نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: سوال راجب تایمر

  1. #1

    Exclamation سوال راجب تایمر

    خب سلام
    1 تایمر هست با 3 تا تکست باکس
    interval تایمر برابر 6 ثانیه هست
    خب یه کد نوشتم که هر 6 ثانیه یکبار تکست باکس 1 رو مساوی تکست باکس 2 قرار بده
    حالا اگه بخوام وقتی که تایمر داره از ثانیه 3 میگذره تکست باکس 1 مساوری تکست باکس 3 بشه باید چیکار کنم؟
    نتونستم از این ساده تر بگم ببخشید

  2. #2

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نمی دونم تونستم منظور شما رو بگیرم شما باید اینتروال رو 3 ثانیه بگیرید

    bool a = false;
    void Timer1Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (a)
    {
    textBox1.Text = textBox2.Text;
    a = !a;
    }
    else
    {
    textBox1.Text = textBox3.Text;
    a = !a;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 24 آبان 1392 در 17:04 عصر

  3. #3

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    سوال با interval =6 نمیشه حل کرد میتونی 1 بگیری و با if کنترلش کنی هر وقت خواستی مثل 3 شد شمارنده تو if چک کنی بعد کار مورد نظرت رو انجام بدی و 6 شد باز همین و اخر هم شمارنده رو 0 کنی که این کارا همیشه تا وقتی که timer فعال هست انجام بشه

  4. #4

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    تا خود alireza_kaka پیداش نشه نمی شه گفت منظورش از سوال چی بوده اینکه از ثانیه 3 گذشت منظورش آیا این بوده فقط یک بار textbox1 عوض بشه یا به طور متوالی؟ به هر حال بر اساس حدس یک جوابی داده شد

  5. #5

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    اگه بخواد فقط یکبار در ثانیه 3 باکس 1 با 3 برابر بشه اینجوریه البته به شرطی که اینتروال 3 باشه:

    bool a= false;
    void Timer1Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if(a)
    {
    textBox1.Text=textBox2.Text;
    }
    else
    {
    textBox1.Text=textBox3.Text;
    a=!a;
    }

    }

  6. #6

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    سلام ببخشيد گيجتون كردم بزاريد اينجوري بگم كه سوال رو.اونجا اومدم سادش كنم مثلا:
    ببينيد من تو 1 متد دوتا xml دارم كه فرستاده ميشه به سرور.خب كاري به اينجاش ندارم.من ميخوام يه تايمر بزارم كه هر 6 ثانيه يكبار كد رو بفرست به سرور.حالا اگه تا ثانيه 3 سرور جواب داده بود كه هيچي اگه سرور جوابشو نداده بود تو ثانيه 3 دوباره كد رو بفرسته به سرور.همين.ممنون همگي

  7. #7

    نقل قول: سوال راجب تایمر


    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>1</body></message>");
    // inja mikham ye if bezaram ke age timer resid be 3 va age checkbox2 false bud yani server javab nadaeh bud code 2 ro befresteh
    if (checkBox2.Checked == false) //age javabo begireh checkbox True mishe Age Nagireh false mimuneh
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>2</body></message>");
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    به فرض اینکه همه چیز با کلیک یک دکمه شروع بشه و البته باید اینتروال 3 باشه:

    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>1</body></message>");
    timer1.Enabled=true;
    }
    bool a= false;
    void Timer1Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if(a)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>1</body></message>");
    a=!a;
    }
    else
    {
    if (checkBox2.Checked == false)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>2</body></message>");
    }
    a=!a;
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    به فرض اینکه همه چیز با کلیک یک دکمه شروع بشه و البته باید اینتروال 3 باشه:

    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>1</body></message>");
    timer1.Enabled=true;
    }
    bool a= false;
    void Timer1Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if(a)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>1</body></message>");
    a=!a;
    }
    else
    {
    if (checkBox2.Checked == false)
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.chrome.pl' type='groupchat'><body>2</body></message>");
    }
    a=!a;
    }
    }
    ممنون از جوابتون اما من نفهمیدم چیشد.یه چیزی شبیه اونکه گفتم میخوام اما انگار راه حلی نداره
    میشد از thread استفاده کنم اما اونم برنامه رو غیر فعال میکنه.راه حلی برای thread ندارین که غیرفعال نشه برنامه؟بازم ممنون

  10. #10

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    دقیقا مشکلم همینجاست تعداد تیکهای تایمر رو از کجا باید بدست بیارم


    int count = 0
    count = //???


  11. #11

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    کجاش مشخص نیست؟
    مگه شما نمی خواستید در ثانیه صفر کد به سرور فرستاده بشه اگه در ثانیه سه جوابی نیومد دوباره کد فرستاده بشه
    سپس در ثانیه 6 همون کد فرستاده بشه به سرور در ثانیه 9 اگه جوابی نیومد کد فرستاده بشه به سرور در ثانیه 12 کد فرستاده بشه به سرور و ....
    مگه اینجوری نمی خواهید؟

  12. #12

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    با سلام

    اگه تعداد تایمر ها مهم نیست:

    یک راه حل ساده:

    یک تایمر اضافه کن و مقدار interval را برابر 3 ثانیه قرار بده.

    با تشکر

  13. #13

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    کجاش مشخص نیست؟
    مگه شما نمی خواستید در ثانیه صفر کد به سرور فرستاده بشه اگه در ثانیه سه جوابی نیومد دوباره کد فرستاده بشه
    سپس در ثانیه 6 همون کد فرستاده بشه به سرور در ثانیه 9 اگه جوابی نیومد کد فرستاده بشه به سرور در ثانیه 12 کد فرستاده بشه به سرور و ....
    مگه اینجوری نمی خواهید؟
    واقعا شرمنده و خیلی ممنون که انقد زود جواب میدین
    این bool a که تعریف کردین چی هستش؟
    تو این کدی که شما دادین اگه تو ثانیه 3 جواب اومده بود تو همون ثانیه 3 دوباره کد 1 رو میفرسته اما من میخوام تا ثانیه 6 صبر کنه بعد بفرسته.یعنی کد 1 فقط تو ثانیه 6 فرستاده بشه و کد 2 تو ثانیه 3.درصورتی که با تایمر شما اگه جواب اومده بود ثانیه 3 دوباره کد 1 رو میفرسته.ممنون

  14. #14

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    اگه تعداد تایمر ها مهم نیست:

    یک راه حل ساده:

    یک تایمر اضافه کن و مقدار interval را برابر 3 ثانیه قرار بده.

    با تشکر
    آره اما باید صبر کنه تا 3 ثانیه اولش تموم بشه.مشکل همینجاس چطوری تیک تایمر رو بشمارم

  15. #15

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    آخر نفهمیدیم چه طور شد منظورتون این جوریه؟
    ثانیه0: کد شماره 1 را بفرست
    ثانیه3: اگه جواب آمده بود که هیچ چی اما اگه جواب نیومده بود کد شماره 2 رو بفرست
    ثانیه6: کد شماره 1 را بفرست
    ثانیه9:اگه جواب آمده بود که هیچ چی اما اگه جواب نیومده بود کد شماره 2 رو بفرست
    ثانیه 12: کد شماره 1 را بفرست

    لطفا اگه طور دیگری هست همین طوری که من نوشتم شما بنویسید بذارید اینجا

  16. #16

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    آخر نفهمیدیم چه طور شد منظورتون این جوریه؟
    ثانیه0: کد شماره 1 را بفرست
    ثانیه3: اگه جواب آمده بود که هیچ چی اما اگه جواب نیومده بود کد شماره 2 رو بفرست
    ثانیه6: کد شماره 1 را بفرست
    ثانیه9:اگه جواب آمده بود که هیچ چی اما اگه جواب نیومده بود کد شماره 2 رو بفرست
    ثانیه 12: کد شماره 1 را بفرست

    لطفا اگه طور دیگری هست همین طوری که من نوشتم شما بنویسید بذارید اینجا
    آره دوست عزیز

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    30
    پست
    188

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    شاید شاید این به دردت بخوره
    Timer t1 = new Timer();
    t1.Interval = 3000;
    t1.Enabled = true;
    t1.Tick += (sender1, e1) =>
    {
    label2.Text += "\n sec3";
    t1.Dispose();
    };
    label1.Text += "\n sec6";

  18. #18

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    خب من که جوابش رو تو پست شماره 15 دادم دقیقا همون چیزیه که شما می خواهید البته باسد اینتروال رو 3 بگیرید نه 6 تا درست کار کنه کارش هم اینه که یک در میون کد شماره 1 و 2 رو میفرسته البته با همومن شرطی که گفته بودید وقتی بصورت یک در میون باشه بعلت اینکه اینتروال 3 هست میشه دو تا 3 تا یعنی 6 تا و bool هم کارش مثل چک باکس شماست که هر دفعه مقدارش عوض میشه

  19. #19

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    خب من که جوابش رو تو پست شماره 15 دادم دقیقا همون چیزیه که شما می خواهید البته باسد اینتروال رو 3 بگیرید نه 6 تا درست کار کنه کارش هم اینه که یک در میون کد شماره 1 و 2 رو میفرسته البته با همومن شرطی که گفته بودید وقتی بصورت یک در میون باشه بعلت اینکه اینتروال 3 هست میشه دو تا 3 تا یعنی 6 تا و bool هم کارش مثل چک باکس شماست که هر دفعه مقدارش عوض میشه
    یک در میون هست اما تا ثانیه 3 صبر نمیکنه بینم جواب میاد یا نه همون موقع پشت کد 1 کد دو رو میفرسته

  20. #20

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    دوست عزیز این برنامه که نوشتم اینجوری عمل می کنه
    ثانیه0: با فشار دکمه کد 1 فرستاده میشه و تایمر فعال میشه
    بعلت اینکه تایمر فعال شده 3 ثانیه صبر می کنه و اجرا میشه
    ثانیه3: شرط if بعلت اینکه a برابر false است اجرا نمیشه و else به کار میفته و توی else باز یک if داریم که بررسی می کنه آیا جواب اومده اگه نیومده کد شماره 2 اجرا میشه و مقدار a هم true میشه
    تایمر 3 ثانیه صبر می کنه
    ثانیه6: شرط if بعلت اینکه a برابر true است اجرا میشه و کد شماره یک اجرا میشه و مقدار a هم false میشه
    تایمر 3 ثانیه صبر می کنه
    ثانیه9: شرط if بعلت اینکه a برابر false است اجرا نمیشه و else به کار میفته و توی else باز یک if داریم که بررسی می کنه آیا جواب اومده اگه نیومده کد شماره 2 اجرا میشه و مقدار a هم true میشه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    30
    پست
    188

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    راستی کدی که قرار دادم رو داخل tick تایمر اصلی بذارید یعنی:
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Timer t1 = new Timer();
    t1.Interval = 3000;
    t1.Enabled = true;
    t1.Tick += (sender1, e1) =>
    {
    label2.Text += "\n sec3";
    t1.Dispose();
    };
    label1.Text += "\n sec6";
    }

    و میتونید مقدار تایمر اصلی رو روی 3 ثانیه قرار بدید.

  22. #22

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    حبیب جان شما اگه فقط بگین من تیک تایمر رو چطوری بشمارم مشکلم حل میشه

  23. #23

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این برنامه که نوشتم اینجوری عمل می کنه
    ثانیه0: با فشار دکمه کد 1 فرستاده میشه و تایمر فعال میشه
    بعلت اینکه تایمر فعال شده 3 ثانیه صبر می کنه و اجرا میشه
    ثانیه3: شرط if بعلت اینکه a برابر false است اجرا نمیشه و else به کار میفته و توی else باز یک if داریم که بررسی می کنه آیا جواب اومده اگه نیومده کد شماره 2 اجرا میشه و مقدار a هم true میشه
    تایمر 3 ثانیه صبر می کنه
    ثانیه6: شرط if بعلت اینکه a برابر true است اجرا میشه و کد شماره یک اجرا میشه و مقدار a هم false میشه
    تایمر 3 ثانیه صبر می کنه
    ثانیه9: شرط if بعلت اینکه a برابر false است اجرا نمیشه و else به کار میفته و توی else باز یک if داریم که بررسی می کنه آیا جواب اومده اگه نیومده کد شماره 2 اجرا میشه و مقدار a هم true میشه
    آره درسته حرف شما اما من مشکلم جوری هست که فقط با interval 6 و اون جوری که گفتم حل میشه.

  24. #24

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    این متغیر حبیب که تعریف کردی میشه بگی کارش چیه

  25. #25

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نه هیچ تغییری ایجاد نکرد

  26. #26

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_kaka مشاهده تاپیک
    آره درسته حرف شما اما من مشکلم جوری هست که فقط با interval 6 و اون جوری که گفتم حل میشه.
    میشه به جای مختصر و کوتاه بیان کردن سوال خودتون رو مفصل توضیح بدید؟
    همون طوری که من بصورت ثانیه0 ثانیه 3 و ... گذاشتم بذارید
    جواب سوال شما در پست های قبلی داده شد آیا سوال دیگه ای هست یا در اجرای کد اشکال وجود داره؟

  27. #27

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    شما یه چیزی توی ذهنتون هست و انتظار دارید ما ذهن خونی بکنیم

  28. #28

    نقل قول: سوال راجب تایمر


    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    string[] soalz = { "2+2=?", "3x20=?", "2x50-80=?", "11x7=?", "12x12=?", "1 2 3 4 5 6 ?", "2 4 6 8 10 ?", "2-5+4=?", "0 2 ? 6 8", "7+2x?=13", "3/?x4=6", "3(7+2)x?=27", "9 2 8 3 ? 4 6 5", "2 5 ? 6 4 7", "1 3 5 7 ?", "3+6-9+?x2=8", "2x3+2=?", "7+?x3=13", "3/2x4=?", "1 5 1 ? 1 7 1 8 1", "6/5x5+7x2=?" };
    string[] javabz = { "4", "60", "20", "77", "144", "7", "12", "1", "4", "3", "2", "1", "7", "3", "9", "4", "8", "2", "6", "35", "2", "6", "2", "8", "6", "20" };
    string soal;
    string javab;
    bool solved = true;

    XmppClientConnection alireza = new XmppClientConnection();

    private void checkBox2_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (checkBox2.Checked == true)
    {

    timer2.Enabled = true;

    }
    else
    {
    if (checkBox2.Checked == false)
    {
    timer2.Enabled = false;
    }
    }
    }
    catch { }
    }
    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    this.timer2.Interval = 6000;
    Random rnd = new Random();
    int r = rnd.Next(soalz.Length);//az list soal ha ye soal entekhab mikoneh
    soal = soalz[r];//soalesh
    javab = javabz[r];//javabesh

    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.nimbuzz.com' type='groupchat'><body>Soal : " + soal + "</body></message>");
    solved = true;// ke dobareh betuneh jabaha ro begireh


    if (// ina mikham begam age ta 3 sanieh baad kasi javab nadad Soal ro tekrar koneh.)

    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.nimbuzz.com' type='groupchat'><body>Tekrar : " + soal + "</body></message>");
    }

    }

    private void OM(object sender, agsXMPP.protocol.client.Message msg)
    {
    if (base.InvokeRequired)
    {
    base.BeginInvoke(new agsXMPP.protocol.client.MessageHandler(OM), new object[] { sender, msg });
    }
    else
    {
    try
    {

    string pm = msg.Body.ToLower();//pm ke az tarafe server miad.yani usr tu room mide
    if (pm == javab && solved)//age pm barabare javab bud va solv true bud xml zir ro mifresteh
    {
    alireza.Send("<message to='" + textBox4.Text + "@conference.nimbuzz.com' type='groupchat'><body>" + msg.From.Resource + " : " + textBox10.Text + "</body></message>");
    solved = false;//inja solve false mishe chon faqat 1 nafar mitune javab bd be soal

    }
    }
    }
    }
    }
    }

  29. #29

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    این کدش بود دوستان ارزشی نداره فقط میخواستم شلوغ نشه و زود جواب پیدا کنم
    این یه رباته که تو روم سوال میپرسه هر 6 ثانیه 1 بار.میخوام اگه تا ثانیه 3 کسی جواب نداده بود تکرارش کنه.
    اگه هم کسی جواب داد که حله دیگه میره سوال بعدی
    با کامپونت agsXMPP هم نوشته شده

  30. #30

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    خوب اینجا شما تایمرو خاموش کردی حالا چه جوری تایمر خاموش شده بیات عدد 2 رو سند کنه اصلا نه تایمر کار می کنه و نه شرطی که می گه اگر چک باکس فالز بود

    else
    {
    if (checkBox2.Checked == false)
    {
    timer2.Enabled = false;
    }
    }
    تصحيحش كردم بعدش.به هر حال.ممنون حبيب جان و جناب راهنما.تا همينجاشم دستون درد نكنه.موفق باشيد

  31. #31

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    اگر درست شد و جواب گرفتید کد تصحیح شده را قرار دهید تا تاپیک مفید باشه به یادگار
    حتما اگه جواب گرفتم ميزارمش

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال راجب تایمر


    public static int Gcd(int[] x) {
    if (x.length < 2) {
    throw new ArgumentException("Do not use this method if there are less than two numbers.");
    }
    int tmp = Gcd(x[x.length - 1], x[x.length - 2]);
    for (int i = x.length - 3; i >= 0; i--) {
    if (x[i] < 0) {
    throw new ArgumentException("Cannot compute the least common multiple of several numbers where one, at least, is negative.");
    }
    tmp = Gcd(tmp, x[i]);
    }
    return tmp;
    }

    public static int Gcd(int x1, int x2) {
    if (x1 < 0 || x2 < 0) {
    throw new ArgumentException("Cannot compute the GCD if one integer is negative.");
    }
    int a, b, g, z;

    if (x1 > x2) {
    a = x1;
    b = x2;
    } else {
    a = x2;
    b = x1;
    }

    if (b == 0) return 0;

    g = b;
    while (g != 0) {
    z= a % g;
    a = g;
    g = z;
    }
    return a;
    }

    }
    int[] intervals = ...
    void Init()
    {
    timer.Interval = Gcd(intervals);
    timer.Start();
    }
    void Act(int interval)
    {
    switch(interval)
    {
    case 1000:
    break;
    case 2000:
    break;
    case 4000:
    break;
    case 7000:
    break;
    }
    }
    int Ticks = 0;
    Timer_tick(...)
    {
    //if all events should be triggered on first loop of timer;
    Ticks += timer.Interval;
    foreach(int i in intervals)
    {
    if(ticks % i == 0) {
    Act(i);
    }
    }
    //if the other way around
    // Ticks += timer.Interval;

    }


  33. #33

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    سلام جواب این سوال اینجوری میشه
    یک تایمر درست میکنیم با interval=1000
    بعدش تو هر ثانیه ای که خواستیم با یه if هر چی رو که خواستیم ایجاد میکنیم


    int second = 0;
    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.timer2.Interval = 1000;

    second++;
    if (second == 3)
    {
    xml1
    }

    if (second == 6)
    {
    xml2
    }

    }




    ساده تر از چیزی که فکرشو میشد کرد

  34. #34

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    خب این متغیر ثانیه همین جوری بزرگ میشه 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ........................
    کافیه second = 0 اضافش کنی دوباره میره از اول


    int second = 0;
    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.timer2.Interval = 1000;

    second++;
    if (second == 3)
    {
    xml1
    }

    if (second == 6)
    {
    xml2
    second = 0;
    }

    }

  35. #35

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    اسپم الکی نده بچه جون کدم درسته.یه جور دیگه پستاتو زیاد کن

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    می خواستی 3 ← 2 ← 3 ←2 ←3 ←2 ........←

    byte habibb = 0;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    habibb++;
    if (habibb % 3 == 0)
    {
    textBox1.Text = textBox3.Text;
    }
    if (habibb % 6 == 0)
    {
    textBox1.Text = textBox2.Text;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله habibb : پنج شنبه 30 آبان 1392 در 22:47 عصر

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: سوال راجب تایمر

    سریعترین روش گرفتن تمام قدرت cpu
    یعنی هر چی که cpu زورش برسه


    byte habibb = 0;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i >= 0; i++)
    {
    habibb++;
    if (habibb % 3 == 0)
    {
    textBox1.Text = textBox3.Text;
    }
    if (habibb % 6 == 0)
    {
    textBox1.Text = textBox2.Text;
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال راجب member ship و roles
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 01:55 صبح
  2. چند سوال راجب کامپونت ها و Activex ها در دلفی 7
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 03:27 صبح
  3. چند سوال راجب دلفی 7
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 12:38 عصر
  4. سوال راجب Access 2000
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 02:19 صبح
  5. سوال راجب Event در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •