نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

  1. #1

    خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    سلام

    وقتی برنامه رو اجرا می کنم و دکمه show data رو میزنم این خطا میاد!

    http://uplod.ir/6f2yz7yj9n1l/Eror.JPG.htm

    همه چی رو هم درست وارد کردم اما نمی دونم چرا این مشکل وجود داره

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار alonmahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    اصفهان در سبزه..!
    پست
    90

    نقل قول: مشکل در Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Csharp مشاهده تاپیک
    سلام

    وقتی برنامه رو اجرا می کنم و دکمه show data رو میزنم این خطا میاد!

    http://uplod.ir/6f2yz7yj9n1l/Eror.JPG.htm


    همه چی رو هم درست وارد کردم اما نمی دونم چرا این مشکل وجود داره
    سلام
    ممکنه نام بانک رو اشتباه وارد کرده باشی یا نام جدول رو

  3. #3

    نقل قول: مشکل در Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط alonmahdi مشاهده تاپیک
    سلام
    ممکنه نام بانک رو اشتباه وارد کرده باشی یا نام جدول رو
    همه چی درست وارد شده!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در Sql server

    دوست عزیز کلمه DataDirectory رو اشتباه نوشتی r

  5. #5

    نقل قول: مشکل در Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کلمه DataDirectory رو اشتباه نوشتی r
    کلمه رو درست کردم اما بازم همون طوری شد

  6. #6

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    از دوستان کسی جواب سوال ما رو نداشت!؟!؟؟!

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار alonmahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    اصفهان در سبزه..!
    پست
    90

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Csharp مشاهده تاپیک
    از دوستان کسی جواب سوال ما رو نداشت!؟!؟؟!
    شرط می بندم یک جاییش رو دارید اشتباه می کنید این هایی که نشون دادید همه چی درسته بانک و اینا رو یک نگاه بکنید یا اگه ممکنه پروژه رو آپ لود کنید تا زود تر و بهتر بتونیم کمک کنیم

  8. #8

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    بنام خدا
    سلام

    دوست عزیز شما اول دوتای فایل بانک اطلاعاتی رو توی پوشه bin برنامه ات بریز و بعد به جای کدی که خطا میده این کد را بنویس
    conn.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" +
    System.IO.Directory.GetCurrentDirectory() +
    @"\university.mdf;Integrated Security=True;User Instance=true";


    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    نقل قول نوشته شده توسط sgh_programer مشاهده تاپیک
    بنام خدا
    سلام

    دوست عزیز شما اول دوتای فایل بانک اطلاعاتی رو توی پوشه bin برنامه ات بریز و بعد به جای کدی که خطا میده این کد را بنویس
    conn.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" +
    System.IO.Directory.GetCurrentDirectory() +
    @"\university.mdf;Integrated Security=True;User Instance=true";


    موفق باشی

    داداش دستت درد نکنه
    مشکلم حل شد

    خدا اجرت بده

  10. #10

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    سلام دوست عزیز! می شه بگی دقیقا این کد در کجا باید جایگزین بشه؟
    کد مورد نظر که ارور ازش گرفته شده رو در قسمت زیر نوشتم:
    public LINQDataContext() :
    base(global::HMAMS.Properties.Settings.Default.HMA MS_DatabaseConnectionString, mappingSource)
    {
    OnCreated();
    }

  11. #11

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    سلام
    من یه نرم افزار نوشتم که وقتی روی سیستم دیگه اجرا می کنم این ارور رو میده :

    Invalid value for key AttachDbFilename

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ArgumentException: Invalid value for key 'attachdbfilename'.
    at System.Data.SqlClient.SqlConnectionString.VerifyLo calHostAndFixup(String& host, Boolean enforceLocalHost, Boolean fixup)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnectionString..ctor(St ring connectionString)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateC onnectionOptions(String connectionString, DbConnectionOptions previous)
    at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetCo nnectionPoolGroup(String connectionString, DbConnectionPoolGroupOptions poolOptions, DbConnectionOptions& userConnectionOptions)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.ConnectionStri ng_Set(String value)
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.set_Connection String(String value)
    at System.Data.Linq.SqlClient.SqlProvider.System.Data .Linq.Provider.IProvider.Initialize(IDataServices dataServices, Object connection)
    at System.Data.Linq.DataContext.Init(Object connection, MappingSource mapping)
    at System.Data.Linq.DataContext..ctor(String fileOrServerOrConnection, MappingSource mapping)
    at Sarbazan.mydataDataContext..ctor() in c:\Users\MR\Desktop\Sarbazan\Sarbazan\mydata.desig ner.cs:line 44
    at Sarbazan.LoginForm.btnlogin_Click(Object sender, EventArgs e) in c:\Users\MR\Desktop\Sarbazan\Sarbazan\LoginForm.cs :line 26
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam



    اینم کد کانکشنم :
    <?
    xmlversion="1.0" encoding="utf-8"?>

    <
    configuration>

    <
    configSections>

    </
    configSections>

    <
    connectionStrings>

    <
    addname="Sarbazan.Properties.Settings.mydbConnectionString"


    connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\mydb.mdf;Integrated Security=True"


    providerName="System.Data.SqlClient"/>

    </
    connectionStrings>

    <
    startup><supportedRuntimeversion="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client"/></startup></configuration>

  12. #12

    نقل قول: خطای Invalid value for key AttachDbFilename در کانکشن

    کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Index or primary key cannot contain a Null value بعد از Insert
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 09:55 صبح
  2. خطاي Invalid value for key 'integrated security'.
    نوشته شده توسط vahid_dadaism در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 اسفند 1389, 20:15 عصر
  3. خطای Invalid mapping type value
    نوشته شده توسط KIMIA1981 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 10:28 صبح
  4. Invalid value for key 'integrated security'.
    نوشته شده توسط narsis_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1385, 10:25 صبح
  5. minimum timeout value for scan a port
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •