نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

    سلام چطوری میشه یک ستون به دیتابیس در حالت ران تایم اضافه کرد و اون را به صورت دائمی ذخیره کرد
    این کد را پیدا کردم اما ناقصه
      using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading;

    namespace WindowsFormsApplication3
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    //InitializeComponent();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Id", typeof(int));
    dt.Columns.Add("Name", typeof(string));

    dt.Rows.Add(new object[] { 1, "Yasser" });
    dt.Rows.Add(new object[] { 2, "John" });

    DataGridView dgv = new DataGridView() { Dock = DockStyle.Fill };
    dgv.DataSource = dt;

    Controls.Add(dgv);
    }

    }
    }


    لطفا اساتید راهنمایی کنند. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    سلام چطوری میشه یک ستون به دیتابیس در حالت ران تایم اضافه کرد و اون را به صورت دائمی ذخیره کرد
    این کد را پیدا کردم اما ناقصه
      using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading;

    namespace WindowsFormsApplication3
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    //InitializeComponent();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Id", typeof(int));
    dt.Columns.Add("Name", typeof(string));

    dt.Rows.Add(new object[] { 1, "Yasser" });
    dt.Rows.Add(new object[] { 2, "John" });

    DataGridView dgv = new DataGridView() { Dock = DockStyle.Fill };
    dgv.DataSource = dt;

    Controls.Add(dgv);
    }

    }
    }


    لطفا اساتید راهنمایی کنند. ممنون
    ستون جدید رو به جدولی که موجود هست میخواهید اضافه کنید یا جدول هم اجاد خواهد شد؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

    سلام بر استاد خودم
    اگه زحمت هر دو را بکشید که همه استفاده کنند ممنون میشم
    اما من می خواهم به همون جدول zirna اضافه کنم
    منظورم اینه که مثلا در ورژن 1 نرم افزار دوتا ستون داریم حالا در ورژن 2 یک یا چند ستون به برنامه اضافه شده برای اینکه برنامه به هم نریزد با کد نویسی ستون های مربوطه را به برنامه قبلی اضافه کنیم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5593 مشاهده تاپیک
    سلام بر استاد خودم
    اگه زحمت هر دو را بکشید که همه استفاده کنند ممنون میشم
    اما من می خواهم به همون جدول zirna اضافه کنم
    منظورم اینه که مثلا در ورژن 1 نرم افزار دوتا ستون داریم حالا در ورژن 2 یک یا چند ستون به برنامه اضافه شده برای اینکه برنامه به هم نریزد با کد نویسی ستون های مربوطه را به برنامه قبلی اضافه کنیم.
    ..................................................
    لینک

    واگه از لینک ویا احیانا از EF استفاده می کنی می تونی کوئری افزودن ستون رو از طریق همون متد اجرا کنین اینطوری :

    var customers = db.ExecuteQuery<zirna>(@"ALTER TABLE zirna ADD kala_name  nvarchar(50);");


    و برای پاک کردن دوباره ستون از دستور DROP می تونی استفاده کنی :

    var query = db.ExecuteQuery<zirna>(@"ALTER TABLE zirna DROP COLUMN kala_name;");
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : پنج شنبه 23 آبان 1392 در 21:25 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: افزودن ستون به دیتابیس در حالت ران تایم و ذخیره دائمی

    استاد عزیز من چیزی متوجه نشدم لطفا اگه زحمت نیست نمونه بگذارید ثواب داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رویداد در حالت ران تایم
    نوشته شده توسط CsharpNevisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1392, 00:28 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 09:43 صبح
  3. نسبت دادن event جاوا اسکریپتی در حالت ران تایم
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 23:11 عصر
  4. ارسال و افزودن اطلاعات به دیتابیس واقع در اینترنت
    نوشته شده توسط sinpin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 15:59 عصر
  5. افزودن ستون انتخاب به دیتا گرید
    نوشته شده توسط fatemeh amiri در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 19:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •