نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خاصیت autocomplete یک کمبوباکس از طریق entity framework

  1. #1

    خاصیت autocomplete یک کمبوباکس از طریق entity framework

    سلام دوستان
    چجوری خاصیت autocomplete یک کمبوباکس رو از طریق entity framework فعال کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خاصیت autocomplete یک کمبوباکس از طریق entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط salehsam مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چجوری خاصیت autocomplete یک کمبوباکس رو از طریق entity framework فعال کنم؟
    .................................................. .....
    private void LoadData()
    {
    dbsEntities db = new dbsEntities();
    var CustomerList = db.zirna;
    AutoCompleteStringCollection completeSource = new AutoCompleteStringCollection();

    completeSource.AddRange(CustomerList.Select(ar => " " + ar.city).ToArray());
    completeSource.AddRange(CustomerList.Select(ar => ar.city).ToArray());
    comboBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    comboBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    comboBox1.AutoCompleteCustomSource = completeSource;
    }

  3. #3

    استفاده از دستور like ؟

    سلام دوستان و مهندسین گرامی

    فرض کنیم یه فیلد نام داریم 4 هزار رکورد داره و میخوایم جستجوی انجام بدیم مثلا در کمبوباکس بنویسیم a و هر فیلدی با a بود بیاره و کلمه دوم بزنیم l و در ادامه هر فیلدی که با al بود بیاره
    یه چیزی مثل دیکشنری ها که هره کلمه ای رو میزنیم شبیه شو میاره تا به کلمه مورد نظر برسیم
    با linq میخوام بنویسم ممنون میشم کمک کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    آذربایجان-تبریز
    پست
    62

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    سلام.اگه اطلاعات روdtو (datatable) بریزی و از دستور dataview استفاده کنی حل میشه.


    DataView dv = new DataView(dt);
    dv.RowFilter = "products_name like '" + product_list_comb.Text + "%'";


    product_list_comb.DataSource = dv;
    product_list_comb.DisplayMember = dv.Table.Columns["products_name"].ToString();

    نام فیلد در جدول products_name
    نام کامبوباکس که اطلاعات فیلد رو نشون میده
    product_list_comb

  5. #5

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    DataView dv = new DataView(dt);


    dt رو نمیشناسه..

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    آذربایجان-تبریز
    پست
    62

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    DataView dv = new DataView(dt);


    dt رو نمیشناسه..

    dt متغیری از نوع datatable هستش که اطلاعات رو از جدول یا view میگیره و اون رو باید قبلا تعریف کنید.و کدها رو در keyUp کامبو باکس بنویسین

  7. #7

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    راه دیگه ای نداره ؟؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    آذربایجان-تبریز
    پست
    62

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    راه دیگه ای نداره ؟؟
    الان شما با این کدها چه مشکلی دارین؟کار نمیکنه؟

  9. #9

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    dt رو نمیشناسه...تا بحال از این روش استفاده نکردم میشه کد کاملشو بدید ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    دوست گرامی : dt همون DataTable می باشد که شما باید اون رو تعریف کنید و مقدار دهی شود، از دوستمون می خوام کد کلی رو بزارن یا اینکه صبر داشته باش تا برات بنویسم و اینجا قرار می دم تا دوستان استفاده کنند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: استفاده از دستور like ?

    اینم کد نهای : مشکلی بود بهم پخ بده : omid8nasri@yahoo.com


    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Xml;
    namespace WindowsFormsApplication6
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=OMID\EST;Initial Catalog=SQL_SERVER;Integrated Security=True");
    DataTable dt = new DataTable("tbl_test");


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    con.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from tbl_test",con);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    con.Close();
    }


    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    DataView dv = new DataView(dt);
    dv.RowFilter = "username like '" + product_list_comb.Text + "%'";




    product_list_comb.DataSource = dv;
    product_list_comb.DisplayMember = dv.Table.Columns["username"].ToString();
    }
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework
    نوشته شده توسط mamadcity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 20:20 عصر
  2. کامل کردن خودکار بدون استفاده از خاصیت autocomplete
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 14:03 عصر
  3. خاصیت autocomplete
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •