نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: منظور از اینا

  1. #1

    منظور از اینا

    سلام
    به اینا یه نگا بندازدید
    __construct()
    __destruct()
    من تازه کد نویسی php خام رو تموم کردم.
    حالا می خوام وارد مبحث شی گرا یی ّشم.
    خواستم ببینم اون دوتا تابع بالایی به چه درد می خورن.
    بی نهایت ممنون



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: منظور از اینا

    سلام
    تابع سازنده زمانی اجرا میشه که شما یه شی از کلاس ایجاد میکنید. مثلا وقتی این کد رو مینویسی:
    student = New students

    وقتی که این خط اجرا میشه تابع سازنده داخل کلاس هم به طور اتوماتیک اجرا میشه.
    به تابع سازنده پارامتر هم میشه داد:
    student = New students(2)

    اینجا عدد 2 رو بهش ارسال میکنیم.

    و وقتی کار با کلاس تموم میشه و تفسیر کدهای صفحه تموم میشه تابع مخرب یا destruct اجرا میشه.

  3. #3

    نقل قول: منظور از اینا

    توی این تاپیک جلسات 10 به بعد رو دانلود و مطالعه کنید. درمورد شئ گرایی بطور مفصل صحبت شده.

تاپیک های مشابه

  1. فهمیدن اینکه وب سایت منظور با چه برنامه ای نوشته شده است؟
    نوشته شده توسط علی جولای مفرد در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1397, 22:26 عصر
  2. منظور از نسخه Primary و Mirror چست؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 16:27 عصر
  3. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 10:09 صبح
  4. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 23:50 عصر
  5. منظور از WebFolder در MyComputer چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 04:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •