نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام به همه

    من می خواستم بدونم که کدام بهتر است javascript یا vbscript ???????????
    از نظر برنامه نویسی ، قدرت ، بهتر و غیره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام
    این دوتا رو نمیشه با هم مقایسه کرد!
    vbs سمت سرور هست. js سمت کاربر هست و توی مرورگر اجرا میشه.

  3. #3

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    سلام به همه

    من می خواستم بدونم که کدام بهتر است javascript یا vbscript ???????????
    از نظر برنامه نویسی ، قدرت ، بهتر و غیره
    سالها پیش مایکروسافت برای رقابت با جاوااسکریپت یه زبان اسکریپتی تو مرورگر اینترنت اکسپلورر قرار داده به است vbscript. این زبان باید چیزی تو مایه‌های vb باشه ولی چون بقیه مرورگرها ازش پشتیبانی نمی‌کردن و نمی‌کنن راه به جایی نبرد و الان هم نمی‌دونم وضعیتش به چه صورته.
    شما تو محیط مرورگر فقط یه زبان دارید اونم جاوااسکریپته.

  4. #4

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    این کد درسته یا نه

    این با vbs نوشتم

    <!DOCTYPE HTML>
    <html>
    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"/>
    <title>your page</title>
    <script type="text/vbscript">

    function massage()

    msgbox ("Hello")

    end function

    </script>
    </head>
    <body>

    <input type="button" name="btn" value="Button" onclick="massage()" />

    </body>
    </html>


    اینم با js نوشتم
    <!DOCTYPE HTML>
    <html>
    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"/>
    <title>your page</title>
    <script type=text/javascript>

    function message()
    {
    alert("Hello");
    }

    </script>
    </head>
    <body>

    <input type="button" name="btn" value="Button" onclick="message()" />

    </body>
    </html>


    با vbs هیچ مرورگری نخوند ولی با js خوند
    جالبش هم اینکه با نرم افزار های
    Adobe Dreamweaver
    Microsoft Expression
    NetBeans
    زبان vbs نداش فقط phpDesigner

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    خب مسلمان همانطور که دوستمون گفتن وی بی اسکریپت تو اکسپلورر کار میکنه ( هر چند بنده در این زمینه اطلاعی ندارم )

    و اما در مورد وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت دوستمون محسن 15 گفتن که سمت سرور است , فرقش با جاوا اسکریپت اینه که جاوا نمیتونه چیزی بنویسه ولی وی بی این کارو میکنه و تو بعضی از شل ها هکر ها از این زبان استفاده میکنند . که قابلیت خواندن و نوشتن را دارا باشه .

    در کل هر زبانی برای راحتی کاری ساخته شده . و قطعا وی بی اسکریپت هم بی دلیل نبوده .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    VBScript is a scripting language. However, it should not be used for scripting in the browser.

    همونطور که دوستمون گفت فقط IE پشتیبانیش میکنه.
    کدت مشکلی نداره درست اجرا میشه.. فقط IE اولش بلاک میکنه. پایین صفحه دکمه فعال سازی رو بزن تا اجرا کنه.
    http://www.w3schools.com/vbscript

  7. #7

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون از همه
    به این نتیجه رسیدم js خیلی بهتر از vbs کار میکنه و در همه مرورگر ها هم اجرا میشه پس با html و css برم سراغ جاوا اسکریپت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    ممنون از همه
    به این نتیجه رسیدم js خیلی بهتر از vbs کار میکنه و در همه مرورگر ها هم اجرا میشه پس با html و css برم سراغ جاوا اسکریپت
    دوست من این که مسلما مشخص بود که جاوا اسکریپت برای طراحی وب و ساخت اسلایدر و .. مناسب است . ( چون سمت کلاینت کار میکنه و دسترسی بیشتری داری )
    نمیخواهم بگم وی بی اسکریپت مشکلی داره یا بهتر نیست . اما میگم دلیل درست شدن همچین زبانی الکی نبوده .

تاپیک های مشابه

  1. جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Fox-x در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:33 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1383, 09:44 صبح
  3. چطوری از جاوا اسکریپت توی ASP.NET استفاده کنم???
    نوشته شده توسط vb4u در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1383, 05:27 صبح
  4. برنامه ای برای تولید اسکریپت جاوا برای منوهای popup
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1383, 00:51 صبح
  5. جاوا اسکریپت چیست؟!
    نوشته شده توسط nooshinlp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 13:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •