط در یک بایت جا می گیره .

  17. #17

    نقل قول: کاربرد و نحوه عملکرد عملگر'|='

    مرسی از عزیزان .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی عملکرد عملگر های شیفت دقیقا چگونه است ؟
    نوشته شده توسط ro-programing در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1391, 01:39 صبح
  2. نحوه عملکرد ویروس یاب ها ...
    نوشته شده توسط mehranFX در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1390, 14:04 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •